Ex Beeld Getty Images
ExBeeld Getty Images

Thinking of you: déze vier sterrenbeelden verlangen soms nog naar hun ex

Sommige mensen denken met weemoed terug aan die leuke tijd met hun ex-partner. Vroeger was alles beter, toch? Vooral deze vier sterrenbeelden verlangen nog regelmatig naar hun ex-lover.

Soms is het toch ook heerlijk om terug te denken aan die goeie oude tijd?

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen bekijkt de wereld het liefste door een roze bril. Je blijft dan ook altijd positief terugkijken op de tijd met je ex(en). Je herinnert je al die mooie momenten die jullie samen hebben gemaakt. Maar achteraf lijkt natuurlijk alles mooier dan het eigenlijk was. Dus probeer niet te vergeten waarom jullie uit elkaar zijn gegaan en weersta de verleiding om je ex weer te contacten.

Kreeft

Jij houdt niet van korte flings en gaat liever voor langere tijd een connectie aan met mensen. Daarom vind je het soms wel moeilijk om mensen los te laten, ook al blijken jullie geen goede match te zijn en is het beter om de relatie te beëindigen. Vaak heb je daarom met je exen nog goed contact. Maar eentje blijft toch nét wat vaker in je hoofd rondgaan en stiekem verlang je weer naar die ex.

Stier

Stier is een van de sterrenbeelden die het loslaten van een ex best wel moeilijk vindt. Je denkt vaak met weemoed terug naar die ene hele leuke ex. Misschien moet je hem of haar weer contacten? Doe het niet! Het is lastig om de verleiding te weerstaan om weer iets te beginnen met je ex, maar pas op dat je hart niet wordt gebroken. Laat het verleden gewoon in het verleden. Kijk vooral naar manieren om weer met een potentiële partner in contact te komen!

Weegschaal

Heb je alles wel goed afgehandeld met je ex? Daar denk je nog regelmatig aan. Je wilt graag als vrienden uit elkaar gaan. Een keer met je ex afspreken is daarom iets waar jij naar verlangt. Maar de vraag is of dat slim is. Want laten we wel wezen, jullie zijn niet voor niets uit elkaar gegaan. Dus weet waar je aan begint!

Bron: Margriet

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden