Grootste angst Beeld Getty Images
Grootste angstBeeld Getty Images

Scary shit: dit is de grootste angst van elk sterrenbeeld

De een is bang voor hoogtes, de ander krijgt instant nachtmerries bij het zien van spinnen. Wat je allergrootste angst is? Dat heeft alles te maken je sterrenbeeld.

Wat is jouw meest diepgewortelde angst?

Ram

De grootste angst van de Ram is om vergeten te worden. Je bent bang dat mensen je over het hoofd zien en dat je niet gehoord wordt. Daarom doe je er alles aan om een blijvende indruk achter te laten.

Stier

De Stier doet altijd zijn stinkende best en wil graag laten zien wat ie allemaal kan. Echter is dit sterrenbeeld wel bang dat het nooit goed genoeg is. Maar good is fine enough!

Tweelingen

Tweelingen hebben de angst dat hun leven saai zal zijn. Ze doen er alles aan om bezig te blijven en ondernemen veel nieuwe activiteiten. Verveling, daar krijg jij echt de rillingen van.

Kreeft

De Kreeft heeft de angst om nooit een plek thuis te kunnen noemen. Je bent veel on the road en voelt je gauw verloren. Geen enkele plek voelt echt van jou.

Leeuw

Sterrenbeeld Leeuw wil graag een goede indruk maken. Je grootste angst is dat je in de ogen van anderen niet goed genoeg bent. Daar kun je ‘s nachts wakker van liggen.

Maagd

Maagd is bang dat ze macheloos zijn door hun zwaktes. Je durft je zwaktes daarom ook niet aan anderen te laten zien. Maar niemand is perfect, iedereen heeft flaws. Niks om je voor te schamen dus.

Weegschaal

De Weegschaal denkt veel na over hoe oneerlijk de wereld verdeeld is. Daarom ben je zelf ook bang om onrechtvaardig behandeld te worden.

Schorpioen

De grootste angst van sterrenbeeld Schorpioen is dat ze zullen worden verraden door een persoon die ze liefhebben. Je leest zo vaak over vreemdgaan en verraad, dat je zelf ook bang bent dat dit je overkomt.

Boogschutter

De Boogschutter is bang dat het verleden hem blijft achtervolgen. Je denkt vaak na over wat er vroeger gebeurd is, waardoor je minder in het hier en nu leeft en dus minder geniet.

Steenbok

Jezelf volledig blootgeven, dat is de biggest fear van de Steenbok. Je denkt wel twee keer na voor je iets vertelt over jezelf, want je bent bang dat het tegen je gebruikt gaat worden.

Waterman

Sterrenbeeld Waterman is vooral bang dat ie z'n vrijheid verliest. Jij wil graag je eigen keuzes en beslissingen maken. Niemand moet voor jou gaan bepalen hoe jij je leven leidt.

Vissen

Vissen is een sterrenbeeld dat last heeft van verlatingsangst. Je bent bang om eenzaam te zijn en doet er alles aan om maar niet alleen te hoeven zijn. Me time? Da’s jouw grooste nachtmerrie.

Bron: Libelle

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden