Horoscoop rijk Beeld Getty Images
Horoscoop rijkBeeld Getty Images

Money, money, money: mensen met deze 4 sterrenbeelden zijn (of worden) het rijkst

Je horoscoop kan veel zeggen over hoe je bent als persoon. Je sterrenbeeld bepaalt ook hoeveel geld je gaat verdienen en verklapt of je de kans hebt om stinkend rijk te worden.

Volgens de astrologie zijn dit de rijkste sterrenbeelden en kunnen deze moneymakers alles kopen wat hun hartje begeert.

Kreeft

Kreeften zijn van nature erg ambitieus en harde werkers. Ze streven altijd hun doelen na en willen financieel onafhankelijk zijn. Ze houden van luxe dingen in het leven en hechten dus veel waarde aan welvaart. Daarnaast vinden ze veiligheid belangrijk en daar hoort natuurlijk een financieel vangnet bij. Kreeften vinden het niet erg om hard te werken als ze maar goed beloond worden.

Schorpioen

Een Schorpioen heeft een duidelijke focus op materiële dingen. Ze weten waarvoor ze geld willen verdienen en stellen daarom duidelijke doelen voor zichzelf. Schorpioenen zijn vaak erg gepassioneerd en kunnen helemaal in hun werk opgaan. Daarnaast zijn ze niet goedgelovig en hebben ze dingen meteen door. Deze eigenschappen sluiten aan mensen die potentie hebben om goed geld te verdienen.

Leeuw

De Leeuw is erg zelfverzekerdheid van aard en weet precies hoe ze dingen voor elkaar kan krijgen. Dit vuurteken houdt van een luxe levensstijl en wil graag gezien worden. Leeuwen vinden het leuk om veel geld uit te geven, maar zijn zich heel bewust van het feit dat ze daarvoor ook goed moeten verdienen. Verder is een Leeuw een geboren leider en heeft daarom vaak een hoge functie in een bedrijf.

Van amethist tot onyx of rozenkwarts

Deze edelstenen sluiten het best aan bij je sterrenbeeld

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen hebben een intuïtie waar je u tegen zegt. Dat is precies wat Vissen ver brengt in het leven én in hun carrière. Ze kunnen namelijk mensen en situatie exact inschatten, daarop inspelen en vervolgens bakken vol met geld verdienen. Doordat ze weten waar het geld zit, vallen ze ongetwijfeld tussen de échte moneymakers.

Bron Libelle

Rosanne BastiaansGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden