Verkeerde partner Beeld Getty Images
Verkeerde partnerBeeld Getty Images

Trouble in paradise: deze 4 sterrenbeelden zijn met de verkeerde partner getrouwd

Als je gaat trouwen, hoop je natuurlijk dat jullie voor altijd bij elkaar blijven. Maar ja, hoe weet je zeker dat je partner écht de ware is? Deze vier sterrenbeelden zijn waarschijnlijk met de verkeerde partner getrouwd.

Oeii, niet iedereen is meant to be...

Maagd

Maagd is een zeer perfectionistisch sterrenbeeld en denkt altijd heel lang na voordat er beslissingen worden genomen. De kans is groot dat je een perfecte partner hebt gekozen die je vrienden en familieleden geweldig vinden. Je partner valt bij iedereen in de smaak, maar zelf heb je als je eerlijk bent wat twijfels over deze ‘perfecte’ partner. Je hebt het gevoel dat je iets mist en vraagt je steeds vaker af of hij/zij wel de ware is.

Leeuw

‘Liefde maakt blind’ is zeer toepasselijk voor het huwelijk van de Leeuw. In het begin zie je alleen de charmes van je partner en let je niet op de red flags die er ook waren. Je durft het misschien nog niet toe te geven, maar sinds jullie getrouwd zijn, lijken jullie toch niet het de perfecte match te zijn. Zal jullie huwelijk stand houden?

Een echte allemansvreind

Dit is het meest geliefde sterrenbeeld

Steenbok

De Steenbok is een sterrenbeeld dat altijd zijn hart volgt. Je luistert niet vaak naar dat stemmetje in je hoofd dat zegt dat het wellicht toch niet zo'n goed idee is. Je kiest partners uit waarmee je passie en avontuur beleeft, maar die je geen veilig gevoel geven. Dat deze relaties niet echt gezond zijn, probeer je te negeren. Gun je jezelf wel échte liefde?

Ram

Sterrenbeeld Ram is behoorlijk impulsief, zeker in de liefde. Voor je het wist werd je ten huwelijk gevraagd en was de gehele bruiloft gepland. Je partner is aantrekkelijk, past goed binnen de familie en jullie klikken goed. Maar kende jij je partner wel goed genoeg voordat jullie in het huwelijksbootje stapten? En zijn jullie wel echt die match made in heaven?

Bron: Margriet

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden