Money honey: deze sterrenbeelden gaan het meeste geld verdienen Beeld Getty Images
Money honey: deze sterrenbeelden gaan het meeste geld verdienenBeeld Getty Images

Money honey: deze sterrenbeelden gaan het meeste geld verdienen

Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel heel fijn om te hebben. Zou jij later graag een goedgevulde bankrekening willen? Wie weet heb je geluk, want hoeveel jij gaat verdienen, kunnen de sterren jouw vertellen. Deze vier sterrenbeelden gaan later het meeste geld verdienen!

Steenbok

Een van de sterrenbeelden die lekker gaat verdienen is de Steenbok. Dit sterrenbeeld is ambitieus en vastberaden. Als ze eenmaal een doel voor ogen hebben, dan gaan ze daar vol voor. Een carrière komt vaak op de eerste plaats. Maar je weet wat ze zeggen: hard work pays off! Dit sterrenbeeld heeft een bankrekening waar je U tegen zegt.

Schorpioen

Schorpioenen laten zich erg leiden door hun gevoel, want ze hebben een goede intuïtie waar ze op kunnen vertrouwen. Ook dit sterrenbeeld is heel vastberaden. Wat ze ook moeten doen, ze willen hun doelen koste wat het kost behalen. Met zo'n doorzettingsvermogen kan dit sterrenbeeld rekenen op veel successen en een flink salaris.

Maagd

Het sterrenbeeld Maagd heeft de zaakjes altijd goed op orde. Ze houden van to do-lijstjes en maken graag plannen voor de lange termijn. Uiteraard wordt er een uitgebreide planning van gemaakt, waar dit sterrenbeeld echt niet van afwijkt. Dit sterrenbeeld is best wel kritisch, maar wil graag feedback krijgen om beter te worden. Met deze mentaliteit weet dit sterrenbeeld het heel ver te schoppen!

Lees ook I love you: deze vier sterrenbeelden worden heel snel verliefd

Stier

De Stier heeft een work ethic waar je U tegen zegt. Zij gaan er voor de volle 100% voor. Dit sterrenbeeld is praktisch en intelligent, maar zijn de moeilijkste niet als het gaat om allerlei klusjes. Daar draait dit sterrenbeeld z'n hand niet voor om. Allemaal eigenschappen waardoor Stieren ver komen met hun carrière. En dat vertaalt zich naar veel geld op de bankrekening.

Wil je elke dag op de hoogte zijn van je horoscoop? Schrijf je dan in voor onze horoscoop nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden