Weekhoroscoop: Bepaal voor jezelf wat echt belangrijk is, Waterman ✨ Beeld Getty Images
Weekhoroscoop: Bepaal voor jezelf wat echt belangrijk is, Waterman ✨Beeld Getty Images

PREMIUM

Weekhoroscoop: Bepaal voor jezelf wat echt belangrijk is, Waterman ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in week 37 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier elke week wat er in jouw weekhoroscoop staat. ✨

Weegschaal

Zowel mentaal als fysiek kun je de hele wereld aan. Ideaal als er een groot project op stapel staat of je op zoek bent naar een (nieuwe) hobby. Kom maar op!

Tip: neem ’n proefles in de sportschool.

Ram

Je stort je vol goede moed op de nieuwe uitdagingen die zich deze week in overvloed voordoen. Toch weet je de rust te bewaren.

Tip: goed slapen geeft een frisse blik.

Stier

Je zit niet lekker in je vel en negatieve gevoelens kunnen met je aan de haal gaan. Geef niet toe aan de somberheid en probeer die gedachten los te laten.

Tip: laad lekker op in de natuur.

Schorpioen

In je relatie of een vriendschap vind je het gedrag van de ander tegenstrijdig. Door meer begrip te tonen maar wel bij jezelf te blijven, komen jullie nader tot elkaar.

Tip: geniet van die financiële meevaller.

Maagd

Door de recente drukte is de balans tussen je gevoel en rationeel denken een beetje zoek. Je wilt graag mensen helpen, maar hebt er lang niet altijd tijd of puf voor. Daarover inzitten is echt niet nodig. Je hoeft het niet iedereen naar de zin te maken, en ze hebben veel meer aan je als je goed in je vel zit. Help deze week daarom vooral jezelf en doe leuke dingen. Zo geniet je van je vrije tijd. En dat betaalt zich ook uit op de werkvloer.

Tip: bewaar je energie voor jezelf.

Lees ook Helaas: voor deze sterrenbeelden wordt september een slechte maand

Tweelingen

De taken die je hebt uitgesteld tot na de zomer, komen nu weer op je bord terecht. Eén voor één afhandelen is dé manier om overzicht te bewaren.

Tip: maak een gedetailleerde planning.

Boogschutter

De communicatie met anderen is beter dan ooit, zeker als het om kinderen gaat. Daardoor is het nu nog gezelliger met familie, zowel die dichtbij als verder weg.

Tip: bedenk wat je levensdoelen zijn.

Kreeft

Bij belangrijke beslissingen ga je af op je intuïtie. Dat hoeft niet verkeerd te zijn, maar soms pakt vertrouwen op je gezonde verstand beter uit.

Tip: ga problemen niet uit de weg.

Steenbok

Je ziet dat er veel moet gebeuren.

Zo veel dat je niet meer weet waar je moet beginnen. Dat zorgt voor gebroken nachten, gepieker en uitstelgedrag.

Tip: zet alles duidelijk op een rijtje.

Waterman

Je hebt behoefte aan vrijheid. Plan een dag voor jezelf om solo op pad te gaan en op eigen houtje nieuwe plekken te verkennen.

Tip: bepaal wat echt belangrijk is.

Vissen

Je gedachten gaan alle kanten op en dat zorgt voor onrust. Die chaos kun je perfect tegengaan door te bewegen, het liefst in de frisse lucht.

Tip: al eens aan tuinieren gedacht?

Lees ook Miauw: déze vier sterrenbeelden zijn het kattigst

Leeuw

Je houdt van experimenteren en hebt daar in je hobby of werk nu volop degelegenheid voor. Heerlijk toch, om je vindingrijkheid te (her)ontdekken?

Tip: verbaas jezelf met je creativiteit.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Voorspelling: Astro Media | Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden