Verleiden sterrenbeelden Beeld Getty Images
Verleiden sterrenbeeldenBeeld Getty Images

Oe la la: deze 4 sterrenbeelden zijn de beste verleiders

Elk sterrenbeeld heeft zo zijn charmes, maar sommigen zijn geboren verleiders. Een knipoog hier, een tedere aanraking daar; voor je het weet, hebben ze je volledig ingepakt met hun zwoele blikken en mooie woorden. De volgende vier sterrenbeelden zijn echte meesters in the art of seduction.

Misschien even auditie doen voor Temptation Island?

Stier

De Stier weet heel goed hoe je de perfecte sfeer creëert. Iemand op zijn of haar gemak stellen, doet de Stier graag en ze verleiden hun partners moeiteloos. Een dagje in bed blijven? Dat doet de Stier graag. Na wat lieve woorden van de Stier lig je de hele dag èn avond tussen de lakens. Genieten, dus!

Leeuw

De Leeuw is hartstikke direct en dat zie je terug in hun verleidingstactieken. Als ze zin hebben in een spannend avontuur, dan laten ze dat merken ook. Dit zelfverzekerde sterrenbeeld weten wat ze waard zijn en gaan rechtstreeks op hun doel af. Dankzij de natuurlijke charmes van de Leeuw, hoeven ze weinig moeite te doen om iemand te versieren en verleiden.

Weegschaal

De Weegschaal is een sociaal dier en maakt heel makkelijk contact met anderen. Wie in aanraking komt met een Weegschaal, voelt zich vaak meteen veilig bij dit sterrenbeeld. Hierdoor geven de (potentiële) lovers van de Weegschaal zich eerder bloot. Letterlijk en figuurlijk. De Weegschaal heeft, net als de Leeuw, een natuurlijke aantrekkingskracht waar je u tegen zegt.

Schorpioen

De sensuele en mysterieuze Schorpioen mocht niet uit dit lijstje ontbreken. Dit sterrenbeeld is gek op passie en intimiteit in al zijn vormen. Een beetje mysterie vindt de Schorpioen belangrijk en ze laten graag wat aan de verbeelding over. Hierdoor snakken hun partners en lovers naar méér. De Schorpioen is een echte verleider en pakt je met gemak in.

Bron: Bustle

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden