Kattig Beeld Getty Images
KattigBeeld Getty Images

Miauw: déze vier sterrenbeelden zijn het kattigst

Merk jij dat je snel een snauw geeft als iemand commentaar levert en dat je regelmatig betamelijk grof uit de hoek kan komen? Dan kan het goed zijn dat jij tot de meest kattige sterrenbeelden behoort. Je leest hier welke sterrenbeelden dit zit zijn én wat je er tegen kunt doen.

Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen gaat een pittige discussie niet uit de weg. Dit sterrenbeeld heeft altijd z'n woordje klaar en gaat soms zo ver dat een discussie uitloopt tot een ruzie. Hoewel het af en toe goed is om een scherpe tong te hebben, is dit niet altijd leuk voor de mensen op je heen. Je omgeving kan hierdoor bang worden om bepaalde dingen bij je aan te kaarten.

Wij geven Tweelingen als tip om eerst te luisteren en goed na te denken voordat je een (felle) reactie geeft. Je zult gauw merken dat je minder kattig gevonden zal worden.

Maagd

Maagd vindt niet veel dingen leuk en wordt ook niet snel enthousiast. Hierdoor kan het sterrenbeeld Maagd negatief en pessimistisch overkomen. Ook is dit sterrenbeeld het niet snel eens met een ander en geeft regelmatig kritiek.

Ons advies is om je wat meer open te stellen voor de ideeën van een ander en probeer het glas eens half vol te zien in plaats van half leeg.

Schorpioen

Een Schorpioen is snel gekwetst door de mening van een ander en kan daardoor gemakkelijk een belediging eruit floepen. Jouw wil is wet en als iets jou niet zint, dan mag iedereen het weten. Hierdoor kun je manipulatief en haatdragend overkomen.

Probeer je daarom eens in te leven in het leven van een ander en neem opmerkingen niet altijd zo persoonlijk op.

Steenbok

Steenbok heeft snel een slecht humeur en kan een échte pessimist zijn. Ook heeft dit sterrenbeeld altijd wel een oordeel over anderen klaar. Hierdoor komt een Steenbok negatief en bits over.

Het zal je helpen om wat minder te oordelen voordat je iemand leert kennen, hierdoor zal je minder kattig overkomen.

Bron: Libelle

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden