Daghoroscoop Kreeft Beeld Flair
Daghoroscoop KreeftBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop Kreeft: De zomer en de periode erna zullen de mooiste maanden zijn op liefdesgebied ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren komend jaar voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Grote teleurstelling

Dit jaar zal totaal anders lopen dan je verwacht. En, hoewel dit betekent dat je voor een grote teleurstelling komt te staan, zal je achteraf blij zijn dat dit je is overkomen. Deze teleurstelling zal niet makkelijk zijn, maar het zal je behoeden voor een hoop ellende in de toekomst.

Buiten dit belooft het een prachtig jaar te worden voor de kreeft, waarbij je met name in de tweede helft van het jaar erg succesvol bent. Succesvol in de dingen die voor jou belangrijk zijn: carrière maken, een gezin stichten, de liefde vieren of jezelf creatief uiten. Wat het ook is, 2023 zal een jaar worden vol vreugde en geluk.

Januari en februari

Januari en het begin van februari zijn meteen de meest sombere maanden voor kreeften. Je hebt moeite om de feestvreugde en de warmte van de decembermaand achter je te laten en met frisse energie aan het nieuwe jaar te beginnen.

Probeer niet te veel bij de pakken neer te zitten en stapje voor stapje vooruit te gaan. Het beginnen met een grote opruiming kan je de energie geven om je leven weer op te pakken. Begin met de woonkamer en ga pas verder met de volgende ruimte als je een kamer volledig hebt afgerond. Anders bestaat de kans dat alles je te veel wordt.

Februari en maart

Na een aantal ‘praktische weken’ zul je voelen dat je spiritualiteit en creativiteit op uitbarsten staan. Zowel de laatste weken van februari en maart zijn het perfecte moment om deze twee dingen samen te voegen. Denk aan het schrijven van een boek over mindfulness of het leren bespelen van een instrument terwijl je filosofeert over belangrijke levensvragen.

Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is waar jij affiniteit mee hebt; iets waar je helemaal in op kunt gaan. Hoe groter het project dat je kiest, hoe belangrijker dit laatste is. Het zou namelijk ontzettend zonde zijn als je niet voldoende energie hebt om het af te ronden.

April

April zal een aantal uitdagingen met zich meebrengen die doorlopen tot eind juni. Hoe je hiermee omgaat zal voor een groot deel bepalen hoe je deze periode ervaart. Een positieve blik op het leven is erg belangrijk, dus laat je zo min mogelijk in met negativiteit. Verbreek (tijdelijk) het contact met mensen die je geen goed gevoel geven, lees even geen verdrietige boeken en vermijdt drama films op televisie. Richt je aandacht op dingen die je laten glimlachen en waar je spontaan vrolijk van wordt.

Mei en juni

De maanden mei en juni zijn ontzettend hectisch, waardoor je soms het gevoel hebt dat je wordt geleefd. Er ontgaan je dan ook een aantal dingen, bijvoorbeeld het vergeten van een verjaardag of het missen van een afspraak. Wees niet te hard voor jezelf, want mensen die echt om je geven zullen dit begrijpen.

Ze weten dat je er altijd voor hen bent als ze je echt nodig hebben. Iets dat kan helpen om tot rust te komen op de meest hectische dagen, is naar buiten gaan als het donker is om naar de sterren te kijken. Het is wonderbaarlijk hoe mooi een heldere nachthemel is en het zal je helpen om in slaap te komen.

Juli

Juli is de start van een nieuwe periode en je hebt er baat bij om een aantal goede voornemens op te stellen. Dit klinkt misschien als een gek moment om dit te doen, maar het zal je helpen om je leven te verrijken. Het hoeven niet alleen goede voornemens te zijn zoals gezonder eten, maar het kunnen ook doelen zijn die je wil behalen. Zorg er wel voor dat je jezelf realistische doelen stelt, die binnen 6 maanden haalbaar zijn. Later kun je altijd nog doelen opstellen voor de langere termijn, maar concentreer je nu op het heden.

Augustus

Het is langzamerhand tijd geworden om tot rust te komen en augustus is een prachtig moment om alles even van je af te schudden. Het zal je goed doen om er even tussenuit te knijpen, denk aan een andere omgeving waar niets van je wordt geëist. Misschien kun je een weekend logeren bij een goede vriend(in), gaan kamperen in het zuiden van Frankrijk of heb je juist behoefte aan een all-in vakantie in de zon.

Wat het ook is, laat niets of niemand je tegenhouden en neem het ervan. Het enige waar je aan moet denken is je budget, maar met een beetje creativiteit is er altijd iets te verzinnen ongeacht hoeveel je te besteden hebt.

September en oktober

Nu je uitgerust bent is het tijd om de daad bij het woord te voegen. September is de maand om te werken aan de door jezelf gestelde doelen. Zorg dat je prioriteiten stelt, zodat je er daadwerkelijk aan toe komt. Halverwege oktober zal je spontaan worden afgeleid door een gevoel van hevige verliefdheid. Dit geldt zowel voor kreeften met als zonder een relatie.

Het is overigens niets om je druk over te maken, want kreeften in een relatie zullen namelijk worden verrast door hun partner. Je zal iets nieuws ontdekken van de ander dat je nog niet wist, iets dat ervoor zorgt dat de passie oplaait. Kreeften zonder relatie zullen worden verrast door iemand die in de buurt woont en de kans is groot dat je deze persoon al eens eerder hebt opgemerkt.

Nu vind je diegene echter een stuk aantrekkelijker en het is tijd om de stoute schoenen aan te trekken en een kans te wagen. Het is mogelijk dat deze gevoelens niet wederzijds zijn, maar je zal er voor altijd spijt van hebben als je het risico niet durft te nemen.

Oktober en november

Zowel in oktober als november kruip je echt uit je schulp. Dit zorgt ervoor dat mensen die je normaal gesproken niet zien staan, jouw aanwezigheid opmerken. Doe hier je voordeel mee en netwerken is iets waar je veel baat bij zal hebben.

Einde november

Zodra het einde van november is aangebroken heb je veel mooie dingen om naar uit te kijken en vergeet niet om te genieten van de voorpret. Als je van plan bent om iets te organiseren, dan is het extra leuk om dit samen met iemand anders te doen.

Zo kun je samen genieten van de voorbereidingen, die soms nog wel gezelliger zijn dan het echte kerstdiner of oudjaarsavond. Zorg ervoor dat je tijd doorbrengt met een select groepje mensen waar je een hechte band mee hebt. Dit zijn vaak de mensen die ook in het alledaagse leven voor je klaar staan.

Liefde

Hoe warmer het weer; hoe meer de romantiek voor kreeften dit jaar zal opspelen. Dit betekent ook dat single kreeften de grootste kans hebben om in de zomer iemand te ontmoeten waarvan je hart sneller gaat kloppen. Hoewel je niet kunt kiezen op wie je verliefd wordt, is de kans op een langdurige relatie het grootst, als diegene je neemt zoals je bent. Iemand die het niet erg vindt om je een handje te helpen met je dagelijkse bezigheden en er ook voor je is op momenten dat het hem/haar/hen eigenlijk niet zo goed uitkomt. Het kan zelfs gebeuren dat je je aangetrokken voelt tot twee personen.

Laat je bij het maken van een keuze leiden door je hart, maar vergeet ook niet om naar je verstand te luisteren. Iemand die heel mysterieus is is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar het niet willen delen van geheimen zal tenslotte leiden tot frictie. Als je op zoek bent naar een korte flirt is deze persoon zeker de beste keuze, maar als je op zoek bent naar de ware dan is het verstandig om voor iemand te gaan bij wie je daadwerkelijk jezelf kunt zijn.

Kreeften in een vaste relatie zullen in 2023 weinig problemen tegenkomen, tenminste als jullie relatie gebaseerd is op vertrouwen. Als je een geheim met je meedraagt is het verstandig om dit zo snel mogelijk op te biechten, want als de ander er zelf achter komt kan dit wel eens desastreuze gevolgen hebben.

De zomer en de periode erna zullen de mooiste maanden zijn op liefdesgebied. Het is een lange periode waarin gezellige momenten zich afwisselen met passievolle avonden. Het is een ontzettend fijn gevoel om te weten dat jullie zowel op persoonlijk als romantisch vlak een enorme klik hebben. Schaam je niet om je emoties te tonen naar de ander, want dit is alleen maar een teken van kracht.

Werk

Hoewel het afgelopen jaar niet alles vlekkeloos is verlopen, is het belangrijk om dit achter je te laten. Accepteer dingen waar je geen invloed op hebt en concentreer je op de dingen die je wel kunt veranderen. Als je werkt in een team, kijk dan uit dat je je niet te veel met de taken van anderen bemoeit. Hoewel je bedoelingen goed zijn, kan het soms overkomen als kritiek wanneer je ongevraagd je mening geeft.

Wacht tot iemand je vraagt om hulp, want soms hebben mensen zelf de tijd nodig om ergens achter te komen. Als je een eigen bedrijf hebt is de kans dit jaar erg groot dat je een impulsieve beslissing neemt. Je hebt geluk dat het een goede keuze zal blijken te zijn, maar zorg ervoor dat dit niet nog eens gebeurt. De tweede keer zal het namelijk niet zo positief uitpakken.

Kreeften die op zoek zijn naar werk, doen er goed aan om uit hun comfortzone te treden. Denk aan het solliciteren in een andere sector, gaan studeren in plaats van werken of door te reageren op vacatures in het buitenland. Je hebt behoefte aan een echte uitdaging en een flinke dosis verandering. In het diepe springen is eng, maar het is wel iets dat je leven zoveel mooier kan maken.

Financiën

Je bent aangekomen in een spirituele fase van je leven en dit betekent dat financiën je niet zoveel interesseren. Hoewel je er goed aan doet om je administratie bij te houden, is het helemaal niet erg om verder niet met geld bezig te zijn. Zorg er wel voor dat je geen schulden maakt, want deze zullen je duur komen te staan en zorgen voor een flinke dosis onrust.

Gezondheid

Je voelt je eigenlijk erg goed gedurende heel het jaar. Het enige waar je baat bij kunt hebben is wat mentale steun. Schroom niet om contact op te nemen met een professional of iemand die je vertrouwt als je ergens mee zit. Aan jezelf werken is nooit iets om je voor de schamen en juist iets dat een teken is van kracht.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden