Daghoroscoop Vissen Beeld Flair
Daghoroscoop VissenBeeld Flair

Liefdeshoroscoop 2023: Door te werken aan liefde voor jezelf, kan je zelfvertrouwen sterk verbeteren, Vissen

Zwoele zomermaanden die zich eindeloos voor je uitstrekken, dan wil je wel weten welke rol daarin is weggelegd voor de liefde, toch? De sterren doen alvast een boekje open.

Dit staat er in de sterren geschreven voor jou, Vissen.

Maak gebruik van de liefde

Het prille begin van de zomer daagt je uit om op zoek te gaan naar nieuwe ervaringen. Vooral als je al een partner hebt, heb je zin in avontuur. Onderneem iets wat jullie allebei nog nooit hebben gedaan en merk hoe het jullie dichter bij elkaar brengt.

Juni is ook een uitstekende maand om je wat meer te verdiepen in spiritualiteit, dat kan zoiets simpels zijn als een yogales. Vooral voor singles geldt dat dit je in contact kan brengen met gelijkgestemden.

Juli zal op het gebied van de liefde wat saai voelen, maar deze weken lenen zich uitstekend om te werken aan de liefde voor jezelf, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Dit kan vooral wanneer je goed en rationeel nadenkt over waarom iets niet loopt zoals verwacht. Realiseer je dat jij daar vaak niet de oorzaak van bent. Probeer op jezelf te vertrouwen.

Solo traveltrip?

Het einde van de zomer is geschikt om op reis te gaan. Heb je een partner, maak dan een trip waar jullie allebei plezier uithalen. Het maakt niet uit of dat een verre vliegreis, een roadtrip of een weekendje kamperen is. Tijdens deze reis kun je je partner je hervonden zelfvertrouwen laten zien.

Singles kunnen ook uitstekend op reis gaan. Denk bijvoorbeeld aan een groepsreis of een werkvakantie om nieuwe mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

Deze liefdeshoroscoop komt uit Flair 15-2023. Meer van zulke verhalen lees je wekelijks in Flair.

Daghoroscoop Vissen Beeld Flair
Daghoroscoop VissenBeeld Flair
Redactie FlairFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden