Oeh la la: zo zou jij het doen als verleidster bij ‘Temptation Island’ volgens je sterrenbeeld Beeld RTL
Oeh la la: zo zou jij het doen als verleidster bij ‘Temptation Island’ volgens je sterrenbeeldBeeld RTL

Oeh la la: zo zou jij het doen als verleidster bij ‘Temptation Island’ volgens je sterrenbeeld

Smullen! De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van Temptation Island Love or Leave staan op Videoland. Hoe zou jij eigenlijk zijn als verleidster op het eiland? De sterren weten het antwoord…

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken zijn erg op zichzelf. Dat is lastig als ze zichzelf moeten laten zien. Op het eiland hebben ze plezier met andere verleidsters. Maar de Steenbok valt niet genoeg op bij de deelnemers om als met een love naar huis te gaan.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn onafhankelijk en houden zich niet echt bezig met flirten. Toch moeten ze daaraan geloven als ze indruk willen maken op Tempa. Als de Waterman haar beste beentje voorzet, kan het nog weleens een interessant seizoen worden.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen denken veel aan de gevoelens van anderen. Uit zichzelf zullen ze dus niet snel een romantische connectie aangaan met een van de deelnemers. De Vissen biedt eerder een luisterend oor, ook heel welkom in het programma.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen zijn altijd lekker enthousiast. Ook kunnen ze wat impulsief zijn door hun zin in avontuur. Het is in ieder geval duidelijk dat de Ram zorgt voor wat reuring op het eiland. En dat er volop geflirt wordt? Zeker weten.

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren kunnen enorm jaloers zijn. Niet zo handig als je een connectie probeert op te bouwen met iemand die nog een relatie heeft. De Stier zorgt voor best wat drama op het eiland. Leuk voor ons om te kijken, maar een goede verleidster is de Stier niet.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn zenuwachtig als het op flirten aankomt. Daarom gaan ze het liever uit de weg. De Tweelingen heeft een leuke tijd op het eiland met hier en daar de nodige drankjes, maar van liefde of spanning is weinig sprake.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften zijn emotioneel en vinden gevoelens belangrijk. Ze worden snel verliefd en dat is niet heel handig bij het verleiden. Wanneer de Kreeft haar hoofd erbij houdt, kan ze best een goede verleider zijn. Als ze het maar rustig opbouwt.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Ze bouwen een enorm feestje en daar komt zeker geflirt bij kijken. Toch blijft een diepe connectie uit voor de Leeuw, daarvoor zijn ze te losbandig.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden zijn best verlegen en ook bescheiden. Daardoor zullen ze niet snel op de voorgrond treden als verleidster. Als de Maagd even wat risico neemt en laat zien wat zij in huis heeft, zal ze een van de favorietjes worden op het eiland.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn erg romantisch en charmant. Ze zijn ontzettend goed in het voorbereiden van dates. De Weegschaal moet wel oppassen: niet alles kan perfect zijn. Soms kan een date wat spontaniteit missen.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn zelfverzekerd en gaan gericht op hun doel af. Dat kan anderen wat afschrikken, zeker als ze moeten wennen op het eiland zonder hun relatie. De Schorpioen doet het daarom niet zo goed als verleidster.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn heel eerlijk en recht door zee. Hierdoor bouwen ze snel hechte connecties op met andere deelnemers. Maar of de Boogschutter snel een romantische band op kan bouwen? Dat blijft nog maar de vraag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: RTL Beeldbank

Fleur HartmanRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden