Sterrenbeelden duiken bed in met ex Beeld Getty Images
Sterrenbeelden duiken bed in met exBeeld Getty Images

Oeps: deze drie sterrenbeelden duiken het vaakst het bed in met hun ex

Sommigen maken direct rechtsomkeer als ze een ex tegen het lijf lopen; anderen kijken juist uit naar een weerzien met een oude vlam. Gaat het bij jou kriebelen zodra je een ex-lover tegenkomt en eindigen jullie vaak samen in bed? Geef de sterren maar de schuld. De volgende drie sterrenbeelden kunnen de charmes van hun ex-partners níet weerstaan.

“Oké, nog één keer dan” – de Weegschaal waarschijnlijk.

Stier

De Stier is enorm toegewijd en standvastig. Ze houden van een praktische aanpak en ze zijn zeer zorgvuldig bij het uitkiezen van een partner. Zodra een Stier zich bindt aan iemand, geeft hij of zij zich volledig aan hun partner. Ook wanneer de relatie is geëindigd. Ze zijn namelijk hartstikke loyaal. Hard werken en zelfontwikkeling vindt de Stier belangrijk en soms duurt het even voordat er voortgang wordt gemaakt, maar dat maakt ze niet uit.

Stiekem is de Stier een hopeloze romanticus. Hierdoor zijn ze gevoelig voor alle positieve zelfontwikkelingen die hun ex-partners hebben gemaakt. Ze vinden het woest aantrekkelijk. De Stier houdt van routine, waardoor ze sneller geneigd zijn om een oude vlam opnieuw een kans te geven. After all, oud vertrouwd voelt goed.

Kreeft

De lieve, gevoelige en dromerige Kreeft zal niet gauw het nummer van een ex blokkeren en doen alsof deze niet meer bestaat. Dit sterrenbeeld staat bekend om zijn empathisch vermogen, tederheid en zorgzaamheid. De Kreeft blijft veel liever vrienden met hun ex-partners – hoe moeilijk dat ook is. Ze geven hartstikke veel om deze persoon en ook na break-up blijven ze denken aan alle mooi momenten die ze samen hebben beleefd.

Net als de Stier, is de Kreeft een romanticus. Ze kunnen eindeloos dagdromen over hun exen en hunkeren naar de veiligheid die ze voelden bij hun vorige partners. De Kreeft vindt het niet makkelijk om een nieuwe partner te kiezen en ze blijven liever in hun comfortzone. Vaak volgen ze hun intuïtie en die leidt ze wel eens naar het bed van een ex.

Weegschaal

De Weegschaal is een diplomatisch type die alles van twee kanten bekijkt. Ze houden namelijk van harmonie. De Weegschaal kan een tikkeltje idealistisch zijn en toont altijd veel begrip voor de personen in hun leven. Hierdoor zijn ze vrij vergevingsgezind. Een ex vergeven, doen ze redelijk vaak.

De Weegschaal zal niet met modder gooien als een relatie stukloopt. Ze houden het fair. Ook al had de relatie wat minpunten. Als er geen sprake is van een messy break-up, dan duikt de Weegschaal gemakkelijk het bed in met een ex-partner. Ze zijn niet bang om mensen een tweede kans te geven. Wie weet gaat het dit keer een stuk beter.

Bron: Elite Daily

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden