Weekhoroscoop: Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, maar blijf jezelf, Ram ✨ Beeld Getty Images
Weekhoroscoop: Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, maar blijf jezelf, Ram ✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Weekhoroscoop: Werk aan je persoonlijke ontwikkeling, maar blijf jezelf, Ram ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 22 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Steenbok (22/12 - 20/1)

Je bent soms wel erg realistisch en kunt hierdoor het moment verpesten. Dat wordt je niet altijd in dank afgenomen. Tip: soms is het beter om maar even niets te zeggen.

Kreeft (22/6 - 22/7)

Je hebt het gevoel dat je even op adem moet komen. Het is belangrijk dat je naar de signalen van je lichaam luistert. Tip: denk niet alleen aan anderen, maar ook wat meer aan jezelf.

Leeuw (23/7 - 23/8)

Je bent bang om de controle te verliezen en dat kan ervoor zorgen dat je af en toe behoorlijk gestrest raakt. Tip: schakel op tijd hulp in en denk vooral niet te veel vooruit.

Waterman (21/1 - 19/2)

Het geluk lijkt aan jouw kant te staan. Een onverwachte gebeurtenis kan voor veel blijdschap zorgen. Geniet ervan. Tip: vergeet niet welke mensen er altijd voor je klaarstaan.

Tweelingen (22/5 - 21/6)

Het lijkt de goede kant op te gaan. Je voelt je vrolijker en presteert goed op je werk. Hoe je je voelt, kan ook te maken hebben met het weer, maar laat je daar niet te veel door beïnvloeden. Je hebt alle tijd om leuke activiteiten met vrienden en familie te ondernemen. Het kan een heerlijke week voor je worden. Geniet intens van alles, ook al zijn het maar kleine dingen. Tip: probeer te stoppen met ongezonde gewoontes.

Lees ook Altijd een zooitje: deze vier sterrenbeelden zijn échte sloddervossen

Maagd (24/8 - 23/9)

Je bent wat eerder op je tenen getrapt dan normaal. Mogelijk stel je daarmee iemand voor wie je gevoelens hebt teleur. Tip: houd ook rekening met die ander en neem meer de tijd voor zelfreflectie.

Vissen (20/2 - 20/3)

Je voelt je even wat minder blij, maar gelukkig laten de mensen om je heen zien dat je wordt gewaardeerd. Tip: soms moet je roeien met de riemen die je hebt.

Ram (21/3 - 20/4)

Je hebt een paar belangrijke dagen voor de boeg. Als je je goed inzet, kun je daar later de vruchten van plukken. Tip: werk aan je persoonlijke ontwikkeling, maar blijf jezelf.

Weegschaal (24/9 - 23/10)

Je merkt dat je je erg op je gemak voelt bij een bepaald persoon. Blijf realistisch wanneer er zich een mooie kans voordoet. Tip: neem geen overhaaste beslissingen, denk er eerst goed over na.

Lees ook Oppassen maar: deze vier sterrenbeelden onthouden alles

Stier (21/4 - 21/5)

Je voelt je ‘s ochtends vaak neerslachtig Kijk eens naar je leefstijl. Een goede ochtendroutine kan het verschil maken. Tip: voorkom dat je een ander per ongeluk benadeelt.

Boogschutter (23/11 - 21/12)

Je bent steeds vaker aan het overwerken, dat kan je gaan opbreken. Ga eens goed na of dat echt noodzakelijk is. Tip: wacht niet altijd af, maar toon ook af en toe initiatief.

Schorpioen (24/10 - 22/11)

Je bent soms wat naïef en dat kan ertoe leiden dat je deze week in de problemen komt. Doe niets impulsiefs. Tip: probeer niet te blijven hangen in negatieve gevoelens.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Voorspelling: Astro Media | Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden