Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden Beeld Pexels
Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeeldenBeeld Pexels

Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden

Hoe netjes iemands huis is, kan veel over diegene zeggen. Niet alleen qua lifestyle, maar ook qua persoonlijkheid. Gelukkig is er een goede verklaring voor de mensen die er een rommel van maken, het staat namelijk in de sterren geschreven. Kun je lekker de schuld geven aan je sterrenbeeld als iemand weer zeurt dat je huis zo'n troep is.

Leeuw

Ondanks dat Leeuwen graag een goede indruk willen achterlaten, zegt hun huis heel wat anders. Ze leven dan wel niet in een huis vol rommel, maar het is wel ongeorganiseerd. Het huishouden staat dan ook op de laatste plaats van alle taken in het leven van een Leeuw. Op het eerste oog is het huis dan ook netjes, maar als je wat beter op de details let, zal het toch een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Waterman

Net als de Leeuw heeft het sterrenbeeld Waterman belangrijkere dingen aan zijn hoofd dan het huis netjes houden. De leefomgeving van een Waterman is dan ook net zo chaotisch als de gedachten in zijn hoofd. Als er de keuze is tussen iets nieuws proberen of opruimen, kiezen ze vaak voor het eerste. Soms hebben ze toch wel de wilskracht om op te ruimen, maar alleen als dat kan helpen de drukte in hun hoofd rust te geven.

Lees ook Opgeruimd staat netjes: dit zijn de vier netste sterrenbeelden

Tweeling

Tweelingen is een van de rommeligste sterrenbeelden, want ze zijn erg snel afgeleid. Dat is heel jammer, want ze doen echt hun best om het huishouden op orde te houden. Als ze aan een klus beginnen en ze zich opeens bedenken dat ze die e-mail nog moeten beantwoorden, zal de was nog een tijdje blijven staan. Wel kan het sterrenbeeld Tweelingen super goede feestjes organiseren.

Weegschaal

Sterrenbeeld Weegschaal houdt van mooie dingen. Dit betekent alleen niet dat ook hun huis er altijd mooi uit ziet. Ze kunnen er best een grote troep van maken, maar in hun ogen valt dat juist mee. Net als Tweelingen zijn ze de beste feestorganisatoren, dus als je ooit een goed feest wil geven (als het weer mag dan) bel vooral je Tweeling- en Weegschaalvrienden op!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Mamagids | Beeld: Pexels

Ilse BlomPexels

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden