geduld Beeld Getty Images
geduldBeeld Getty Images

Miss ongeduld: déze 3 sterrenbeelden hebben het minste geduld van allemaal

Ben jij zo ongeduldig als de pest of heb jij engelengeduld? Geloof het of niet, maar de mate van geduld kan te maken hebben met je sterrenbeeld. Déze drie sterrenbeelden hebben echt heel weinig geduld.

Je sterrenbeeld zegt soms meer over je persoonlijkheid dan je in eerste instantie misschien denkt. Bijvoorbeeld of je een hoog libido hebt, of je een grote roddelaar bent of wat jouw afknapper is in bed. Maar deze 3 sterrenbeelden zijn vooral heel erg ongeduldig.

Sterrenbeelden met weinig geduld

Waterman

Sterrenbeeld Waterman is over het algemeen heel intelligent. Anderen zullen dan daarom weleens problemen hebben om deze personen bij te houden, waardoor de Waterman snel zijn geduld kan verliezen, zeker als iemand hem niet begrijpt.

Boogschutter

Boogschutters zitten vol energie en staan erom bekend dat ze niet lang stil kunnen zitten. Dat is dan ook precies de reden dat ze níet veel geduld hebben voor iets.

Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram staan bekend als ongeduldige mensen. Als een Ram een doel of wens heeft, dan wil-ie dat het liefst nú. Ze houden er dan ook niet van om te wachten op anderen die geen besluit kunnen nemen.

Sterrenbeelden met wél veel geduld

Naast de mensen met maar weinig geduld, heb je natuurlijk óók degenen bij wie het maar nooit op lijkt te raken.

Vissen

Vissen staan erom bekend dat ze zich goed kunnen inleven in iemand. Begrijpt iemand iets niet of zien ze niet gelijk resultaten, dan zoeken ze altijd naar een achterliggende reden. Daarbij kennen ze geen frustratie.

Stier

Als een Stier een doel voor ogen heeft, dan heeft-ie veel geduld voor de resultaten. Deze mensen genieten van het hele proces en kijken wat ze kunnen verbeteren. Hun praktische blik helpt hier goed bij.

Steenbok

Een Steenbok heeft totaal geen probleem met lang wachten. Van minutenlang wachten bij een stoplicht tot iemand iets voor de zoveelste keer moeten uitleggen: het is allemaal geen probleem. De Steenbok kijkt in plaats daarvan naar iets anders om de tijd mee te doden, of naar een alternatieve oplossing.

Bron: Vriendin

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden