Daghoroscoop Leeuw Beeld Flair
Daghoroscoop LeeuwBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop Leeuw: Ga na of je uitgavenpatroon nog steeds bij je huidige situatie past ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren komend jaar voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Orde op zaken stellen

Niemand kent jou beter dan jezelf en het is tijd dat je je dit gaat realiseren. Want als je je leven zin wil geven en het ultieme geluk wil vinden, zul je hiervoor te rade moeten gaan bij jezelf. Probeer je zo min mogelijk bezig te houden met anderen en januari is het perfecte moment om afstand te doen van social media of het gebruik ervan te beperken. Je hoeft natuurlijk niet als een kluizenaar te gaan leven, maar richt je op je eigen leven en de mensen die hier daadwerkelijk onderdeel van uitmaken.

Gebruik de start van 2023 om orde op zaken te stellen. Bedenk wat je de komende tijd wil gaan doen en hoe je je tijd wil spenderen. Het leven gaat al zo snel en het is zonde om kostbare tijd te verspillen met dingen waar je eigenlijk geen waarde aan hecht.

Februari

Februari is de tijd om daad bij het woord te voegen en een aantal drastische keuzes te maken. Soms betekent dit dat je even door de zure appel heen zult moeten bijten, maar als je verandering wil heb je geen andere keuze. Denk aan het vinden van een andere baan, het starten van een eigen onderneming, sparen om een droom werkelijkheid te kunnen maken of uit je comfortzone te treden om de liefde van je leven te vinden. Wat het ook is, zonder korte pijn zul je dit doel niet kunnen bereiken, maar achteraf zal dit het meer dan waard zijn.

Maart

Maart staat in het teken van sociale contacten. Het is een periode waarin oude vriendschappen nieuw leven in worden geblazen en nieuwe vriendschappen ontstaan. Laat je leiden door je gevoel, om te bepalen of iemand wel of geen verrijking is voor je leven. Net als in de liefde, is het belangrijk om vriendschappen aan te gaan met mensen die je leven mooier maken. Je staat altijd klaar voor anderen, dus is het belangrijk om je te realiseren dat het niet erg is als je eens zelf bij iemand anders aan moet kloppen voor hulp.

April

Vanaf april voel je de behoefte om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Je geniet er stiekem van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Zolang het om de juiste redenen is, is dat helemaal niet erg. Je merkt dat je er moeite mee hebt als anderen zeggen wat je moet doen. Het is goed dat je een eigen mening hebt, maar zorg ervoor dat je open blijft staan voor het ontvangen van opbouwende kritiek. Leeuwen die voor een baas werken, zullen af en toe op hun tanden moeten bijten. Helaas is het niet altijd mogelijk om jouw ideeën door te laten dringen en zul je af en toe moeten werken aan iets waar je niet voor de volle 100% achter staat.

Juni en juli

Juni is een aanloop naar jouw favoriete tijd dit jaar en dat is de maand juli. Deze aanloop is een beetje saai en bestaat vooral uit je dagelijkse bezigheden en het afronden van bepaalde taken. Juli is echter totaal het tegenovergestelde en een periode waarin je kunt zaaien wat je hebt geoogst. Geniet met volle teugen van de kleine successen, want deze zijn minstens even belangrijk bij het behalen van je uiteindelijke doel.

Ook op persoonlijk vlak belooft het een heerlijke maand te worden. De liefde zal het overvloedigst aanwezig zijn in juli, inclusief passie en intimiteit. Laat dit over je heenkomen en kijk samen met jouw geliefde waar de romantiek jullie zal brengen. Sta open voor elkaars ideeën en het zal je goed doen om af en toe wat nieuws uit te proberen.

Augustus

Je ervaart een mix van emoties in augustus en prachtige momenten zullen worden afgewisseld met periodes die ietwat saai zijn. Neem deze momenten van rust niet voor lief, want in drukke en hectische periodes zal je hier met verlangen naar terug kijken. Het is sowieso belangrijk om je te realiseren wat je wel hebt en niet te veel stil te staan bij de dingen die ontbreken.

September en oktober

Je hebt er moeite mee dat er zoveel ellende is in de wereld en in september heb je hier meer last van dan ooit. Je bent erg emotioneel en het is soms moeilijk om dingen los te laten. Het kan helpen om iets van vrijwilligerswerk te doen zodat je daadwerkelijk bijdraagt aan het mooier maken van de wereld. Onthoud dat je niet meer kunt doen dan je best en je niet de lasten van de hele wereld op je schouders kunt dragen. Houd vol, want dit zware gevoel zal in de loop van oktober afnemen.

Dan is de tijd aangebroken om voor jezelf te zorgen. Je hebt je eigen gezondheid wat verwaarloosd en het is tijd om op zoek te gaan naar signalen die dienen als een waarschuwing. Neem deze signalen heel serieus, want het zijn de kleine dingen die je moet aanpakken om je beter te voelen. Probeer ook bij slechter weer een frisse neus te halen. Het zal je goed doen om meer in de buitenlucht te zijn, ook al is het maar voor even.

November en december

November en december zijn mooie maanden voor de leeuw, waarbij je omringt bent door mensen die veel van je houden. Als er feestjes zijn ben jij duidelijk het middelpunt van de belangstelling. Mensen waarderen je aanwezigheid en je positieve uitstraling werkt aanstekelijk. Zorg dat je alle kansen met beide handen aangrijpt die jouw kant opkomen, want je zult er geen spijt van hebben.

Liefde

De liefde zal overvloedig aanwezig zijn, maar geen enkele maand zal zo mooi zijn als juli. Zorg dat je voldoende tijd vrijmaakt en je agenda zoveel mogelijk leeg houdt voor spontane acties. Dit geldt zowel voor leeuwen met een partner als leeuwen die op zoek zijn naar de ideale wederhelft. Hoewel er weinig te klagen valt dit jaar, zul je ook periodes ervaren waarin je minder lekker in je vel zit.

Op die momenten is het verstandig om wat afstand te houden van je partner en single leeuwen doen er goed aan om even tijdelijk te stoppen met daten. Op die momenten kun je meer kapot maken dan je lief is en dingen zeggen die je eigenlijk helemaal niet meent. Het is belangrijk om ook van jezelf te houden leeuw, daarom is zelfliefde iets waaraan je moet werken. Geef jezelf eens een compliment, want je mag er zijn. Als je in een relatie zit waarin je geen waardering ontvangt, is het de tijd om een rigoureus besluit te nemen.

Hoewel de onzekerheid die je tegemoet gaat niet makkelijk zal zijn, is het de enige optie om geluk in de liefde te vinden. Het is een jaar om de liefde te vieren en dit kan alleen als jouw partner je waardeert en respecteert. De beste periode om te gaan daten is in de zomer en het is dan makkelijker om in contact te komen met anderen. Trakteer jezelf eens op een ander kapsel of een nieuwe look, want dit zal je zelfvertrouwen een boost geven en dit zal je liefdesleven ten goede komen.

Werk

Ga er voor de volle 100% voor en je zal de vruchten kunnen plukken dit jaar. Voor leeuwen die een eigen onderneming hebben, betekent dit ook dat je af en toe hulp moet vragen van iemand die meer ervaring heeft in dezelfde sector. Je dopt graag je eigen boontjes, maar toch kan het helpen om af en toe het advies te vragen van een ander. Wie weet kunnen jullie elkaar wel helpen om meer succes te behalen.

Als je in loondienst werkt, concentreer je dan op je eigen taken. Hoewel het verleidelijk is om je met anderen te bemoeien, zal dit niet in goede aarde vallen. Ga ook niet mee in het naar beneden halen van anderen en distantieer je van roddelende collega’s. Het ligt niet in jouw aard om kwaad te spreken over anderen. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan zal je inzet in het tweede kwartaal worden beloond. De dingen zullen eindelijk op zijn plek vallen en er valt een hoop spanning van je af. Je mag trots op jezelf zijn, want dit succes heb je echt aan jezelf te danken.

Financiën

Jijzelf en iemand in je vriendenkring kunnen in het begin van het jaar een mooie meevaller hebben. Je voelt de drang om dit geluk met anderen te delen, want niets is fijner dan je geluk delen met de mensen die dichtbij je staan. Zorg er wel voor dat je anderen niet van je goedheid laat profiteren, want er zijn altijd mensen die zich voordoen als vriend maar niet daadwerkelijk om je geven.

Je gevoel zal dit het beste aangeven, dus vertrouw hierop. In het derde kwartaal doe je er goed aan om orde op zaken te stellen en indien nodig wat te minderen. Ga na of je uitgavenpatroon nog steeds bij je huidige situatie past, want misschien ben je wel oververzekerd of zijn er dingen waar je met gemak op kunt besparen. Het kan voordelig zijn om dit eens te bekijken, want tenslotte kun je iedere euro maar één keer uitgeven.

Gezondheid

Als de dingen niet zo gaan als je zou willen, probeer dan zo kalm mogelijk te blijven. Het zal je geen goed doen om jezelf op te winden, sterker nog, dit zal alleen maar zorgen voor extra frustraties. Als je minder lekker in je vel zit, doe je er goed aan om het maken van belangrijke beslissingen uit te stellen.

De kans is groot dat je namelijk de verkeerde keuze maakt en je hier uiteindelijk spijt van gaat krijgen. Iets dat op zijn beurt nadelige gevolgen zal hebben voor je mentale gezondheid. In oktober is het tijd om jezelf wat extra te verwennen en goed voor jezelf te zorgen. Dit houdt natuurlijk in dat je baat hebt bij gezonde voeding, maar ook jezelf verwennen met een lekkernij kan op zijn tijd helemaal geen kwaad.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden