Arrogant Beeld Getty Images
ArrogantBeeld Getty Images

Me, myself and I: dit zijn de 5 arrogantste sterrenbeelden

Sommige mensen zijn behoorlijk vol van zichzelf, willen dat de wereld om hun draait en voelen zich dan ook vaak beter dan de rest. Maar daar kunnen ze niks aan doen, want deze karaktertrek staat gewoon geschreven in de sterren. Deze 5 sterrenbeelden worden het vaakst als arrogant ervaren. Don’t shoot the messenger...

Geef maar toe, sta jij ertussen?

Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal wil het liefst 24/7 in het middelpunt staan. Ook worden ze graag bewonderd door anderen. Dat kan er weleens voor zorgen dat ze heel arrogant uit de hoek komen, of dat iemand hun gedrag niet echt nice vindt. Het mag sóms dus wel een tandje minder, Weegschaal.

Boogschutter

Boogschutters hebben een sterke mening en zijn niet makkelijk te overtuigen van hun ongelijk. Hun wil is wet. Dat maakt dit sterrenbeeld het arrogantst van allemaal. Oops. Probeer dus af en toe wat meer te luisteren naar een ander, da's helemaal niet verkeerd.

Schorpioen

Een Schorpioen is vooral heel arrogant tijdens het spelen van spelletjes of ruzies. Ze accepteren maar moeilijk hun verlies. Vaak stellen ze zich arrogant op om hun gelijk te halen. Maar stiekem is dit sterrenbeeld gewoon heel bang om gekwetst te worden, remember that.

Waterman

Sterrenbeeld Waterman doet vooral waar ie zelf zin in heeft. Da's een mooie kwaliteit, maar heeft een nadeeltje. Ze gaan namelijk altijd hun eigen weg en zijn soms wat egoïstisch en humeurig. Hierdoor komen ze vaak arrogant over, terwijl dit niet hun bedoeling is.

Stier

De Stier heeft echt een eigen wi. Net als de Boogschutter willen ze altijd gelijk hebben. Heb je ruzie met een Stier? Geef je dan maar gauw gewonnen, want een ruzie kan een eeuwigheid duren.

Bron Leef Spiritueel

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden