Beautiful woman watching movie in the night sitting on a couch in the living room at home Beeld Getty Images/iStockphoto
Beautiful woman watching movie in the night sitting on a couch in the living room at homeBeeld Getty Images/iStockphoto

Single & ready to mingle: deze 4 sterrenbeelden zijn het vaakst vrijgezel

Vind je het moeilijk om je open te stellen voor de liefde, geniet je van je vrijheid of ben je misschien te kieskeurig? Dit kunnen redenen zijn waarom je nog single bent. Een aantal sterrenbeelden zijn het vaakst single en wij vertellen je waarom.

Steenbok

Steenbok is erg kieskeurig en laat daarom niet snel iemand zijn of haar lover noemen. Dit sterrenbeeld vindt het lastig om iemand dichtbij te laten komen en zoekt echt naar de ware. Daarnaast wil Steenbok weten dat de relatie ergens naartoe leidt en neemt daarom liever geen risico's op liefdesgebied. Dit is dan ook de reden dat Steenbok liever single blijft. Ons advies aan Steenbok is om zijn of haar criteria wat meer los te laten en de andere de kans te geven om in het leven van Steenbok te komen.

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman leeft erg in het nu en is niet zoals andere sterrenbeelden bezig met het zoeken naar de ware liefde. Waterman geniet erg van zijn of haar vrijheid en staat dit ook liever niet af. Het leven van een Waterman is vaak erg druk en daarom heeft dit sterrenbeeld niet snel behoefte aan een vaste relatie.

Tweelingen

Sterrenbeeld Tweelingen kan erg onvoorspelbaar zijn en veel last hebben moodswings. Deze eigenschappen werken averechts bij het zoeken naar een potentiële liefdespartner. Daarnaast verwacht je veel flexibiliteit van de andere, maar zelf ben je dat niet. Dus probeer afspraken te maken en denk eerst even twee keer na voordat er iets uit je moend floept, anders krijg je spijt dat je die ene leuke persoon laat lopen.

Lees ook Op zoek naar een trouwe partner? Dan zijn deze 3 sterrenbeelden perfect voor jou

Schorpioen

Het ligt niet aan gebrek aan aandacht bij Schorpioen, dat krijgt hij of zij namelijk genoeg. Schorpioen is erg zelfverzekerd van aard en wordt vaak als een aantrekkelijk iemand gezien. Maar jij vindt zelf niet snel iemand leuk, of in ieder geval niet leuk genoeg om een relatie mee aan te gaan. Iemand die jouw persoonlijkheid kan aflezen, past wel bij je. Kijk daarom nog maar even goed om je heen of je diegene niet al stiekem hebt ontmoet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Trendalert | Beeld: Getty Images

Rosanne BastiaansGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden