Daghoroscoop Waterman Beeld Flair
Daghoroscoop WatermanBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 Waterman: Je geduld zal op de proef gesteld worden ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren in 2023 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Het zal een jaar worden, waarin je je met name voorbereidt op de toekomst. Je zult mooie momenten beleven, maar deze zullen wat schaarser zijn dan je gewend bent. Houd je vast aan het feit dat je nu wat zal moeten inleveren, om de jaren hierna optimaal te genieten van je harde inspanningen.

Januari

Je staat altijd voor iedereen klaar en dit siert je, maar kijk wel uit dat je jezelf niet vergeet. Met name in de eerste maanden van het jaar doe je er goed aan om tijd aan jezelf te besteden. Denk na over wat je wil bereiken dit jaar, neem de tijd om tot rust te komen en onderneem dingen waar je zelf baat bij hebt. Je gelooft dat hard werken zal worden beloond en je zal dit met eigen ogen meemaken.

Februari

Februari is een periode waarin chaos zal zegevieren. Iets waar je niet echt op zit te wachten, maar waar je absoluut geen invloed op hebt. Laat je meevoeren door de stroming en onthoud dat je vanaf begin maart in rustiger vaarwater terecht zal komen. Gelukkig ben je goed uitgerust en kun je veel meer dan je denkt.

Maart en april

Maart en april zijn heerlijke maanden, waarin je veel voor elkaar krijgt. Er is balans in je leven en je doet alles op zijn tijd. Geniet van de kleine successen die je behaalt, dit is nog maar een voorproefje van wat je uiteindelijk te wachten staat. Je familie en/of vrienden fungeren als een stabiele basis en het is ontzettend fijn dat je weet dat je altijd bij hen terecht kan. Zorg dat je er ook voor hen bent, want door je drukke leven kan het gebeuren dat je niet ziet dat iemand om wie je veel geeft jouw hulp nodig heeft.

Mei

Mei staat in het teken van werk, waarbij je je voor de volle 100% inzet. Je voelt dat er concurrentie is en het is belangrijk om te laten zien wat je in huis hebt. Maak je overigens niet te veel zorgen, want al je harde werk zal worden beloond. Als je van plan bent om een eigen onderneming op te starten, is het verstandig om te wachten tot na de zomer. Natuurlijk kun je je wel alvast bezighouden met de voorbereidingen, zodat je meteen van start kunt gaan als het zover is.

Juni

Halverwege de maand juni zal je geduld op de proef worden gesteld. Het is niet duidelijk op welk vlak en dit kan zowel op het gebied van de liefde als werk zijn. Hoe dan ook zul je je emoties wat moeten temmen, iets dat niet altijd even makkelijk voor je is. In deze periode zul je er baat bij hebben om aan mindfulness te doen, denk aan het beoefenen van yoga of meditatie.

Juli

Vanaf juli heb je de behoefte om het wat rustiger aan te doen, maar toch is het slim om er nog even tegenaan te gaan. Het geluk staat namelijk aan jouw zijde en je zult merken dat je ontzettend veel gedaan krijgt. Denk aan het netwerken op het gebied van je carrière, maar ook voor het sluiten van nieuwe vriendschappen en zelfs het ontmoeten van een potentiële partner. Hoe meer je jezelf laat zien, hoe groter de kans is dat je succesvol bent. Het zal ook een extra beloning zijn, als je in augustus eindelijk de tijd hebt om het rustig aan te doen.

Augustus

Augustus is een periode om naar uit te kijken en daadwerkelijk te genieten van het leven. Doe dit ook met volle teugen, want voor je het weet heb je weer allerlei verplichtingen. Als je van plan bent om op reis te gaan, kun je het beste kiezen voor een tropische bestemming. De warmte zal een positieve uitwerking hebben op je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Als je budget het niet toelaat om eropuit te trekken naar het buitenland, geniet dan van de warme dagen in eigen land. Denk aan een dagje strand of een picknick in het park, om wat extra vitamine D op te nemen.

September

In september ben je volledig opgeladen en beschik je over een nieuwe dosis energie. Bedenk goed waar je deze energie aan besteedt en je zal baat hebben bij het stellen van prioriteiten. Besteed je energie aan die dingen die het belangrijkst zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en de dingen waar je zelf gelukkig van wordt.

Oktober en november

Zowel in oktober als november is je intuïtie erg sterk aanwezig en luister dan ook naar je gevoel bij het maken van beslissingen. Je intuïtie zal aangeven of iets wel of niet de juiste keuze is. Je hebt tevens de behoefte om te experimenteren. Doe dit dan ook, want de nieuwe ervaringen die je zal meemaken zullen je leven verrijken en over het algemeen zullen ze een positief effect hebben op je dagelijks leven.

December

Tegen het einde van november en in december zullen familie en vrienden meer naar je toe trekken. Je vindt het fijn om door mensen te worden gewaardeerd, alhoewel je soms ook behoefte hebt aan wat tijd alleen. Zoek naar een balans die voor iedereen werkt, zodat je kunt genieten van het samenzijn, maar ook van de tijd voor jezelf. Je mag best wel eens een klein leugentje om bestwil gebruiken, als dit ervoor zorgt dat je een ander niet kwetst. Bijvoorbeeld als je geen behoefte hebt aan gezelschap, maar dit niet eerlijk durft te zeggen. Gebruik deze tijd voor jezelf om te reflecteren en om doelen te stellen voor 2024. Je zult sowieso trots zijn op jezelf aan het einde van het jaar, want je zal meer voor elkaar krijgen dan je ooit had durven dromen.

Liefde

Het is een jaar waarin single watermannen een grote kans hebben om hun soulmate te ontmoeten. Met name watermannen die studeren of een cursus volgen, lopen de kans om hun partner daar tegen het lijf te lopen. Het zal namelijk iemand zijn die een aantal van jouw interesses deelt. Als je houdt van online daten, zorg er dan voor dat je in je profiel duidelijk kenbaar maakt waar jouw interesses liggen. Als je gaat daten is het ook belangrijk om te kiezen voor een activiteit die je graag doet. Denk aan een etentje als je houdt van koken of huur een bootje als je graag op het water bent. In het geval van een blind date doe je er verstandig aan om een kort uitje te plannen. Je kunt altijd nog een keer afspreken als er een romantische klik is.

Watermannen in een relatie hoeven niet bang te zijn dat hun relatie stuk loopt, tenminste als je je leven deelt met je soulmate. In je hart weet je of je met de juiste persoon samen bent en het is belangrijk om in het eerste deel van het jaar eerlijk te zijn tegen jezelf. Hoop je stiekem op meer, dan is het tijd om actie te ondernemen ongeacht hoe moeilijk dit is. Als je relatie goed zit dan zullen er mooie momenten aanbreken, met name in de lente en zomer. Jullie zullen dan veel tijd hebben voor elkaar, zonder de tussenkomst van anderen. Watermannen die nog maar net een relatie zijn aangegaan, kunnen hun partner het beste voorstellen aan familie en vrienden in de lente, want dan zal jouw geliefde met open armen worden ontvangen.

Werk

Werkzoekende watermannen hebben in de tweede helft van het jaar een grote kans om een baan te vinden die aansluit op hun studie, ervaring of interesses. Neem voor die tijd geen genoegen met een baan waar je hart niet ligt, want uiteindelijk zul je iets tegenkomen waar je volledig in op kunt gaan. In de tussentijd kun je natuurlijk wel een bijbaantje zoeken, want het laatste dat je wil is in financiële problemen komen. September is de beste periode om het hogerop te zoeken en na te gaan of er een mogelijkheid is om promotie te maken. Hoewel er geen garantie is dat er aan je verzoek gehoor zal worden gegeven, is de kans in deze maand wel het grootst. Hetzelfde geldt voor watermannen met een eigen onderneming. Als je erover denkt om een investering te doen, dan is de herfst een geschikte tijd. Maak echter enkel doordachte investeringen en denk er goed over na voordat je een grote som van je hard verdiende geld uitgeeft. Als je geld moet lenen om te investeren, is het beter om dit niet te doen. Volgend jaar zullen er zich genoeg kansen aandienen, waarvoor je jezelf niet in de schulden hoeft te steken.

Financiën

Het zal moeilijker zijn om rond te komen en het is extra belangrijk dat je verstandig omgaat met je geld. Met name in het eerste deel van 2023 is dit van belang, omdat het nog onduidelijk is of je financiële situatie zal verbeteren. In september zul je meer duidelijkheid hebben en tot die tijd is het slim om dure aankopen voor je uit te schuiven. Je bent handig en creatief genoeg om het met minder te doen, ook als dit betekent dat je hier en daar een stapje terug moet zetten. Het is overigens niet iets waar je je zorgen over maakt en dit komt onder andere omdat je erg goed bent in het denken in oplossingen.

Gezondheid

Je bent veel met de toekomst bezig en dit is een goede eigenschap. Het zal uiteindelijk zijn vruchten afwerpen, maar je mag niet vergeten dat je ook nu van het leven moet genieten. Je gezondheid zal eronder leiden als je geen tijd neemt om plezier te hebben in het heden. Plan regelmatig iets leuks, zodat je wat hebt om naar uit te kijken. Geniet van de gezellige momenten met mensen die je lief hebt en wees je bewust van de kleine dingen die het leven mooi maken. Het zal je goed doen om iedere ochtend even stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden