Daghoroscoop Tweelingen Beeld Flair
Daghoroscoop TweelingenBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop Tweelingen: Het jaar zit boordevol veranderingen waar je aan zal moeten toegeven✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren komend jaar voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Positieve toekomst

De toekomst is positief voor tweelingen, maar zit boordevol veranderingen waar je aan zal moeten toegeven. Het is een jaar om je te bevrijden van overtollige emotionele bagage, evenals werkelijke bagage. Januari is een mooi moment om te starten met ontspullen en letterlijk een nieuwe start te maken in een leger huis. Het zal je goed doen om enkel dingen te bezitten waar je vrolijk van wordt en die je nodig hebt. Al die overtollige spullen voelde aan als een last.

Februari

Februari is een maand waarbij je vaak terugkeert naar je gedachten en filosofeert over het leven. Wat wil ik dit jaar bereiken? Wat zijn mijn doelen? Wat ontbreekt er in mijn leven? En de meest belangrijke vraag: Ben ik gelukkig? Om verandering te scheppen zul je keuzes moeten maken en veranderingen in gang moeten zetten. Hoewel dit in eerste instantie allesbehalve makkelijk is, is het essentieel om je leven compleet te maken.

Maart en april

In maart en in de eerste weken van april is het belangrijk extra goed voor jezelf te zorgen en je gezondheid zal op de proef worden gesteld. Het zal beginnen met mentale klachten zoals piekeren en stress. Zorg dat dit niet de overhand gaat nemen, want dan zal het leiden tot fysieke klachten. Op tijd rust nemen en het beoefenen van meditatie zullen je goed doen.

Mei

In de lentemaand mei voel je je op je best. Je voelt je lichaam volstromen met energie en single tweelingen lopen de kans onverwachts vlinders in hun buik te krijgen. Het zal je in deze weken aan niets ontbreken en dit geeft je het gevoel dat je de hele wereld aan kan. Profiteer hiervan en onderneem dingen waar je normaal gesproken het lef niet voor hebt.

Juni en juli

In juni en juli is het tijd om te reflecteren. Neem de tijd om van het leven te genieten en ga eens wat leuks doen met vrienden of familie. Je zal merken dat je tijdens kleine momentjes tussendoor goed kunt nadenken over de afgelopen periode. Zo kom je erachter of je op de goede weg zit of dat er nog dingen zijn die je wil doen.

Je voelt je in het begin van juli gelukkiger dan ooit. Je straalt dit ook uit en je zal veel complimentjes ontvangen. Als er dingen zijn uit een ver verleden waar je mee zit, is dit het perfecte moment om ze een plaatsje te geven.

Augustus en september

Augustus is voor de meeste mensen in je directe omgeving een periode van vakantie, maar jij hebt hier geen behoefte aan. Je wil vooruit en persoonlijke groei doormaken. Begin met het doen van onderzoek over het onderwerp dat je interesse heeft gewekt. Denk aan het lezen van boeken of online artikelen, om erachter te komen hoe je meer over dit thema te weten kunt komen.

In september zul je de tijd vinden om hier, naast je dagelijkse bezigheden, mee verder te gaan. Pas overigens goed op jezelf tijdens het ontmoeten van nieuwe mensen. De kans is namelijk groot dat je in de herfst iemand ontmoet die niet het beste met je voor heeft. Luister hoe dan ook naar je intuïtie en houd mensen af die geen fijne uitstraling hebben.

Oktober

Het is soms lastig om jezelf uit te drukken en daar heb je begin oktober meer last van dan anders. Dit betekent dat je belangrijke afspraken beter kunt verzetten naar het einde van de maand, want anders zou je jezelf wel eens onbedoeld kunnen teleurstellen. De communicatie met anderen kan moeizaam verlopen, maar dit geldt niet voor het vertellen van je verhaal op een andere manier.

Je voelt een drang om je verhaal te vertellen of een boodschap over te dragen over iets dat ontzettend belangrijk voor je is. Het is tijd om pen en papier te pakken of een schildersdoek en kwast, om aan deze drang gehoor te geven. Je zal worden beloond met een enorm gevoel van opluchting, als je deze gevoelens hebt kunnen uiten. Als je het aandurft om je werk te delen met anderen via social media, zal dit een positief effect hebben en een aantal mensen helpen die daar behoefte aan hebben.

November en december

November is de maand om de vruchten te plukken van al je harde werk de afgelopen periode. Het zou zelfs kunnen dat dit betekent dat er meer geld binnenkomt dan normaal. Het is een erg spannende maand, want aankomende weken zullen uitwijzen of al jouw inspanningen de moeite waard zijn geweest. Zo ja, dan is het tijd om jouw successen te vieren en uit te pakken met een groot feest in december.

Dit betekent overigens niet dat je ook veel mensen moet uitnodigen, maar dat je het hebt verdiend om eens uitbundig te feesten. Dit kan van alles zijn, denk aan uit eten gaan met je beste vrienden en/of familie, een korte vakantie met je gezin of daadwerkelijk een groot feest waarbij je de avond weg danst. Kies iets dat jou oprecht gelukkig maakt en geniet ervan met de mensen van wie je het meeste houdt.

Liefde

Mei is de mooiste maand op liefdesgebied en zeker ook de spannendste. Je kan zomaar verrast worden door een gevoel van hevige verliefdheid, voor iemand waarbij je het niet had verwacht. Zo zie je maar weer dat de liefde onvoorspelbaar is. Single tweelingen kunnen genieten van dit geweldige gevoel.

Tweelingen die nog maar net een relatie aan zijn gegaan kunnen ook worden overvallen met gevoelens van verliefdheid, maar alleen niet op hun partner. Dit is niet altijd makkelijk en je zal dan ook gedwongen worden om een keuze te maken. Je hart volgen is in tijd van verliefdheid niet altijd de beste keuze. Probeer erachter te komen met wie je daadwerkelijk een toekomst ziet en kies voor geluk op de lange termijn.

Tweelingen in een langere relatie zullen af en toe extra hun best moeten doen, om de liefde en passie te laten oplaaien. Probeer wat vaker dingen samen te ondernemen en tijd samen door te brengen. Je partner en jijzelf zijn langzamerhand iets uit elkaar gegroeid en het zal wat energie vergen om elkaar opnieuw te ontdekken. Als het jullie lukt om deze veranderingen van elkaar te accepteren, zullen jullie er sterker uitkomen.

Wacht met het nemen van de volgende stap totdat jullie beiden het gevoel hebben in rustiger vaarwater te zijn gekomen. Dit geldt zowel voor jullie relatie maar ook voor andere factoren zoals werk en financiën. Je zult het vanzelf merken wanneer de tijd is aangebroken om een stap vooruit te zetten, zoals samenwonen, trouwen, het adopteren van een dier of zelfs het krijgen van kinderen.

Wat betreft de liefde voor vrienden en familie, lukt het je niet altijd om hen op de eerste plek te zetten. Hoewel ze in je hart daadwerkelijk wel op de eerste plaats staan, is het in de praktijk soms lastig om werk of andere afspraken af te zeggen om tijd door te brengen met de mensen die je liefhebt. Wees hier bewust van, zodat je hen niet onbedoeld verwaarloosd. Het kan helpen om in je agenda wat tijdstippen in te plannen voor een spontaan telefoontje of voor het schrijven van een ouderwetse brief.

Tweelingen met kinderen moeten hier ook op letten. Maak tijd vrij om nieuwe herinneringen te maken en ga eens samen op ontdekkingsreis in de buurt. Dit kan iets heel simpels zijn als een fietstocht door een deel van de buurt die jullie nog niet zo goed kennen of een bezoekje aan een plaatselijke tentoonstelling. Kies iets uit dat zowel jijzelf als je kind(eren) leuk vinden, want het verkennen van een gezamenlijke interesse zal jullie band goed doen.

Werk

Het gaat je goed op het gebied van werk en je zal in 2023 veel successen behalen in je carrière. Met name in het eerste kwartaal ligt je focus erg op je werk en tweelingen die op zoek zijn naar werk hebben in die periode de meeste kans van slagen. Houd er wel rekening mee dat je jezelf flexibel opstelt en wees niet te kieskeurig als het aankomt op het selecteren van vacatures.

Je kunt pas echt oordelen of een baan bij je past, als je deze daadwerkelijk hebt geprobeerd. Je zou zelfs wel eens aangenaam verrast kunnen worden. Halverwege het jaar zal er ook een periode aanbreken waarin de dingen niet zo lekker lopen als je zelf zou willen. Je zal een fout maken waarmee je vooral jezelf teleurstelt. Onthoud dat het maken van fouten menselijk is en het vaak de belangrijkste leermomenten zijn. Analyseer hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen en het zal je alleen nog maar succesvoller maken.

Financiën

Je financiële situatie is niet zoals je had gehoopt, maar probeer tevreden te zijn met de inkomsten die je wel hebt. Er zullen zeker een aantal momenten zijn waarop je wat geld overhoudt en het is aan jou om te bedenken wat je hiermee doet. Je kunt het uitgeven aan een eenmalige aankoop, maar ook investeren in je eigen ontwikkeling of zelfs het geld beleggen in aandelen of crypto.

Verdiep je eerst in de mogelijkheden voordat je een beslissing neemt, zodat je dit weloverwogen kunt doen en je later geen spijt krijgt. Investeer enkel geld dat je kunt missen, want er is altijd een kans dat je het kwijtraakt.

Gezondheid

Je gezondheid hangt nauw samen met hoe je je tijdens een bepaalde periode voelt. Probeer tijdens goede momenten gezonde gewoontes in te brengen in je dagelijkse bezigheden, zodat dit je minder moeite kost als je jezelf even iets minder fijn voelt.

Ritme en regelmaat kunnen dingen zijn waar je steun aan hebt in drukke periodes, waarbij met name voldoende nachtrust belangrijk is. Omdat het jaar boordevol veranderingen zit, ervaar je ook meer emotionele schommelingen. Probeer dit te accepteren en je niet te verzetten. Sta jezelf toe om af en toe verdrietig of boos te zijn, want het opkroppen van gevoelens zal je geen goed doen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden