Stress voor een eerste date? Hier is advies van je eigen sterrenbeeld Beeld Unsplash
Stress voor een eerste date? Hier is advies van je eigen sterrenbeeldBeeld Unsplash

Stress voor een eerste date? Hier is advies van je eigen sterrenbeeld

De eerste date is en blijft spannend. Wat moet je aan? Wat ga je zeggen? En wat moet je zeker niet zeggen? Allerlei vragen spoken door je hoofd. Wees niet al te gespannen, want je eigen sterrenbeeld heeft het beste advies voor jou.

Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok vindt het lastig om zichzelf open te stellen. Ze bouwen een muur voor hun gevoelens op, omdat ze zichzelf willen beschermen. Dat is slim, maar voor de eerste date is dat onhandig. Zo weet je date niet wie je écht bent. Probeer dus een stukje muur weg te halen en een beetje meer van jezelf weg te geven. Dat is een grote stap, maar zal wel een positieve uitkomst hebben.

Boogschutter

Voor dit sterrenbeeld moet de eerste date niet saai zijn. Uiteten of naar de film gaan is dus niets voor hen, maar een doe-date is waar ze wel voor open staan. Vergeet ook niet om tussendoor wat vragen te stellen aan je date. Want zo leer je elkaar het beste kennen.

Schorpioen

Schorpioenen zijn gepassioneerd en al helemaal op het gebied van liefde. Daardoor kunnen ze intens overkomen, omdat ze zoveel liefde willen geven. Als Schorpioen moet je een beetje oppassen met diepgaande gesprekken. Het is voor jou fijn om zulke details te weten, want dan weet je meteen of diegene te vertrouwen is. Maar het kan intens overkomen, dus begin bij de eerste date met de basic vragen.

Weegschaal

De Weegschaal is een people-pleaser, dus houden ze graag de ander tevreden. Dat is een goeie en een slechte eigenschap van dit sterrenbeeld. Het is voor hun date fijn, maar zo vergeet de Weegschaal zichzelf een beetje. Pas dus op dat je ook zelf stilstaat bij het romantische verhaal. Anders vergeet je de kleine details, over hoe je jezelf erbij voelt.

Lees ook Zó kun jij je vrije tijd het beste besteden volgens je sterrenbeeld

Maagd

Oei, de mensen met het sterrenbeeld Maagd kunnen van hun goeie eigenschap ook misbruik maken. Ze zijn namelijk kritisch met alles, dus ook over hun date. Het is een perfectionistisch sterrenbeeld. Probeer dat los te laten bij een date. Wees niet te kritisch en ga gewoon op je gevoel af.

Leeuw

Tja, we wisten stiekem eigenlijk al dat de Leeuw graag de leiding neemt. Het is ook niet negatief, maar tijdens de eerste date kun je het beste wat terughoudender zijn. Je mag wel blijven praten, maar laat de ander ook praten. Stel vragen en wees geïnteresseerd in de ander, dat maakt jou ook interessant.

Kreeft

Kreeften zitten bomvol emoties en zijn de gevoeligste mensen. Op date gaan is dus echt een achtbaan van emoties voor hen en daar kunnen ze ook in vast blijven zitten. Probeer je dus niet te veel te laten misleiden door deze achtbaan en focus je op je date.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen houdt van flexibiliteit. Ze houden dus niet van de basic regels die bij daten horen. Tweelingen hebben ook last van bindingsangst, dus veel twijfelende gedachtes spelen in hun hoofd. Wees niet al te gestrest en blijf ver uit de buurt van die negatieve scenario's.

Stier

De grootste tip voor dit sterrenbeeld: wees niet zo serieus, want het leven is ook niet serieus. Wees een beetje losser en maak je niet druk over de kleine details. Plagerig flirten bestaat ook en het betekent niet iets ernstigs.

Lees ook: Dit zijn jouw beste eigenschappen volgens je sterrenbeeld

Ram

Rammen willen alles graag snel doen, maar vooral met daten is dat niet het beste om te laten merken. Focus je echt op de ander, wie diegene is, want je kunt er niet meteen vanuit gaan dat dit dé liefde van je leven is. Doe het rustig aan en geniet van het moment zelf.

Vissen

Dit sterrenbeeld vindt bijna alles in het leven romantisch. Ze hebben 24/7 een roze bril op. Het is goed om zo optimistisch te zijn, maar vergeet niet dat er ook mensen zijn met andere bedoelingen. Let goed op de minpunten, want dat kan pijn gaan doen op langer termijn.

Waterman

De Waterman houdt van logische statistieken en denken praktisch na. Op het gebied van liefde en daten is dat helemaal niet nodig, dus laat het gaan. Denk niet meer aan de wetenschappelijke feitjes, maar luister naar je hart. Losjes ben je veel leuker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash

Anne MeijerUnsplash

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden