Astrologie apps Beeld Getty Images
Astrologie appsBeeld Getty Images

Sterrenstof: dit zijn de 5 beste apps voor astrologie-lovers

Astro-lovers opgelet: ben je gek op astrologie en wil je je graag verdiepen in de sterren? Wij hebben een paar fijne astrologie-apps voor je waarmee je tot nieuwe ontdekkingen komt. Pak gauw je telefoon erbij!

Geen idee waar je moet beginnen? No worries, we got you.

Co-star

Beginners kunnen terecht bij de populaire app Co-star. Deze no-nonsense app geeft je dagelijkse, grappige reminders en vertelt op een ietwat shady manier wat de sterren voor jou in petto hebben. Beetje confronterend, maar wel heel leuk. Je krijgt inzicht in je ‘birth chart’, waarbij je meteen ziet wat jouw zonteken, maanteken en je ascedant zijn. Download de gratis app in de App Store en de Google Play Store.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

TimePassages

Wie toe is aan wat meer diepgang is bij TimePassages aan het juiste adres. Ook met deze app kan je je birth chart aflezen en leer je alles over de verschillende ‘planeten’ en ‘huizen’. Wat betekent het als je een ‘Venus in Leo’ hebt? TimePassages legt het allemaal uit. Je ziet in één oogopslag hoe de sterren en planeten verschillende aspecten binnen je leven beïnvloeden. Wist je dat Mars verantwoordelijk is voor je seksleven? (Ook niet onbelangrijk). Download de app gratis in de App Store en de Google Play Store.

The Pattern

De app The Pattern draait om astrologie èn relaties. Het doet een beetje denken aan een socialmediaplatform, want met deze app kom je er namelijk achter hoe compatible jij bent met je lief of je vrienden. Je krijgt inzicht in hun sterrenbeelden en persoonlijkheden door hun birth chart te lezen en deze vervolgens de vergelijken met jouw chart. Zo kom je erachter of jullie goede vrienden, collega's of lovers zijn. Nieuwsgierig? Download de app gratis in de App Store en de Google Play Store.

Sanctuary

Ook de app Sanctuary is perfect voor beginners. Deze app laat niet alleen je dagelijkse horoscoop zien, maar trekt ook een tarotkaart voor je en kiest een kristal die bij je past. Op die manier weet je elke dag waar je aan toe bent! Daarnaast kan je in contact komen met astrologen en tarotisten voor wat meer informatie. (Let op: de app is gratis, maar chatten met een expert kost geld). In de verschillende ‘guides’, oftwel gidsen, wordt jouw birth chart onder de loep genomen en wordt er uitgelegd wat al die astrologie-termen betekenen. Ook leuk: je kan met behulp van de compatibility tool zien met welke sterrenbeelden je een goede match bent. Binnenkort een date? Open gewoon effe Sanctuary. Download de app gratis in de App Store en de Google Play Store.

The DailyHoroscope

Ben je niet zo van de birth charts en maanstanden en wil je gewoon een app die je dagelijks vertelt waar je aan toe bent? Voor de niet-zweefteef is The DailyHoroscope de perfecte app. Je kan je dag, week- en maandhoroscoop tevoorschijn toveren met deze praktische app. De gebruiksvriendelijkheid is hoog en je kan tevens je Chinese sterrenbeeld zien — èn je druïde horoscoop. Dat laatste komt uit de Keltische cultuur, waarbij je horoscoop niet wordt bepaald door de sterren, maar door bomen. Huh? Ja, écht. Download de app gratis in de App Store en de Google Play Store.

Bron: Cosmopolitan

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden