zwanger Beeld Getty Images
zwangerBeeld Getty Images

Oh baby: mensen met deze drie sterrenbeelden worden in 2023 zwanger

2023 wordt door velen gezien als een nieuwe start, maar voor sommigen ook de start van een nieuw leven. Deze drie sterrenbeelden raken gepland (of ongepland) zwanger in het nieuwe jaar. Misschien komt eindelijk je langgekoesterde droom tot vervulling of blijkt het eerder je grootste nachtmerrie uit te komen. Lees mee!

Stier

De Stier is erg zelfverzekerd en ervaart dus weinig stress. Ze heeft vertrouwen in haar lichaam en dat komt een zwangerschap ten goede. Stieren zijn consequent met het nemen van de dagelijkse dosis vitaminen en leven erg gezond. Echter zijn Stieren wel gevoelig voor verandering. Dit kan wanneer ze zwanger zijn zorgen voor mood swings.

Leeuw

De Leeuw is ontzettend eigenwijs en denkt dat een zwangerschap hen niet zo snel overkomt. Bij dit sterrenbeeld is een zwangerschap daarom ook vaak een verrassing. De Leeuw staat graag in het middelpunt en leest graag iemand de les. Ook hebben ze een helder toekomstplan voor ogen. Is een Leeuw zwanger, dan staan ze maar al te graag in de belangstelling. Aan compromissen doen ze niet, zij kiezen de naam van de baby.

Deze drie sterrenbeelden

hebben een hekel aan de winter

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd is erg praktisch ingesteld. Een Maagd zorgt er namelijk voor dat ze al haar zaken helemaal op orde heeft en dat ze alles samen met haar met haar partner heeft uitgezocht. Zo weet de Maagd precies wanneer ze moet menstrueren, haar eisprong heeft en wanneer ze zou moeten testen op een mogelijk zwangerschap. De Maagd loopt vaak al tien stappen voor en wil graag weten waar ze aan toe is. Dit sterrenbeeld leeft erg gezond, maar mag soms wat minder kritisch naar zichzelf zijn. Laat soms dingen los, niet alles hoeft perfect geregeld te zijn.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden