Sterrenbeelden  Beeld Getty Images
SterrenbeeldenBeeld Getty Images

Koele kikkers: deze sterrenbeelden geven het niet toe als ze iemand leuk vinden

Daten kan best verwarrend zijn. Vooral als er niet goed wordt gecommuniceerd en iemand zijn of haar gevoelens amper uit. Speelt hij hard to get of is-ie gewoon verlegen? Nobody knows. Geef de sterren maar de schuld, want de volgende vier sterrenbeelden zullen niet gauw toegeven dat ze je leuk vinden.

Patience is key. Vooral als je te maken hebt met een Stier...

Stier

De Stier doet het lekker rustig aan. Dit sterrenbeeld maakt geen overhaaste beslissingen en laat niet snel het achterste van de tong zien. Stieren bekijken per dag hoe de relatie zich ontwikkelt voor ze zich binden aan een vaste partner. Best frustrerend als je al een tijdje met een Stier aan het daten bent. Push de Stier vooral niet, want dit sterrenbeeld is hartstikke koppig. Gelukkig word je geduld (uiteindelijk) beloond, want een Stier is zo loyaal als maar kan.

Maagd

De Maagd is een voorzichtig type. Geen wonder dat het een tijdje duurt voordat dit sterrenbeeld toegeeft dat ze iemand leuk vinden. Daarnaast is de Maagd een enorme perfectionist en zijn ze bang dat ze de verkeerde keus maken door hun diepste gevoelens té snel te delen. Alles moet immers perfect gaan. De Maagd kan afstandelijk overkomen, maar zodra ze iemand hebben gevonden die bij ze past, zijn ze hartstikke zoetsappig. Onderschat ze niet; de Maagd is een enorme romanticus.

Steenbok

De Steenbok kan soms een beetje stijfjes overkomen. Dit sterrenbeeld is vrij koeltjes en dat zorgt voor wat afstandelijkheid. Net als de Maagd, twijfelt de Steenbok om zijn ware gevoelens kenbaar te maken. Zelfs als de Steenbok iemand hartstikke leuk vindt, wil hij zeker van zijn zaak zijn voordat-ie een vaste relatie aangaat. Is dit de juiste keuze? Passen we echt? Decisions, decisions. Pas als de Steenbok iemand vertrouwt, stelt hij zichzelf open. Een steenbok is een hartstikke fijne partner en zeker het wachten waard. Gun 'm wat tijd.

Schorpioen

De loyale Schorpioen zoekt oprechtheid en wil een partner die net zo loyaal is als zichzelf. Dit sterrenbeeld doet vaak een beetje geheimzinnig en stelt zich pas open als ze zich veilig voelen bij iemand. Ze hebben het namelijk meteen door als iemand slechte intenties heeft. Ja, de Schorpioen is mysterieus, maar dat maakt hem juist charmant. Voelen ze zich eenmaal veilig bij iemand, dan komt hun ware romantische aard naar boven. Tot die tijd blijft het giswerk.

Bron: Bustle

Charisse StoffelsGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden