Zwakke punten in je relatie  Beeld Getty Images
Zwakke punten in je relatieBeeld Getty Images

Koppig of lekker impulsief? Dit is jouw valkuil in relaties volgens je sterrenbeeld

We hopen natuurlijk allemaal op een love story met die ene perfecte partner, maar helaas lopen relaties wel eens stuk. Je kunt je dan afvragen waar de liefdesbreuk aan ligt. Had jij het anders kunnen aanpakken of lag het aan je partner?

Let's find out.

Ram

Het sterrenbeeld Ram heeft een sterke persoonlijkheid. Een Ram is erg koppig, impulsief en op zichzelf gesteld. Hierdoor kan een Ram vaak erg egoïstisch in een relatie zijn. Een discussie voeren met een Ram heeft vaak geen zin, ze zullen niet snel hun fout toegeven en denken vaak dat zij gelijk hebben. Een tip voor een Ram is om wat meer geduld te hebben, wat rustiger te blijven en te leren luisteren naar hun liefdespartner.

Stier

Een Stier heeft veel liefde te geven, maar is ook ongelooflijk eigenwijs. Stier doet dingen graag op zijn of haar manier en denkt altijd gelijk te hebben. Een Stier overtuigen heeft weinig zin, want Stier denkt alles al te weten en verandert niet snel van mening. Dit kan soms het gevoel geven dat je tegen een muur praat. Dus ben je een Stier? Probeer je wat kwetsbaarder op te stellen naar je liefje en wees niet zo eigenwijs, dan heb je kans op een sterke relatie.

Tweelingen

Dit sterrenbeeld houdt van spanning, avontuur en verveelt zich snel. Tweelingen kan erg impulsief zijn en is daarom soms moeilijk te peilen. Daarnaast kan Tweelingen regelmatig last hebben van moodswings en daarom de ene dag heel anders zijn dan de andere dag. Dit onvoorspelbare gedrag kan erg lastig zijn voor je partner, dus probeer wat stabieler te zijn. Neem je partner lekker mee op avontuur en probeer nieuwe dingen uit.

Kreeft

Een Kreeft handelt erg snel uit emotie en doet daardoor soms gekke dingen. Dit sterrenbeeld kan goed met je gevoelens spelen en ontzettend onredelijk zijn. Dit intense karakter kan lastig zijn voor de partner en daarom moet Kreeft erg uitkijken met zijn of haar acties. Kreeft, denk goed na voordat je dingen doet, want voor je het weet jaag je de liefde van je leven weg en heb je spijt.

Leeuw

Dit sterrenbeeld eist graag alle aandacht, zo ook in een relatie. Een Leeuw moet leren om niet alleen aan zichzelf, maar ook aan zijn of haar liefje te denken. Het is belangrijk om te realiseren dat je liefdespartner ook tijd, hulp en aandacht nodig heeft en dat niet alles om jou draait. Dus Leeuw, neem maar een stapje terug en probeer je partner wat meer in de belangstelling te zetten.

Maagd

Een Maagd is héél perfectionistisch, tot het irritante aan toe. Dit zwakke punt van de Maagd zorgt ervoor dat dingen altijd moeten gaan zoals Maagd dat voor ogen heeft. Helaas is een relatie niet altijd perfect en moet je accepteren dat dingen niet altijd gaan zoals jij wil. Het is niet erg om van je plan af te wijken, dus probeer wat ruimdenkender te zijn.

Weegschaal

Angst om alleen te zijn, daar heeft Weegschaal vaak last van. Dit is zelfs zo erg dat ze soms een relatie hebben om maar niet alleen te hoeven zijn. Dit is niet eerlijk tegenover jezelf én je partner. Dus Weegschaal, je kunt beter gelukkig alleen zijn dan in een onoprechte relatie zitten.

Schorpioen

Een Schorpioen kan erg vurig zijn in een discussie, zo erg dat je bijna het idee krijgt dat Schorpioen je als een vijand ziet. Verder praat Schorpioen niet graag over gevoelens en is daardoor lastig te peilen. Een Schorpioen heeft hoge verwachtingen en gaat er vanuit dat zijn of haar partner dingen doet zoals Schorpioen dat wil. Dit is niet leuk voor je lief, dus probeer meer te praten en hem of haar te vertrouwen.

Boogschutter

Een Boogschutter heeft geen moeite met alleen zijn, is erg open en kan daardoor flirterig overkomen. De vrije persoonlijkheid in combinatie met de open houding kan jaloezie veroorzaken. Het is daarom van belang dat de Boogschutter diens partner genoeg aandacht geeft en wat vaker leuke dates organiseert.

Steenbok

Een Steenbok kijkt vaak verder dan de huidige relatie en houdt zijn of haar opties graag open en dit kan voor veel problemen zorgen binnen een relatie. Daarnaast is Steenbok een control freak en kan erg bezitterig en jaloers zijn. Het is daarom belangrijk dat Steenbok leert praten over angsten en gevoelens met zijn liefdespartner.

Waterman

Piekeren, piekeren, piekeren: een Waterman piekert de hele dag door over van alles en nog wat. Je wordt er stapelgek van, maar je partner ook. Daarnaast heb je enorm hoge verwachtingen van je partner. Probeer je wederhelft wat ruimte te geven en praat meer over je gevoelens te praten.

Hoe kom je het beste van je kater af?

Zó doe je dat volgens je sterrenbeeld

Vissen

Het empathische en zachte karakter van Vissen maakt het lastig om niet van Vissen te houden. Maar soms wil je te graag iemand helpen met iets, waar anderen niet geholpen willen worden en dit moet je proberen los te laten. In een discussie kan je erg fel zijn en pijnlijke dingen zeggen die je niet meent. Dus probeer voortaan op een rustige manier te zeggen wat je dwars zit.

Bron Beautify

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden