Om déze reden ben jij volgens je sterrenbeeld een grote stresskip Beeld Getty Images/Maskot
Om déze reden ben jij volgens je sterrenbeeld een grote stresskipBeeld Getty Images/Maskot

Om déze reden ben jij volgens je sterrenbeeld een grote stresskip

Stressen: we doen het allemaal. De een kan er alleen misschien net iets beter tegen dan de ander. Vraag je jezelf wel eens af waarom je zo soms gestrest bent? Om déze reden ben jij volgens je sterrenbeeld een grote stresskip.

Steenbok

Voor de Steenbok moet het geheel duidelijk zijn. Ze zijn perfectionisten en alles moet dus ook perfect. Als dat niet het geval is, dan staan ze op ontploffen. Dus wil je de Steenbok tevreden houden? Zorg vooral voor duidelijke aanwijzingen.

Boogschutter

De Boogschutter is een avontuurlijk sterrenbeeld. Ze houden van vrijheid en hebben vaak de gedachte: 'regels zijn er om te breken'. Wanneer de Boogschutter iets 'moet' doen, dan haken ze snel af of doen ze toch waar ze zelf zin in hebben.

Schorpioen

Als er iemand is die moeite heeft om andere te vertrouwen, dan is dat de Schorpioen wel. Zodra ze een geheim delen (omdat ze het even kwijt moesten), schiet hun stresslevel omhoog. Meerdere twijfels komen in hun op: 'Kon ik diegene wel vertrouwen? Heb ik het niet te vroeg verteld?'.

Weegschaal

Keuzestress: iets waar de Weegschaal snel last van heeft. Ze hebben lang de tijd nodig om de knoop door te hakken. 'Wat zijn de voor- en nadelen ervan? Hoe weet ik of ik er geen spijt van krijg?' Deze details moeten ze eerst weten voordat ze hun beslissing hebben gemaakt. Keuzes ter plekken maken, is voor de Weegschaal een groot stressmoment.

Maagd

Maagden zijn van het plannen en organiseren. Ze vinden het ook helemaal niet erg om de leiding te hebben, maar alles moet wel perfect lopen. Als iemand anders de taken probeert uit te stellen, dan halen ze het bloed onder de nagels van de Maagd. Uitstellen staat niet in het woordenboek van dit sterrenbeeld.

Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw staat graag op de voorgrond. Ze houden stiekem wel een beetje van aandacht en als meerdere mensen om hun grapjes lachen, is de dag gemaakt van dit sterrenbeeld. Zodra er iemand anders zulke (of misschien betere) humor heeft, kan het voor de Leeuw even slikken zijn. Hoe krijgen ze de aandacht terug?

Lees ook Altijd zin in seks? Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive van allemaal

Kreeft

Kreeft is de definitie van 'pietje paniek'. Als dit sterrenbeeld wakker wordt, hebben ze al 80.000 verschillende scenario's bedacht wat er mis kan gaan die dag. Dat is niet erg, want zo zijn ze extra voorzichtig met alles, maar dat vreet wel veel energie. Dus een tip voor de Kreeft: pas op met te veel stressen. Neem goed je rust.

Tweelingen

Dit sterrenbeeld houdt van communiceren en stiekem ook een beetje discussiëren. Ze kunnen met iedereen wel een praatje maken, maar als dat niet het geval is dan raken ze in de stress. Met wie moeten ze nu een debat voeren?

Stier

Stieren houden van drinken, eten en gezelligheid. Dus als een vriendin op het laatste moment afzegt, is dat flink balen. Vooral als ze weten dat er niets aan de hand is, maar die vriendin wil gewoon niet afspreken. Dat is een goede reden voor de Stier om zich zorgen te maken.

Lees ook: Moet je even je ei kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen

Ram

Geen idee waarom, maar Rammen hebben altijd haast. Of beter gezegd: ze kunnen niet stil blijven zitten. Langzaam lopende mensen voor hun voeten, is dus vreselijk irritant voor dit sterrenbeeld. Doordat ze niet op hun eigen tempo kunnen lopen, raken ze in de stress.

Vissen

Heb je wel eens al je stress ontladen bij iemand en diegene moest daarna even weglopen? Dan was diegene vast het sterrenbeeld Vissen. Vissen hebben enorm veel empathie en voelen anderen hun stress goed aan, dat kan best wel overweldigend zijn voor dit sterrenbeeld. Pas dus op met wat je zegt bij je Vissen vriendin.

Waterman

Watermannen kunnen er niet zo goed tegen als iemand goed is in overtuigen. Dit sterrenbeeld is er zelf ook goed in, dus kunnen ze het niet uitstaan als er iemand beter in is. Het is al helemaal frustrerend als diegene een andere mening heeft, dat is dubbel stress.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages

Anne MeijerGetty Images/Maskot

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden