liefde sterrenbeelden Beeld Getty Images
liefde sterrenbeeldenBeeld Getty Images

Love, love, love: deze sterrenbeelden verdienen meer liefde dan ze krijgen

De liefde kan soms lastig zijn en de een gaat het delen van gevoelens makkelijker af dan de ander. Misschien heb je een andere love language dan je partner of neem je genoegen met minder dan je eigenlijk zou willen. Als het aan de sterren ligt, verdienen deze drie sterrenbeelden meer liefde dan ze momenteel krijgen.

Weegschaal

Jij bent graag met een ander en zal alles op alles zetten om het jouw partner naar de zin te maken. Hierdoor vergeet je vaak aan jezelf te denken, ook omdat je alles net wat rooskleuriger ziet dan het daadwerkelijk is. Een relatie, die volgens anderen hun standaard maar ‘oké’ is, voldoet bij jou al aan alle eisen en je weet jezelf er altijd van te overtuigen dat jullie relatie perfect is, zelfs al krijg je er niet altijd evenveel voor terug. Jij neemt genoegen met het minimale zodat je niet alleen hoeft te zijn.

Ondanks dat je vriendinnen je constant herinneren aan het feit dat je meer liefde verdient, wuif jij het vaak weg. Weegschaal, het wordt tijd dat je die roze bril afzet en inziet hoeveel je waard bent!

Vissen

Oh Vissen, jij vindt verliefd zijn zó fijn! Zodra je iemand hebt gevonden zit je in de zevende hemel. Zelfs in een moeilijke periode zet jij je beste beentje voor en vecht jij als geen ander voor je relatie. Als je partner fouten blijft maken, blijf jij hem telkens opnieuw weer vergeven want jij ziet altijd het goede in een ander.

Waar je niet aan de liefde van je lover twijfelt, leg je deze wel bij jezelf neer. Hierdoor denk je, wanneer er iets fout gaat, dat het altijd jouw schuld is. Door je onzekere aard ben je bang dat je partner misschien een ander vindt of op een gegeven moment niet meer van je houdt. Maar Vissen, wees niet bang. Als er iemand is die heel veel liefde verdient, ben jij het wel.

Stier

Voor jou duurde het even voordat de liefde losbarstte. Liefde geven is voor jou geen probleem, maar liefde ontvangen? Dat vind jij lastig, Stier. Als je eenmaal in een relatie zit, is er volgens jou niet snel iets aan de hand tenzij je relatie elk moment in duigen kan vallen. Jouw optimisme zorgt ervoor dat je het oké vind als jouw lover een keer de rela-anniversary vergeet. Je bent het liefst jarenlang met iemand samen die je goed kent, want dat voelt vertrouwd.

Omdat je dit vertrouwde gevoel zo fijn vind, houd je je sneller koest wanneer het even wat minder gaat. Na al die jaren samen zijn jullie misschien wel uit elkaar gegroeid. Wordt het tijd om een nieuwe liefde te vinden die jou écht kan geven wat je zoekt?

Bron Collective World

Lisa CostersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden