Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd Beeld Getty Images
Mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemdBeeld Getty Images

Oh, no: mannen met dit sterrenbeeld gaan het vaakst vreemd

Check nog snel even het sterrenbeeld van je grote liefde, want uit onderzoek van de datingsite Gleeden blijkt namelijk dat er een verband is tussen je sterrenbeeld en de kans op bedriegen. Deze sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd.

Bij het onderzoek werden zo'n 2 miljoen gebruikers ondervraagd. En wat blijkt?

Boogschutters bedriegen

Boogschutters zouden dé grootste bedriegers zijn. Pijl en boog staan dus duidelijk symbool voor de jacht naar een nieuwe liefde. Elke. Keer. Opnieuw.

Ook het passionele en rebelse karakter van de Boogschutter zou zeker te maken hebben met het feit dat personen met dat sterrenbeeld met stip op nummer één staan.

Thrillseeker Tweelingen

De tweede plaats is weggelegd voor Tweelingen. Een persoon met Tweelingen als sterrenbeeld zou van nature erg open-minded en een echte thrillseeker zijn.

Sterrenbeeld Ram sluit de top drie. Een Ram zou al snel last hebben van de dagelijkse sleur en daarom ergens anders naar spanning zoeken.

Don't panic als je lief een van deze drie sterrenbeelden heeft, niet alle Rammen, Tweelingen of Boogschutters zijn vreemdgangers. Geen reden dus om argwanend te worden!

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden