Ezra Bailey Beeld Getty Images
Ezra BaileyBeeld Getty Images

Moet je een geheimpje kwijt? Deze drie sterrenbeelden kan je toevertrouwen (en deze echt niet)

Geheimen voor je houden: je bent er goed in of juist helemaal niet. Soms moet je iets kwijt, maar weet je gewoon niet wie je kan vertrouwen. Geen zorgen, we helpen je een handje. Hieronder vind je sterrenbeelden die je kan vertrouwen en sterrenbeelden die beter niet kunnen meehelpen bij een verrassingsfeestje.

Schorpioen

Is je beste vriendin een Schorpioen? Dan heb je de juiste aan de haak geslagen. Hun karakter is loyaal en mysterieus, daardoor lijkt het alsof je ze niet kunt vertrouwen. Maar geloof ons, dat kun je wel. Door hun loyale karakter houden ze zich aan hun woord, nemen ze je geheim serieus en zorgen ze ervoor dat niemand erachter komt. Maar als je niet loyaal bent naar de Schorpioen, dan heb je het vertrouwen verknalt.

Leeuw

Leeuwen staan bekend om het stereotype 'egoïstisch' en 'geobsedeerd met zichzelf', maar dat is allemaal kletskoek. Ze zijn juist geïnteresseerd in andere mensen. De Leeuw is loyaal en de meest betrouwbare vriendin. Ze blijven gemotiveerd in het leven door de mensen om hun heen, want dat geeft ze kracht. Daardoor zullen ze niet zo snel bij je weggaan en is je geheim veilig.

Vissen

Je kunt altijd wel een geheim kwijt bij het sterrenbeeld Vissen. Ze gaan net zo goed met jouw geheimen om als met hun eigen geheimen. Het is wel een gevoelig sterrenbeeld, dus ze zijn snel overweldigd. Té veel geheimen zijn misschien te veel voor dit sterrenbeeld en dan moeten ze het toch bij iemand kwijt. Maar daar hoef je je niet druk om te maken, want ze zullen het alleen vertellen aan hun dagboek of huisdier.

Maagd

Helaas, de Maagd is niet zo van 'de mond dicht houden'. Ze kunnen af en toe egoïstisch overkomen, maar ze bedoelen het goed. Het sterrenbeeld Maagd wil je met alle liefde helpen, maar het moet wel volgens hun plan. Dwaal je van hun plan af? Dat valt bij dit sterrenbeeld verkeerd en dan zullen ze hun ei kwijt moeten, bij wie dan ook.

Boogschutter

Dit sterrenbeeld is best wel avontuurlijk en houdt van drama. Zodra ze iets van een geheim weten, moeten ze het tot op de bodem uitzoeken. Dit sterrenbeeld houdt er wel van om een praatje te maken met anderen en daarvoor gebruiken hun beste vaardigheid: verhalen vertellen. Dus, als je geheim een interessant verhaal is, zit je in de gevarenzone bij de Boogschutter.

Tweelingen

Communiceren is hét dingetje van de Tweelingen. Ze kunnen met iedereen wel een praatje maken en dat is positief, maar ze praten wel snel hun mond voorbij. Dat doen ze niet expres, maar ze volgen graag hun eigen regels. Diepe geheimen kunnen ze wel bewaren, maar als het een spannend verhaal is, dan kan dit sterrenbeeld het niet laten om het door te vertellen.

Bron: PureWow

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden