ruzie Beeld Getty Images
ruzieBeeld Getty Images

Sorry not sorry: dit zijn de 3 meest gehate sterrenbeelden

Astrologie, you love it or hate it. Wie ook gehaat worden? Dat zijn sommige sterrenbeelden. Deze drie halen geregeld het bloed onder de nagels van anderen vandaan. Staat jouw sterrenbeeld er tussen?

Neem dit met een flinke korrel zout, maar de kans is groot dat het wel very herkenbaar is.

Tweelingen

Bovenaan de lijst staat...Tweelingen. Niet echt een verrassing. Mensen met dit sterrenbeeld worden vaak gehaat, omdat ze erg two-faced kunnen zijn. Ze kunnen vaak negatief over anderen praten, maar net doeen alsof jij hun bestie bent. The number one reason waarom velen liever Tweelingen ontwijkt.

Ook hebben mensen vaak een hekel aan Tweelingen, omdat ze eindeloos door kunnen ratelen. Heel vervelend als ze weer eens met een verhaal komen, net wanneer jij je even moet concentreren. Daarbij laten ze je nooit uitpraten en onderbreken ze je, puur om zelf ook nog wat te kunnen zeggen. Not nice.

Het nemen van beslissingen is niet bepaald de sterkste kant van Tweelingen, nog een reden waarom weinig mensen Tweelingen leuk vinden. Het zware werk laten ze liever aan iemand anders over, wat na verloop van tijd erg kan gaan irriteren. Als je er vanuit moet gaan dat jij altijd beslissingen moet maken als je met een Tweeling samen bent, is de kans groot dat jullie niet lekker klikken (behalve als je houdt van beslissingen maken natuurlijk!).

Schorpioen

De runner-ups zijn de Schorpioenen. Zij kunnen vaak erg geheimzinnig en vaag overkomen. Of dit een reden is om te haten op de Schorpioen is debatable. Sommigen kunnen het namelijk juist erg aantrekkelijk, sexy en mysterieus vinden. Jij ook? Of kan je je juist ergeren aan mensen die hun ware aard verborgen houden en niks voorspelbaar maken? Let us know.

Daarbij zijn Schorpioenen ook vaak vrij onstabiel en erg emotioneel. Maar echt to the max. Je kan het beter dan ook niet teveel hebben over gevoelens en emoties als je niet urenlang met een sombere Schorpioen wilt zitten. Omdat ze zo’n last kunnen hebben van (emotionele) moodswings, kunnen ze ook snel bitchy doen tegen anderen.

Bezitterig en jaloers, dat kunnen Schorpioenen ook zijn. Ze zijn erg gesteld op hun persoonlijke vrijheid, maar zodra het draait om die van de ander denken ze daar wel anders over. Jaloers zijn is vaak hun manier van liefde tonen. Maar we weten allemaal dat dat vaak niet zo liefdevol is, vooral als je in een relatie zit met deze persoon. Met hun jaloerse en bezitterige trekjes kunnen ze echt het bloed onder je nagels vandaan halen.

Maagd

Last but not least, hebben we nog de Maagd. De reden? Maagden oordelen heel makkelijk over anderen en laten je ook graag dat oordeel weten. Ze houden van kritiek geven. Het liefst doen ze dat de hele dag door. Iedereen waarmee ze in contact komen, krijgt hun (ongevraagde) mening te horen. Daardoor komen ze vaak over als iemand die altijd wat te zeurren heeft. Voor hun is het nooit goed (genoeg).

Ook weten ze altijd alles beter. Maar dat is ook wel logisch als ze over alles en iedereen een oordeel hebben. Maagden doen in hun ogen nooit wat fout en weten altijd het goede antwoord. Dat is ook de reden dat het erg moeilijk is om een Maagd ergens van te overtuigen. Ze zijn erg pessimistisch, overdreven serieus en nemen niks van niemand aan. Allemaal eigenschappen waar we vaak een hekel aan hebben.

Gierig zijn Maagden ook vaak. Ze zijn vrij materialistisch, maar geven tegelijkertijd het liefst niks uit. Op één of andere manier lukt het ze altijd om er onderuit te komen om geld uit te geven (en iemand anders iets te laten spenderen). Hun redenen? Ze zijn aan het sparen of hebben al te veel geld uitgegeven in een korte tijd. Erg vervelend, want met een Maagd gaat het gesprek dan ook vaak over geld. Een gezellige spontane avond uit? Dat zit er met een Maagd niet snel in.

Bron: Fem-Fem

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden