Sterrenbeeld in bed Beeld Getty Images
Sterrenbeeld in bedBeeld Getty Images

Oh hell no: dít is volgens jouw sterrenbeeld de grootste afknapper in bed

We hebben allemaal wel iets waar we op afknappen in de slaapkamer. Slechte hygiëne, hele rare geluiden of alleen focus op het eigen genot - hallo orgasmekloof! Wat voor jou de allergrootste afknapper in bed is? Dat staat gewoon geschreven in de sterren.

Spice up your sexlife en check ook ‘t sterrenbeeld van je lover!

Steenbok

Steenbokken houden van plannen. Ze hebben graag controle over alles, dus een echte afknapper in bed is iemand die enorm impulsief is. Een Steenbok heeft geen zin in onverwachte verrassingen tijdens de seks. Ze willen gewoon weten wat ze kunnen verwachten.

Waterman

Watermannen hebben een sterke mening. Ze experimenten graag tijdens de seks, dus een echte afknapper in bed is iemand die daar niet van houdt. Een Waterman houdt van avonturen tijdens een potje seks. Ze vinden het anders maar een saaie boel.

Vissen

Vissen zijn heel gevoelig. Ze willen iemand die hen beschermt, dus een echte afknapper in bed is iemand die onderdanig is. Een Vissen wil graag iemand die voor hen zorgt en laat zien wat diegene in huis heeft. Ze willen iemand die de leiding neemt in bed.

Ram

Rammen zijn impulsief. Ze hebben veel zelfvertrouwen, dus een echte afknapper in bed is iemand die erg onzeker en bangig is. Een Ram wil graag iemand met een sterk karakter, dus ook tijdens de seks. Ze walsen anders alleen maar over deze persoon heen.

Stier

Stieren zijn best koppig. Ze houden ook van structuur, dus een echte afknapper in bed is iemand die continu allerlei nieuwe standjes wilt uitproberen. Een Stier vindt het allemaal al lastig genoeg. Ze willen het liefst bekende dingen doen in bed.

Tweelingen

Tweelingen houden van humor. Ze vinden het heerlijk om te kletsen, dus een echte afknapper in bed is iemand die saai en humorloos is. Een Tweelingen is snel verveeld. Ze hebben dus echt iemand nodig om lol mee te maken, ook tussen de lakens.

Kreeft

Kreeften hebben af en toe even ruimte voor zichzelf nodig. Ze houden van liefde geven en krijgen, dus een echte afknapper is iemand die alleen maar aan zichzelf denkt tijdens de daad. Een Kreeft heeft een liefdevolle partner nodig. Ze zijn namelijk erg gevoelig.

Leeuw

Leeuwen zijn erg uitgesproken. Ze weten wat ze willen, dus een echte afknapper in bed is iemand die zweverig en spiritueel is. Een Leeuw houdt niet van dat gedraal. Ze zijn op zoek naar een sekspartner die met beide benen op de grond staat.

Maagd

Maagden kunnen heel perfectionistisch zijn. Ze zijn ook praktisch ingesteld, dus een echte afknapper is iemand die slecht verzorgd is. Een Maagd vindt hygiëne en een schoon bed erg belangrijk. Ze zullen dus niet snel in het openbaar seks hebben of zomaar met een vreemde het bed induiken.

Weegschaal

Weegschalen zijn erg sociaal. Ze zijn dol op mensen en gezelligheid, dus een echte afknapper is voor dit sterrenbeeld iemand die geen knopen kan doorhakken. Een Weegschaal wil zelf geen keuzes hoeven te maken in bed. Ze willen juist meegenomen en verrast worden.

Schorpioen

Schorpioenen zitten vol passie. Ze hebben een sterke wil, dus een echte afknapper is iemand die ook koppig is. Een Schorpioen laat zich niet vertellen wat te doen. Ze luisteren wel naar de behoeftes van hun sekspartner, maar beslissen het liefst alles zelf.

Boogschutter

Boogschutters zijn avontuurlijk. Ze hebben energie voor tien, dus een echte afknapper in bed is iemand die lui is. Een Boogschutter kan daar helemaal niks mee. Ze hebben echt iemand nodig die met hen het avontuur aangaat tussen de lakens.

Bron: Cosmopolitan

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden