Londen of Parijs? Dit is jouw perfecte woonplaats buiten Nederland volgens je sterrenbeeld Beeld Getty Images/EyeEm
Londen of Parijs? Dit is jouw perfecte woonplaats buiten Nederland volgens je sterrenbeeldBeeld Getty Images/EyeEm

Londen of Parijs? Dit is jouw perfecte woonplaats buiten Nederland volgens je sterrenbeeld

Ben jij het zat om in Nederland te wonen? En ben je toe aan iets nieuws? Lees dan hieronder waar jij zou moeten wonen volgens je sterrenbeeld.

Vissen

Als je denkt aan Parijs dan denk je aan de stad van de liefde. Dat past goed bij het sterrenbeeld Vissen. Niemand is zo liefdevol en romantisch als zij zijn. Parijs is hun stad om rond te lopen in straten vol oude charme en modern design. Vissen houden ook heel erg veel van muziek. Kortom, Parijs is hun stad.

Waterman

De Waterman is super goed in vriendschappen behouden, omdat het ook veel voor hun betekent. Het zijn echt mensen-mensen en zijn super behulpzaam, maar houden wel van een vrije leefstijl. Ze zijn daarom niet zo groot fan van regels volgen. Watermannen willen inspiratie om hun heen - iets wat goed aansluit bij België én het is niet zo ver.

Steenbok

Werken, werken en nog eens werken. Steenbokken zijn geboren om te kunnen werken, want ze hebben geld nodig om gelukkig te kunnen zijn. Geen zorgen, ze houden veel meer van hun familie en doen graag mee met tradities. De stad Genève past perfect bij dit sterrenbeeld, omdat Steenbokken gek zijn op op een drukke stad (als ze maar hun eigen ruimte hebben). Ze doen hun eigen ding wel zolang er maar succes in hun omgeving is, want anders is het al snel te saai voor de Steenbok.

Boogschutter

Boogschutters zijn de meest avontuurlijke mensen die je zult leren kennen, dus wat past daarbij? Juist, de meest avontuurlijk stad van Italië: Rome. Dit sterrenbeeld staat open voor nieuwe dingen, maar ook voor oude dingen te leren kennen. Verder houden ze van 'normaal' leven, dus moet het niet al te gek worden.

Schorpioen

Tokio is een stad waar genoeg te doen is en veel mogelijkheden heeft, dat is iets wat erg aantrekkelijk klinkt voor de Schorpioen. Ze zijn namelijk erg intens en doen mee met wat de rest doet. De meest voorkomende trends komen oorspronkelijk uit Tokio, net zoals de Schorpioen zijn die er als eerst bij.

Lees ook Altijd zin in seks? Deze sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive van allemaal

Weegschaal

Er zijn drie belangrijke dingen voor de Weegschaal om ergens te wonen: harmonie, energie en veiligheid. Dat komt omdat de Weegschaal heel erg creatief is en gek is op cultuur. Ze zoeken iets bruisends, ze willen leven en ontdekken. Ze willen elke dag de keuze hebben om uit eten te gaan en om sociaal te doen. Waar kan dat beter dan in New York?

Maagd

Als er iemand is die georganiseerd en netjes is, dan is dat de Maagd wel. Ze houden van balans en zijn graag te vinden in de natuur. Dit sterrenbeeld houdt helemaal niet van een drukke stad, daarom is de stad Stockholm echt iets voor hun. Er is daar veel natuur te vinden en de mensen zorgen daar goed voor elkaar.

Leeuw

De Leeuw staat erom bekend dat ze er altijd goed uitzien. Ze kunnen ook best ijdel zijn, maar je moet ze gelijk geven want ze zien er goed uit. Het zelfvertrouwen spat er van af en zijn daarom niet bang om van zichzelf te laten zien. Entertainment is echt hun ding en daarom is Ibiza dé woonplaats voor Leeuwen.

Kreeft

Voor de Kreeft is het belangrijk dat ze niet te ver van hun familie gaan wonen. Het zijn emotionele mensen, dus krijgen ze snel heimwee. Ze hebben behoefte aan een gezelligheid, veiligheid en een mooie leefomgeving. Daar sluit Amsterdam goed bij aan, omdat dat de veiligste stad van Europa is én zo woon je niet ver van je familie. En buiten Nederland is Antwerpen of Zuid-Spanje een goede optie.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zijn de beste match in een moeder-dochterrelatie

Tweelingen

Als er iemand is die niet stil kan blijven zitten, is het Tweelingen wel. Ze houden van nieuwe dingen leren en bezoeken, diversiteit is waar ze naar verlangen. Dit sterrenbeeld kan het beste in Londen gaan wonen, omdat daar genoeg te doen is: concerten, bioscopen, musea etc. Noem het maar op en Londen zal het vast hebben. Een perfecte stad voor de Tweelingen.

Stier

Stabiliteit is ontzettend belangrijk voor de Stier. Net zoals de Leeuw kan de Stier ook best ijdel overkomen. Stieren houden ervan om meteen ergens te settelen en willen liever niks huren. Zo kunnen ze zich aan hun eigen plekje hechten waar je luxe en comfort in terug vindt. Dat is ook belangrijk voor de omgeving waar de Stier wilt wonen. Het moet er ook gezellig zijn, dus iets zoals Kopenhagen moet geschikt zijn. .

Ram

Het karakter van de Ram is 'avontuurlijk'. Ze willen dus het liefst ergens wonen waar genoeg gebeurt en niet een stil, saai dorpje. Rammen hebben energie om hun heen nodig, maar houden ook van natuur. San Francisco is perfect voor dit sterrenbeeld, want zo kunnen ze van beide genieten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | beeld: GettyImages

FlairGetty Images/EyeEm

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden