Oeps, vergeten! Beeld Getty Images
Oeps, vergeten!Beeld Getty Images

Oops I did it again: Dít vergeet jij het vaakst volgens je sterrenbeeld

In de supermarkt weer de melk vergeten? Of heb je de verjaardag van je beste vriendin over het hoofd gezien? Soms was je too busy doing nothing, en soms kan je er gewoon écht niets aan doen. Op jacht naar een excuus? Als je naar de sterren kijkt, vergeet jij dit het meest...

Of ben je selectief vergeetachtig en onthoud je alleen de leuke dingen?

Ram

Jij bent ontzettend punctueel met de tijd, Ram. Een afspraak zul jij niet zomaar vergeten. Daarentegen vind je het lastig om je stem te verheffen en iets van jezelf te laten horen. Je mening geven is belangrijk, want ook jouw stem telt: niet vergeten.

Stier

Als iemand jou dwarszit, dan kan je daar lang last van hebben, Stier. De daden van een ander blijven lang door jouw kop spoken. Vergeet niet om een ander te vergeven, als ze hun spijt betuigen. Remember: vergeven maar niet vergeten.

Tweelingen

Jij hebt soms moeite met luisteren, Tweelingen. Je doet het niet expres, maar als iemand jou iets vertelt, gaat het vaak het ene oor in, en het andere weer uit en daardoor sla je niets van het gesprek op. Alleen als iemand écht een juicy verhaal vertelt ga je aan en luister je heel goed. Zoiets wil je natuurlijk juist niet vergeten.

Kreeft

Negatief over je ex-partners praten? Daar doe jij niet aan, Kreeft. Zodra de relatie voorbij is, kijk jij liefdevol terug op jullie tijd samen en lijken alle problemen als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Het feit dat je ooit de verjaardag van je ex bent vergeten? Who cares!

Leeuw

Jij vindt jezelf heel wat, Leeuw. Je bent trots en staat je mannetje wanneer nodig. Hierdoor kan je anderen soms uit het oog verliezen. Vergeet niet dat anderen net zo belangrijk zijn als jij. Geef iedereen de kans om van zich te laten horen en stel je niet te dominant op.

Maagd

Pak je agenda er maar snel bij Maagd, want jij vergeet constant feestjes en afspraken. Jij vindt het belangrijk dat je uitgenodigd wordt, maar of je daadwerkelijk gaat? Dat is nog maar de vraag. Voordat je iets van je laat horen verdwijnt de afspraak al onder een stapel brieven en lijstjes. Oeps, vergeten!

Weegschaal

Oei, jij vindt het lastig om keuzes te maken, Weegschaal. Elke dag is het weer afwegen wat de beste keuze is, en wat niet. Omdat je niet snel besluiten maakt, vergeet je vaak eens wat. Hoe ga jij dit uitstelgedrag aanpakken?

Schorpioen

Jij bent zó scherp, jij vergeet helemaal niets, Schorpioen. Alles wat iemand tegen je zegt onthoud jij. Helaas focus je wel op de negatieve woorden die voorbij komen. De gemene opmerking die je vrienden ooit maakte staan in je geheugen gebrand: jij herinnert alles als de dag van gisteren, en je laat het niet zomaar los.

Boogschutter

Boogschutter, jij moet werken aan je excuses aanbieden. Dat is namelijk iets wat je vaak vergeet. Soms zie je niet in wanneer je zelf fout zit en weiger je dit dus toe te geven: want als je niet weet dat je fout zit, kan je ook je excuses niet aanbieden. In discussies wil jij altijd het laatste woord hebben...

Steenbok

Jij bent succesvol, maar je vergeet wel eens dat dit niets te maken heeft met je eigenwaarde. Door jouw succes voel je je soms beter dan anderen, Steenbok. Op zulke momenten vind je het lastig om mensen als gelijkwaardig te zien, als ze niet op jouw niveau werken. Vergeet niet dat iedereen evenveel waard is, Steenbok.

Waterman

Een ding waar jij moeite me hebt, is in het moment zijn, Waterman. Op zo'n moment vliegen je gedachten alle kanten op en dan is het dus lastig om in een mooi moment op te gaan. Fysiek ben je er wel, maar met je hoofd zit je in de wolken. Dromen over de liefde van je leven, of over wat je nog op je boodschappenlijstje moet zetten, probeer het te laten en geniet van het nu.

Vissen

Vissen, jij neemt niet vaak verantwoordelijkheid over je acties. Als je iets naars tegenkomt in het leven vermijd je dit het liefst zo lang mogelijk. Vaak voel je je ook een slachtoffer op zo'n moment en het liefst zou je ineens verdwijnen. Je wilt geen ruzie of het gevoel hebben dat er iets fout gaat. Vergeet niet dat verantwoordelijkheid nemen in het leven goede dingen oplevert.

Bron: Margriet

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden