Vrienden: Friends for life Beeld Getty Images
Vrienden: Friends for lifeBeeld Getty Images

Met deze sterrenbeelden klik jij het beste in een vriendschap!

Heb jij fijne en lieve vrienden? Lucky you! Heerlijk om een bestie te hebben, waar je op alle fronten mee klikt. Maar zijn jullie qua sterrenbeeld ook in sync? Wie is volgens de sterren jou perfecte maatje?

Ram

Jij bent echt een sociaal persoon en je hebt graag mensen om je heen. Ook ben je goed in het maken van nieuwe vrienden: mensen willen graag met jou omgaan. Om deze redenen zijn de sterrenbeelden die op friendship-level het beste bij je passen, de Stier, Boogschutter, Weegschaal en de Leeuw. Naast deze sterrenbeelden is er nog één sterrenbeeld waar je het beste mee klikt, namelijk die van jezelf: de Ram. Zij begrijpen jou precies en met hun heb je het meeste plezier. Oh ja, ook kunnen jullie samen bedenken wat jullie willen voor je verjaardag, geweldig toch?

Stier

Vrienden zijn het allerbelangrijkst voor jou. Ze zijn, bij jou, voor het leven en waarschijnlijk ken jij die van jou ook al een poosje. Hoewel je ze al langere tijd kent, kies je ze niet zo makkelijk uit. Het duurt namelijk wel even voordat jij iemand officieel tot vriend of vriendin bekroont. Maar eenmaal na de kroning, zit die persoon diep in je hart. Sterrenbeelden die bij jou passen zijn Vissen, Kreeft, Maagd, en Steenbok. En, en? Zijn jij en jouw vrienden een match?

Tweelingen

Je kan het goed laten lijken alsof iedereen jou altijd heel aardig vindt. Iedereen houdt van jou en jij houdt van iedereen. Of die energie echt of nep is, betwijfelen sommigen soms nog. Je houdt ervan om in het middelpunt te staan en hebt het altijd super gezellig met mensen waar je veel mee kunt lachen. Juist om deze reden kan je het best bevriend zijn met de sterrenbeelden Waterman, Ram, Weegschaal en de Leeuw. Als deze nog niet tot je ellenlange lijst met vrienden behoren dan.

Kreeft

Jij hebt graag goede vriendschappen en daar hecht je erg veel waarde aan. Ook zorg jij goed voor je vrienden en help jij ze graag. Als mensen zorgen of stress hebben, komen ze naar jou toe voor advies of hulp. Jij vindt dit fijn, want je houdt ervan om mensen op te fleuren. De vriendschappen die bij jou het langst duren zijn daarom ook met de volgende sterrenbeelden: Stier, Schorpioen, Maagd en of Vissen. Met hen als vriend, weet je namelijk zeker dat de zorg en liefde van twee kanten zal komen.

Leeuw

Je bent altijd jezelf en als anderen jou dan niet leuk vinden om wie jij bent, kan dat je al gauw van slag maken. Jij weet wat je kan en wat anderen aan jou hebben en dat is jouw kracht. Ook sta jij net als een Tweeling graag in het middelpunt en kan je flink balen wanneer alle aandacht op iemand anders gericht is (ook al geef je dat niet zo snel toe). Jij hebt een grote persoonlijkheid en wil dat anderen dat zien. Niet iedereen heeft daar altijd even zin in en dat trek jij slecht. Mensen die open en sociaal zijn vind jij geweldig. Jouw beste vriendschappen zijn dan ook met de sterrenbeelden Ram, Boogschutter, Tweeling en Weegschaal. Zij zijn jou, maar dan net even anders.

Maagd

Vrede en rust in de tent zijn echt jouw ding. Als ‘papa‘ of ‘mama’ van de vriendengroep weet je iedereen altijd rustig te houden en te voorkomen dat er paniek uitbreekt. Je ‘kinderen’ weten daarom ook maar al te goed wat ze aan jou hebben. Ondanks dat je er graag bent voor mensen, houd je er niet van om op de voorgrond te staan. Daar heb je je vrienden voor nodig, die positie mogen zij wel aannemen. De sterrenbeelden die daarom goed bij jou passen zijn: Kreeft, Schorpioen, Steenbok en Stier.

Weegschaal

Diepe en lange gesprekken? You are all for it! Mensen komen graag naar jou toe voor advies en jij geeft dit graag. Sympathie en oprechtheid vind jij erg belangrijk. Alles moet in balans zijn en je functioneert ook beter als anderen om je heen blij zijn. Alleen zijn, vindt je maar niks en je kan het dan ook haten als je iets helemaal alleen moet doen. ‘Waarom moet dat nou weer? Kan ik het niet skippen?’, denk je dan. Vrienden die er altijd voor je zijn, zelfs als ze niks doen of zeggen: daar houd jij van. De sterrenbeelden die het beste matchen bij jou zijn daarom ook de Ram, Waterman, Tweeling en Boogschutter. Met hen kun je over van alles praten en je kunt altijd op ze rekenen.

Schorpioen

Je houdt ervan om met je beste vrienden te zijn, maar me-time vind jij ook erg belangrijk. Daarom heb jij ook een klein groepje vrienden. Jullie vertrouwen elkaar door en door. Je wil alti precies weten wat je aan iemand hebt en wat iemand voor je kan betekenen. Is daar geen duidelijk antwoord op? Dan laat je een persoon ook graag zo snel mogelijk uit je leven verdwijnen. De vrienden die daarom goed bij jou passen zijn mensen met de sterrenbeelden Steenbok, Maagd, Kreeft en Vissen. Zijn ze geen één van deze sterrenbeelden? Dan hoef jij ze niet.

Herken jij je niet in je sterrenbeeld?

Dit is dan waarschijnlijk de reden

Boogschutter

Iemand die er altijd voor zijn vrienden is, graag wil dat iedereen tevreden is en pas rustig kan slapen als iedereen in de appgroep ‘Welterusten’ heeft gezegd, is de Boogschutter. Deze verzorgende rol die je van nature aanneemt, zorgt ervoor dat mensen graag met jou omgaan. Je staat altijd open voor een goed gesprek en komt vaak met nieuwe ideeën. Zonder jou als creatief brein valt er haast nooit wat leuks te doen met de vriendengroep. Sterrenbeelden die graag met jou bevriend willen worden, (en misschien al zijn) zijn: de Leeuw, Ram, Waterman en Weegschaal. Zonder hen aan jouw zijde, zou het leven een stuk moeilijker zijn.

Steenbok

Voor je vrienden ga jij door het vuur! Vrienden betekenen alles voor jou. Jij hebt graag alleen waardevolle vriendschappen en die behoud je voor het leven. Dat is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Jij staat bekend om jouw loyaliteit: puur en eerlijk. Je trekt mensen aan die graag bevriend met je willen zijn, zonder dat je daar enige moeite voor doet. Deze mensen hebben vaak de volgende sterrenbeelden: Schorpioen, Stier, Maagd of Vissen. Mogen wij ook jouw vriend worden?

Waterman

Jezelf volledig overgeven aan iemand, kan je heel eng vinden. Je houdt er niet van om in het diepe gegooid te worden. Maar ben je eenmaal die drempel over, dan kan je niet meer wegblijven van je vrienden. Bellen, appen, facetimen en elkaar een paar keer per week zien. Daar houd jij van. ‘Houden van’ doe je ook met passie. Je houdt van cadeautjes geven aan je vrienden en geniet van hun reactie als ze deze openen. Zelf houd je er ook wel van om lekker verwend te worden door je vrienden. Hebben ze wat leuks voor je gescoord, ‘Kom maar door’ roep je dan. Jouw perfecte match is daarom met de volgende sterrenbeelden: Tweeling, Ram, Boogschutter en Weegschaal.What you give is what you get‘ is jullie motto.

Vissen

Jij bent echt een allemansvriend. Je biedt iedereen een luisterend oor en staat voor iedereen klaar, zelfs voor mensen die niet je vrienden zijn, maar toch even wat steun nodig hebben. Je bent erg liefdevol en geeft iedereen om je heen een hoop liefde. Helaas hebben mensen daar best wel vaak misbruik van gemaakt en daarom vertrouw jij iemand niet meer zo snel. Jij gaat dan ook alleen voor oprechte vriendschappen. De beste oprechte vriendschappen zal jij krijgen met de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen, Stier en Steenbok. Zij zaten ooit ook in hetzelfde schuitje en weten precies hoe jij je voelt.

Bron: Fem-Fem

Gigi MarthaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden