fingers crossed Beeld Getty Images
fingers crossedBeeld Getty Images

Niet jinxen hé? Deze sterrenbeelden zijn erg bijgelovig

Je vermijdt het getal 13, loopt niet onder ladders en steigers door, en je moet áltijd afkloppen: sommige mensen zijn behoorlijk bijgelovig. Als het aan de sterren ligt, zijn deze sterrenbeelden het meest bijgelovig.

Sta jij ertussen?

Waterman

Jij bent een bijzondere! Waterman wordt gezien als het meest excentrieke sterrenbeeld out there. Een conspiracy theory-marathon ga jij niet uit de weg en vanwege jouw unieke blik op de wereld lijkt het alsof sommige theorieën nog niet zo gek zijn. Jij bent er zeker van dat er meer is dan mensen met het blote oog kunnen zien.

Weegschaal

De Weegschaal zoekt naar balans en gelijkheid, en probeert zich hieraan vast te houden door routines te creëren. Zo voorkom jij (persoonlijke) rampen! Jij zal dus nooit een paraplu binnen openklappen en juist wél afkloppen wanneer het nodig is.

Schorpioen

Bijgeloof past perfect in hetzelfde plaatje als de Schorpioen: jij bent mysterieus en een tikkeltje vreemd. Bijgeloof is voor jou een manier om jezelf te beschermen tegen ongeluk wat op jouw pad terecht komt. Dankzij je goede intuïtie pik jij snel op wanneer er iets niet klopt en met je sterke geest kan je alles onder ogen zien.

Kreeft

Jij staat goed in contact met de energie van het universum. Kreeft voelt dan ook sneller aan wanneer er iets misloopt in het universum. Ook trek jij je meer aan van de meningen van anderen. Om al deze verschillende energieën een plekje te geven, vind jij rust en controle in rituelen. Bijgelovig zijn helpt jou hier ook bij.

Ben jij één van deze sterrenbeelden?

Dan heb jij vast een heel hoog libido

Vissen

Vissen is misschien wel het meest spirituele sterrenbeeld dat er is. Jij gelooft in de kracht van het universum en weet je weg te vinden met behulp van tarotkaarten, astrologen en voorspellingen. Je bent ontzettend creatief en dat combineert zich vaak met jouw bijgeloof. Er schuilt bij jou altijd meer achter dan in eerste instantie lijkt.

Bron: Margriet

Lisa CostersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden