Daghoroscoop Ram Beeld Flair
Daghoroscoop RamBeeld Flair

PREMIUM

Weekhoroscoop: Stel prioriteiten, Ram✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren deze week voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Dit is jouw voorspelling voor week 14.

Ram

Er kunnen positieve veranderingen plaatsvinden. Je onafhankelijkheid staat hierbij centraal. Het is mogelijk dat je connectie met anderen vermindert. Onduidelijkheid over je verantwoordelijkheden kan hier de oorzaak van zijn. Probeer je taken uiteen te zetten op papier om voor jezelf duidelijkheid te scheppen en prioriteiten te stellen.

Hiermee worden de verwachtingen die anderen van je hebben helderder, deze zijn namelijk vaak gebaseerd op jouw verantwoordelijkheden. Met duidelijke overzichten kun je de verwachtingen van anderen bijstellen naar realistische ideeën. Dit kan je meer rust geven.

Tip: je hoeft niet meer te doen dan nodig.

Stier

Er wordt veel van je gevraagd in diverse opzichten. Hierdoor kun je minder aandacht hebben voor relaties en sociale contacten.

Tip: probeer je tijd goed te verdelen.

Tweelingen

Een mogelijkheid voor groei op je werk doet zich aan. Om daadwerkelijk te groeien zijn communicatie en ondersteuning van anderen essentieel.

Tip: accepteer hulp.

Kreeft

Je wil je tijd en energie steken in je carrière. Dit kan zich lonen in nieuwe contacten voor toekomstige mogelijkheden.

Tip: probeer balans te houden.

Leeuw

Bestaande relaties en sociale contacten zijn gemakkelijk te onderhouden. Anderen kunnen ook een beroep op je luisterend oor doen.

Tip: deel vooral je gevoelens.

Maagd

Er kunnen onverwachte uitgaven op je pad komen. Laat je rationele denken en verantwoordelijkheidsgevoel je leiden in je beslissingen.

Tip: doe niets overhaast.

Weegschaal

Zowel binnen de romantiek als zakelijk staat partnerschap centraal. Probeer verantwoorde relaties op te bouwen door te luisteren en eerlijk te zijn.

Tip: communiceer eerlijk en open.

Schorpioen

Op je werk of thuis krijg je extra taken toegespeeld. Wees niet bang om verduidelijking te vragen. Dit toont interesse en motivatie.

Tip: vragen stellen is geen indicatie van incompetentie.

Boogschutter

Je sterke eigenschappen kunnen in je voordeel werken. Zo ben je enthousiaster op je werk en onderneem je meer sociale activiteiten.

Tip: geniet van de energie die je nu hebt.

Steenbok

In je thuissituatie kunnen veranderingen optreden. Afhankelijk van je openheid kan er positief of negatief mee worden omgegaan.

Tip: wees vooral eerlijk.

Waterman

Je lijkt emotioneel meer in balans, waardoor nieuwe relaties aangaan en sociale contacten leggen makkelijker wordt.

Tip: praat met nieuwe mensen.

Vissen

Je emoties kunnen je in de weg zitten, waardoor alle activiteiten en taken meer moeite kosten. Blijf in verbinding met je gevoel.

Tip: probeer eens een meditatie.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden