Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen die er bestaan Beeld nbsp
Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen die er bestaanBeeld nbsp

Vrouwen met deze sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen die er bestaan

Meestal ben je al een tijdje vriendinnen met elkaar vóórdat je erachter komt wat de sterrenbeelden van je vriendinnen zijn. Toch zegt een sterrenbeeld heel veel over iemands persoonlijkheid; zo zijn er bepaalde eigenschappen die onlosmakelijk verbonden zouden zijn met de maand waarin je vriendin geboren is.

Sterrenbeelden vriendinnen

Je vriendinnen kies je natuurlijk niet uit op het sterrenbeeld dat ze hebben, maar het is wel grappig om erachter te komen of de eigenschappen die erbij horen herkenbaar zijn. Loyaal, aardig en betrouwbaar: zijn jouw vriendinnen het volgens hun sterrenbeelden? Als jouw vriendinnen een van de onderstaande sterrenbeelden hebben, zit je helemaal goed.

Vissen

Als er iemand is met een goed inlevingsvermogen, is het wel iemand met het sterrenbeeld Vissen. Ze begrijpt je meteen en zal je nooit veroordelen. Je kunt goed met haar praten, maar ze kan ook gewoon de schouder om op te huilen zijn.

Weegschaal

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zouden het aardigst zijn en geen vlieg kwaad doen; sterker nog, ze doen er alles aan om niemand te kwetsen. Ze staan altijd voor je klaar, bieden de nodige hulp en worden daarom als de beste vrienden gezien. En áls je ooit ruzie krijgt met een Weegschaal: ze zullen je als eerste vergeven.

Lees ook Cheers! Déze soort wijn past het best bij jouw sterrenbeeld

Schorpioen

Schorpioenen zijn loyale mensen. Niet vanaf het eerste moment; ze kijken eerst even de kat uit de boom en je moet er wat voor doen om hun vertrouwen te winnen, maar als het eenmaal zover is doen ze alles voor je. Ze bieden een luisterend oor wanneer je het nodig hebt en zijn super begripvol. Wat wil je nog meer?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: iStock

Flairnbsp

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden