Daghoroscoop Stier Beeld Flair
Daghoroscoop StierBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop Stier: De kans is groot dat je onverwachts geld ontvangt halverwege het jaar✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren komend jaar voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Grote uitdaging

Het vinden van balans is dit jaar jouw grootste uitdaging. Dit zul je op alle vlakken van je leven tegenkomen en het zal je voor uitdagingen stellen. Het zal er tevens voor zorgen dat je af en toe moeilijke keuzes moet maken, waarbij het belangrijk is om deze niet uit te stellen. Dwing jezelf ertoe om een beslissing te nemen, want het uitstellen van keuzes zal enkel tot problemen leiden. Je zal merken dat het nemen van beslissingen steeds makkelijker wordt en dit is iets waar je de rest van je leven van zal profiteren.

Probeer vanaf de start van het nieuwe jaar groots te denken, ook als dit betekent dat je je plannen wat zal moeten bijstellen op de korte termijn. Het denken in mogelijkheden zal je helpen om er daadwerkelijk achter te komen wat je nog wil bereiken. Januari is het perfecte moment om hiermee te beginnen en je profiteert tevens van een verhoogde dosis creativiteit. Maak hier gebruik van, want dit zal helaas niet voor altijd zijn.

Februari en maart

Februari en maart zijn maanden om vooruit te denken. Kijk zo min mogelijk naar het verleden, zelfs als het gaat om mooie herinneringen. Het zal je namelijk onbewust tegenhouden om vorderingen te maken.

Maart is ook een periode om je ogen wagenwijd open te houden. Ga op zoek naar terugkerende thema’s in je leven, om erachter te komen wat er nog ontbreekt in je leven. Het kan iets heel kleins zijn, maar het zal je leven verrijken als het je lukt om daar achter te komen.

April

April staat in het teken van sociale contacten. Voor stieren die op zoek zijn naar een partner betekent dit dat het juiste moment is aangebroken, om al je vrije tijd te besteden aan het ontmoeten van nieuwe mensen. Het is tijd om af te rekenen met die onzekerheid en te laten zien wie je bent.

Het zal zeker niet makkelijk zijn, maar je zal er geen spijt van hebben. Gelukkig is jouw enthousiasme iets dat je hierbij zal helpen; iets dat ervoor zal zorgen dat ook anderen eerder op jou af durven te stappen.

Mei

Mei is een maand waarin je toe bent aan verandering en je hebt zin om ergens tegen aan te schoppen. Niet letterlijk, maar je wil je inzetten voor het goede doel om de wereld iets mooier te maken. Deze drang naar het verbeteren van de wereld komt ofwel voort uit: onvrede, iets naars dat je hebt meegemaakt of een schuldgevoel. Wat de oorzaak ook is, het feit dat je bereidt bent de handen uit de mouwen te steken is iets om ontzettend trots op te zijn.

Juni

Bereid je alvast maar voor op een welverdiende vakantie. Hoewel je drang om te reizen misschien (nog) niet zo groot is in juni, heb je wel ontzettend veel behoefte om helemaal niets te moeten. Gewoon kunnen doen waar je op dat moment zin in hebt, is iets waar je al een langere periode naar verlangt. Bereid je voor op een moment van rust door in juni even extra hard door te werken en als het mogelijk is wat geld opzij te zetten.

Juli

Juli is een rustige tijd, waarin je een gevoel hebt van tevredenheid. Geniet er maar van, want de rest van het jaar zal meer energie van je vergen. Lekker helemaal niets doen of op reis gaan zijn dingen waar je behoefte aan hebt.

Augustus

Hoewel augustus in het begin rustig verloopt, zal dit halverwege de maand afgelopen zijn. Probeer het meeste te halen uit de veranderingen die je te wachten staan. Hoewel dit niet altijd eenvoudig voor je is, zul je achteraf blij zijn dat je aan sommige veranderingen hebt toegegeven.

Dit geldt ook voor de liefde. Het zal je goed doen om af en toe iets nieuws te proberen. Ga bijvoorbeeld op een blind date als je dit nog nooit gedaan hebt, laat je partner een kant van jezelf zien die de ander nog niet kent of plan een date waar je normaal gesproken het lef niet voor hebt.

Zomer

De zomer is de warmste periode van het jaar en dat geldt niet alleen voor het weer. Familie en vrienden zullen tijdens warme zomeravonden graag in jouw gezelschap zijn en dit geldt vooral voor mensen die je steun hard kunnen gebruiken. Het zal je goed doen om te weten dat je er voor anderen kunt zijn. Dit zorgt tevens voor een gevoel van geborgenheid, in de wetenschap dat je ook bij anderen kunt aankloppen als je zelf minder goed in je vel zit.

September en oktober

September en oktober zijn maanden om je te concentreren op werk en financiën. Hoewel dit waarschijnlijk saai klinkt voor stieren, is het erg belangrijk om hier en daar orde op zaken te stellen. Op deze manier voorkom je toekomstige problemen en het zal je een hoop kopzorgen besparen.

Halverwege november komt de stress om te hoek kijken; iets dat je allesbehalve gemist hebt. Verzorg jezelf aankomende weken erg goed en neem de tijd om te genieten van de kleine dingen in het leven. Luister naar wat de natuur je te vertellen heeft, want dit zal je rust geven.

Laatste weken

Tijdens de laatste weken van het jaar is het tijd om het leven te vieren, maar niet met uitbundige feestjes en dure cadeaus. Richt je op de essentie van het leven, zoals tijd doorbrengen met mensen van wie je houdt en dingen doen waar je plezier uithaalt.

Probeer zoveel mogelijk te lachen tijdens de feestdagen, omring jezelf met mensen die een positieve energie hebben en jouw normen en waarden delen. Laat dit een leidraad zijn voor het nieuwe jaar en een inspiratie voor jouw goede voornemens voor 2024.

Liefde

April is de mooiste maand voor stieren op liefdesgebied, maar het zal sowieso een erg romantisch jaar worden. Pas wel op voor conflicten als je een langdurige relatie hebt, vooral in het begin van 2023. Probeer iets minder dominant te zijn en laat de behoeften van de ander zwaarder wegen dan die van jezelf.

Dit betekent dat je af en toe sorry moet zeggen, terwijl je het gevoel hebt dat je eigenlijk gelijk hebt. Iets dat erg moeilijk is, maar essentieel om je relatie goed te houden. Het is belangrijk voor alle stieren in een relatie, om de verschillen van de ander te accepteren. Hetzelfde geldt ook voor je partner en verander jezelf niet om de ander een plezier te doen. Alleen door jezelf te blijven en elkaar te accepteren, zal jullie relatie ook in de toekomst stand houden.

Als je in een prille relatie zit of een oogje hebt op iemand, kun je het beste in de maanden vóór april je gevoelens uitspreken. Op deze manier maximaliseer je je kansen voor het beleven van een zwoele en romantische zomer.

Als je nog niemand tegen bent gekomen die je knieën week maakt, onderneem dan zoveel mogelijk actie. Denk aan het deelnemen aan een cursus, op reis gaan of iets anders om je persoonlijke leven te verrijken. Kies voor een activiteit in groepsverband, om zoveel mogelijk in contact te komen met mensen die jouw interesses delen. Je toekomstige nieuwe liefde kan zomaar deel uit maken van deze groep, waarbij je ook diegene die de leiding heeft niet over het hoofd mag zien.

Werk

Stieren met een eigen onderneming of als je erover denkt om een onderneming op te zetten, hebben het geluk dit jaar aan hun kant staan. Hoewel het in het verleden niet altijd makkelijk is geweest zul je dit jaar meerdere successen kunnen vieren, tenminste als je je niet laat verleiden door luiheid. Omring je enkel met mensen die het beste in je naar boven halen en distantieer je op zakelijk gebied van mensen die je productiviteit in de weg staan.

Als je voor een baas werkt of op zoek bent naar werk, zul je tevens meer drang hebben naar zelfstandigheid. Misschien is het tijd om een andere uitdaging te zoeken en dit hoeft niet per se een andere baan te zijn. Extra verantwoordelijkheid of een nieuwe taak, kan hetgene zijn waar je naar op zoek bent. Vergeet met name bij het starten van een nieuwe uitdaging niet dat je ook nog een privéleven hebt en zorg ervoor dat je tijd overhoudt voor de mensen die belangrijk voor je zijn.

Financiën

Laat je dit jaar niet verleiden door luxe, want het is iets waar je erg snel aan gewend raakt. Dit kan van alles zijn, van het kopen van merkkleding tot het boeken van een luxueuze vakantie. Je zal uiteindelijk meer plezier uit het leven halen door bij de basis te blijven. Denk aan kleding van de kringloop of een kampeervakantie. Het zal echter niet altijd makkelijk zijn om de verleiding te weerstaan, met name als je een financiële meevaller hebt.

De kans is groot dat je onverwachts geld ontvangt halverwege het jaar. Misschien van een lening die je ooit hebt verstrekt, winsten uit een investering of geld dat je zo goed had opgeborgen dat je vergeten was dat je het had. Het feit dat dit extra geld nog geen doel heeft, wil niet zeggen dat je het maar lukraak aan iets moet uitgeven dat je niet nodig hebt. Denk er goed over na wat je met dit extraatje gaat doen en berg het tot die tijd veilig op. Het idee dat je wat geld achter de hand hebt, zorgt er tevens voor dat je je zekerder voelt en het geeft je het gevoel dat je jouw dromen kan waarmaken.

Gezondheid

Het is erg belangrijk om extra goed te letten op je gezondheid. Probeer beweging en meditatie toe te voegen aan je dagelijkse ritme, bijvoorbeeld door het beoefenen van yoga. Hierdoor zul je je beter gaan voelen, zowel fysiek als mentaal.

Met name in de lente en zomer is het goed om extra veel verschillende soorten fruit te eten. Je hebt dan ook de behoefte om je eetpatroon te veranderen, wat nog wel eens kan zorgen voor meningsverschillen met mensen in je omgeving. Luister echter naar je eigen intuïtie en wat jouw lichaam je vertelt. Jij weet tenslotte het beste waar je lijf behoefte aan heeft, ook als dit niet overeenkomt met de meningen van anderen.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden