Daghoroscoop Weegschaal Beeld Flair
Daghoroscoop WeegschaalBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 Weegschaal: Hoe meer lef je toont, hoe groter de kans dat het een romantisch jaar zal worden ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in 2023 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Veel plannen voor 2023

Je hebt ontzettend veel plannen voor 2023 en zoals het er nu naar uitziet zal het een jaar worden waarin je amper tijd hebt om te ontspannen. Probeer eerst orde op zaken te stellen, voordat je als een razende begint om al deze dromen tot werkelijkheid te brengen. Een goede manier om dit te doen is het stellen van prioriteiten en goed na te denken welke dingen voor jou het allerbelangrijkste zijn. Neem hier de tijd voor en het is een mooi klusje voor de maand januari.

Januari

Hoewel je liever gisteren zou beginnen dan morgen, is het essentieel voor het behalen van succes om de tijd te nemen om over je wilde plannen na te denken. Het is niet makkelijk voor je om een stapje terug te doen, maar het zal je in de praktijk veel tijd besparen.

Februari

Februari is eindelijk de maand om actie te ondernemen. Houd er rekening mee dat er mensen zullen zijn die jouw visie niet ondersteunen en niet meegaan in jouw enthousiasme. Laat dit je niet ontmoedigen, want je hebt er goed over nagedacht en met een flinke dosis doorzettingsvermogen kom je er wel.

De start van het jaar is tevens een periode om wat extra aandacht te besteden aan je familie. Het zal fijn zijn om eens met meerdere familieleden samen te komen en oude herinneringen op te halen. Zet je telefoon even op stil als je ergens op visite bent, zodat je je aandacht volledig kunt richten op het samenzijn.

Maart en april

Zowel maart als april staan in het teken van zelfontwikkeling. Je hebt behoefte om iets nieuws toe te voegen aan je dagelijkse routine, zoals: het beoefenen van een hobby, het volgen van een cursus meditatie of je te verdiepen in een bepaald onderwerp. Dit zal je leven uiteindelijk verrijken, al kan het zijn dat je eerste keuze niet meteen de juiste is. Zie het als een persoonlijke ontdekkingstocht, waarbij het je missie is om iets te vinden waar je voldoening uit haalt.

Mei

Zodra het weer warmer wordt, begin je meer en meer te dromen. Leg alvast een boekje naast je neer, waarin je je dromen kunt opschrijven. Deze dromen hebben je namelijk iets belangrijks te vertellen, maar de kans is groot dat je ze niet kunt onthouden als je ze niet direct opschrijft. Het is mogelijk dat je dromen je vertellen dat je iets rustiger aan moet doen, dat je meer tijd door moet brengen met je partner of dat het tijd is om een bepaalde angst te overwinnen. Hoewel deze dromen al langer aanwezig zijn, zal het eind mei pas duidelijk worden wat ze te betekenen hebben.

Juni en juli

Juni en juli zijn maanden waarin de liefde en romantiek hoogtij vieren. Voor Weegschalen met een relatie zal dit vooral de maand juli zijn, maar voor weegschalen die op zoek zijn naar romantiek zal het liefdesgeluk al een maand eerder aan hun zijde staan. Doe hier je voordeel mee en trek er zoveel mogelijk op uit in het echte leven, en meld je tevens aan voor online datingsites. Je kunt tenslotte je kansen maar beter zoveel mogelijk spreiden.

Denk goed na waar je precies naar op zoek bent op liefdesgebied en dit geldt ook voor weegschalen met een relatie. Open en eerlijke communicatie is cruciaal voor een hechte band, ook als dit lastig voor je is.

Augustus

In augustus is je intuïtie het sterkst en je doet er goed aan om je te verdiepen in spiritualiteit. Het is heerlijk om je even helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Neem het ervan, je hebt het verdiend om je batterij op te laden en alleen te doen waar je op dat moment zin in hebt.

September

In september neemt de drukte weer toe en zul je sowieso succes behalen op een bepaald vlak van je leven. Je zult echter geduld moeten hebben om erachter te komen hoe dit zich zal uiten. Misschien beleef je wel de meeste romantisch avond ooit, krijg je eindelijk die droombaan of win je een prijs. Wat het ook is, iets moois zal jouw kant opkomen, maar wees ook tevreden als het iets kleins is.

Oktober

Het lijkt alsof iedereen je nodig hebt, terwijl je het al druk genoeg hebt met je eigen leven. Probeer je tijd zo goed mogelijk te verdelen en zet je eigen behoeften zeker niet op de laatste plek. Het is fijn als je anderen kunt helpen, maar doe dit enkel voor de mensen die ook altijd voor jou klaar staan. Er zijn altijd een aantal personen die alleen van zich laten horen als ze je nodig hebben en tegen dit soort mensen is het beter om “nee” te zeggen. Het is een goede oefening voor je, want je zou dat vaker moeten doen.

November

Gelukkig wordt er wat minder aan je jasje getrokken als je november in gaat. Dit komt mooi uit, want dan kun je nog net even je huis in orde maken voor de feestdagen. Het hoeft niet natuurlijk, maar er is een verandering die je al een langere periode wilde doorvoeren. Nu heb je eindelijk de tijd om hieraan toe te geven. Ga ervoor, schilder je woonkamer in een felle kleur, deel je hobbykamer eens anders in of pimp dat ene kastje. Als het maar iets is waar jij blij van wordt, het is tenslotte jouw woning.

December

December is altijd een maand geweest waarin samenzijn voor jou centraal staat. Gelukkig heb je een gave om mensen samen te brengen en de vrede te bewaren. Als er een conflict gaande is tussen familieleden of vrienden, dan is de kans groot dat je erin zult slagen om een compromis te vinden die voor beide partijen zal werken. Dit is overigens het grootste cadeau dat je iemand kunt geven en het is niet nodig om je liefde uit te drukken in geld.

Neem ook de tijd om erachter te komen of je jouw doelen van het afgelopen jaar hebt bereikt, welke successen je hebt behaald en of er dingen zijn die je anders zou doen. Het is een mooi moment om alvast goede voornemens op te stellen voor 2024, zodat je ook dan het maximale uit je leven kunt halen.

Liefde

Juni en juli zijn de maanden om naar uit te kijken op liefdesgebied. Echter zul je wel aan een aantal voorwaarden moeten voldoen om de liefde te kunnen vieren. Open en eerlijkheid staan centraal, zowel naar je partner als naar jezelf toe. Juni is de maand voor single Weegschalen om op jacht te gaan naar de liefde. Trotseer je angsten als een echte krijger en toon initiatief. Hoe meer durf en lef je toont, hoe groter de kans dat het een romantisch en intiem jaar zal worden.

Hoewel het vrijwel zeker is dat je iemand zal ontmoeten, zal de tijd moeten leren of jullie daadwerkelijk de ware zijn voor elkaar. Je zal hier pas eind november achter komen. Hoe dan ook is het beter om te genieten van elkaar, ongeacht wat de toekomst in het verschiet heeft.

Liefde

Weegschalen met een partner zullen over het algemeen een liefdevol en romantisch jaar beleven, zonder echte problemen. Natuurlijk zijn er de kleine frustraties over het huishouden of de kinderen, maar niets om je zorgen over te maken. Blijf wel communiceren met je partner en vraag de ander regelmatig hoe het met hem haar/hen gaat. Het enige dat jullie liefdesgeluk kan verpesten is oneerlijkheid en het opkroppen van gevoelens.

Het zal jullie relatie goed doen om elkaar af en toe een complimentje te geven. Laten merken dat je de ander aantrekkelijk vindt en dat je zijn/haar/hun aanwezigheid waardeert zal jullie relatie naar een hoger niveau tillen en de intimiteit zal dan intenser zijn dan ooit.

Werk

Dit is het onderdeel van je leven, waarbij je dit jaar tegen de meeste problemen aan zal lopen. Van kleine dingetjes zoals frustratie op de werkvloer tot grote problemen zoals het niet kunnen vinden van een baan. Het is tijd om eens buiten de gebaande paden te kijken en op zoek te gaan naar iets totaal anders.

Soms is het niet mogelijk om je hart te volgen en zul je tijdelijk iets moeten doen waar je eigenlijk geen zin in hebt. Probeer er toch het beste van te maken, want je hebt er alleen jezelf mee als je bij de pakken gaat neerzitten. Je hebt in het begin van het jaar een aantal doelen gesteld en het is belangrijk om je daar op te richten. Jouw tijd komt nog, al lijkt het soms een eeuwigheid te duren.

Financiën

Veranderingen kosten geld en dat geldt al helemaal voor het waarmaken van je dromen. Probeer zoveel mogelijk te besparen op de dagelijkse kosten en ga na op welk gebied je besparingen kunt doorvoeren. Het geld dat je hiermee overhoudt kun je besteden aan het realiseren van je dromen. Geld dat je besteedt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en je eigen geluk, is de beste investering die je kunt doen.

Gezondheid

Probeer op te letten met het nuttigen van voeding waar je het zuur van krijgt. Het beperken van olie en suikers zal helpen als je het gevoel hebt dat je maag onrustig is. In veel producten zit meer suiker en vet dan je zou denken en het is verstandig om af en toe de verpakking te lezen voordat je iets in je winkelmandje stopt.

Probeer met name in periodes waarin je weinig tijd hebt om te bewegen te kiezen voor gezonde voeding. Je gezondheid is het allerbelangrijkst en niet iets om voor lief te nemen. Iets anders waar je voor moet oppassen dit jaar is stress en dit is iets dat je maar al te goed kent. Helaas zijn weegschalen hier gevoelig voor en het is lastig om van dit nare gevoel af te komen als je je eenmaal ergens druk om maakt. Probeer stress zoveel mogelijk te voorkomen, bijvoorbeeld door voldoende uit te rusten, niet te veel dingen in te plannen en door iedere dag eventjes te mediteren.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden