Roomies Beeld Getty Images
RoomiesBeeld Getty Images

Roomies forever? Met déze drie sterrenbeelden kun je beter niet samenwonen

Je hebt het niet altijd voor het kiezen met wie je gaat samenwonen als je in een studentenhuis terecht komt. Mocht je wel een vinger in de pap hebben wanneer je besluit met iemand samen te wonen, in een appartement met een vriend of vriendin bijvoorbeeld, neem dan diens sterrenbeeld mee in je beslissing.

Slingerende sokken, áltijd samen willen zijn of juist nooit thuiskomen? Met deze sterrenbeelden kun je beter niet samenwonen.

Maagd

Een Maagd wordt vaak gezien als perfectionistisch en geordend. Je zou denken dat dit goede eigenschappen zijn, maar dan heb je het mis bij dit sterrenbeeld. Ze zijn namelijk enorm chaotisch in hun hoofd en overdenken álles. Dit is te zien in huis. Ze verzamelen veel prullaria die ze nooit gebruiken, om die vervolgens overal rond te laten slingeren. Als je ervoor kiest om te gaan samenwonen met een Maagd, vraag jezelf dan of je constant achter diegene z'n kont aangaat om de troep op te ruimen of dat je er simpelweg mee kan leren leven.

Weegschaal

Wees je bewust van het feit dat het soms best benauwend kan zijn om samen te wonen met een Weegschaal. Dit sterrenbeeld hecht veel waarde aan quality time en is dan ook graag regelmatig thuis om te chillen met zijn of haar huisgenoten. Ze houden van een warm en veilig thuis. Ze zijn vaak erg nieuwsgierig en willen dan ook continue kijken wat er beter kan tijdens het samenwonen. Dit kan heel benauwend zijn voor een ander. Mocht je zelf ook een Weegschaal zijn? Dan is samenwonen met een andere Weegschaal wél heel relaxt. Jullie kunnen samen veel tijd doorbrengen met het spelen van spelletjes of films kijken.

Tweelingen

Samenwonen met een Tweelingen is het tegenovergestelde van een Weegschaal. Dit teken is ontzettend sociaal en dan ook vaak bezig buiten de deur om haar contacten te onderhouden. Dat is erg ongezellig als huisgenoot zijnde. Dit sterrenbeeld komt voornamelijk even thuis om simpelweg bij te komen van alle sociale aangelegenheden. Dan hebben ze dus ook niet de puf en zin om nog leuk te praten, het huishouden of de boodschappen te doen met jou.

Mocht je geen problemen hebben met vaak alleen zijn, dan is een Tweelingen prima om mee samen te wonen. Als je wél waarde hecht aan gezelligheid in huis, moet je misschien twee keer nadenken voordat je met dit sterrenbeeld onder één dak wilt leven...

Bron: Amayzine

Renée KoopmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden