Irritant Beeld Getty Images
IrritantBeeld Getty Images

Oh please... Déze 3 sterrenbeelden vinden dat ze altijd gelijk hebben

Soms kan het zo irritant zijn: mensen die het altijd maar beter weten en altijd gelijk hebben (in hun ogen). Ben jij zo iemand? Deze 3 sterrenbeelden denken dat zij het altijd bij het juiste eind hebben.

Maagd

Een Maagd kan hartstikke slim zijn. Dat weten ze zelf ook en dit laten ze dan ook maar al te graag zien. Observeren en helpen doet een Maagd graag, maar ze kunnen hier soms wel een tikkeltje in doorslaan. Zo zal een een Maagd gegarandeerd altijd een ‘tip’ hebben die eigenlijk gewoon kritiek is en leggen ze met ‘alle liefde’ uit hoe het (volgens hen) beter of sneller kan. Basically, ‘jij zit fout en ik goed’. Dus ben je in de buurt van een Maagd? Reken er dan op dat zij ‘altijd gelijk hebben’ en jij dus niet. Hoeveel je ook discussieert!

Leeuw

Leeuwen houden ervan om anderen te vermaken. Ze vinden altijd wel wat om te doen. Waar, wanneer en met wie maakt niet uit. Het vermaken van anderen doen ze uiteraard voor anderen, maar ook voor hunzelf. Ze willen zichzelf namelijk altijd iets bewijzen. En laat dat nou altijd terug te zien zijn in de manier waarop ze hun mening delen. Als de Leeuw namelijk wat vindt, ‘is dat gewoon zo’ en kan niemand daar wat aan veranderen. De Leeuw denkt er zo over, dus iedereen moet er zo over denken. De Leeuw heeft zo ‘altijd gelijk’ en hun wil is wet. Ja, uh, in dromenland, niet in de echte wereld. Helaas.

Waterman

In tegenstelling tot de andere twee, vragen Watermannen altijd aan de ander waarom hij of zij iets doet of er zo over denkt. Een Waterman is altijd op zoek naar verbetering en wil de wereld op een positieve manier veranderen. Daarentegen kan een Waterman helemaal niet goed omgaan met mensen die niet dezelfde mening delen net als hen. Ben jij iemand die tegen de mening van een Waterman in gaat? Dan zal je waarschijnlijk geen kritiek terug krijgen, maar ben je er wel zeker van dat ze je in de toekomst niet meer zullen opzoeken.. Een Waterman is overtuigd van haar of zijn mening en laat niemand daar over heen walsen. Alleen hun mening telt en alleen zij ‘hebben altijd gelijk’.

Bron: Vriendin

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden