Jaarhoroscoop Maagd Beeld Flair
Jaarhoroscoop MaagdBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 Maagd: Het voelt soms alsof je in een rollercoaster zit ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterren komend jaar voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Erg gelukkig

Over het algemeen ben je erg gelukkig in 2023, maar dit betekent niet dat het jaar zal verlopen zonder strubbelingen. Het kan soms aanvoelen alsof je in een mini rollercoaster zit, maar gelukkig is dat maar tijdelijk. Wees voorzichtig met het trekken van voorbarige conclusies, want dit zal je met name in de wintermaanden duur komen te staan. Ergens goed over nadenken of een nachtje over slapen, is een advies dat je maar beter kunt volgen.

Januari

Januari is de maand waarin je de meeste schommelingen ervaart, ook qua emoties. Hoewel je normaal gesproken vrij evenwichtig bent, kan het in de eerste weken van 2023 soms aanvoelen alsof je een ander mens bent. Doe hier je voordeel mee, want het kan je helpen om de dingen vanuit een ander perspectief te zien.

Februari en maart

Februari en maart vloeien in elkaar over en hoewel je best tevreden bent met je leven, heb je behoefte aan spanning. Het is tijd om gehoor te geven aan dit verlangen en iets uit te proberen dat je normaal gesproken niet durft. Dit kan van alles zijn: van het geven van een presentatie, paragliden tot het nemen van rijlessen.

Je leven zal een stuk rijker worden als je je angsten durft aan te gaan en het zal je de rest van het jaar een stuk zelfverzekerder maken. In maart is het op het gebied van de liefde wat saaier. Het is moeilijk om te zeggen waardoor dit komt, waarschijnlijk door een combinatie van factoren. Leg je erbij neer dat er even weinig passie is want voor je het weet beleef je weer heerlijke intieme momenten.

April

April is de maand om eens te rade te gaan bij jezelf en te bedenken of je leven de juiste richting op gaat. Als je een drastisch besluit wilt nemen, is het nu nog niet te laat om dit te doen. Het zal wel betekenen dat een deel van je inspanningen de afgelopen maanden voor niets zijn geweest, tenminste zo zal het aanvoelen. Stel jezelf diepgaande vragen zoals wat jouw doel is in het leven en wat je nodig hebt om ultiem gelukkig te zijn.

Mei

Mei is het perfecte beginpunt om te starten met het realiseren van je ambitieuze dromen. Vergeet niet om te genieten van het proces, want je leeft tenslotte in het heden en niet voor de toekomst. Alleen met een positieve blik zal het je lukken om uitdagingen onderweg door te komen om uiteindelijk het door jou gestelde doel te behalen.

Hoewel het geweldig is dat je zo ambitieus bent en zoveel doorzettingsvermogen toont, is het belangrijk om niet te vergeten aan je eigen gezondheid te denken. Neem af en toe een welverdiend rustmomentje en laat je eens niet afleiden door vrienden, familie of je partner. Als je het gevoel hebt dat het je allemaal even te veel wordt, zul je baat hebben bij het doen van ademhalingsoefeningen.

Juni tot en met augustus

Juni tot en met augustus is misschien wel de mooiste periode van het jaar. Je zal kleine successen behalen, de romantiek zal een hoogtepunt bereiken en je zit lekker in je vel. Geniet van het lekkere weer en trek erop uit om zowel het leven als de liefde te vieren.

Als je zin hebt in een feest, dan is juli daar de perfecte maand voor. Denk aan een zomers tuinfeestje of een picknick in het plaatselijke park. Zorg ervoor dat je voldoende voorbereidingen treft zodat je tijdens dit samenzijn niet loopt te rennen en te vliegen om het anderen naar de zin te maken. Want het gaat er tenslotte om dat je de tijd hebt om eens goed bij te kletsen met de mensen om wie je geeft en eens flink te lachen.

September

In september ervaar je wat opstartproblemen en je hebt even de tijd nodig om te wennen. Na zo’n mooie periode kan het dagelijks leven namelijk een beetje aanvoelen als een sleur. Treur niet, want in december zul je dit nog eens dunnetjes kunnen overdoen. Het is nu tijd voor andere zaken en om bepaalde dingen af te ronden. Dit zal ook een heerlijk gevoel geven; een gevoel van voldoening. Hoe harder je aan iets hebt gewerkt, hoe beter het aanvoelt dat je iets met succes kunt afronden.

Oktober

Oktober is een periode om goed te letten op je gezondheid en je met name warm genoeg aan te kleden. Je bent erg vatbaar voor verkoudheden en net zoals altijd, is voorkomen beter dan genezen. Als je van plan bent om te verhuizen is het moment aangebroken om actie te ondernemen.

Bedenk vooraf wel goed waar je naar op zoek bent, wat je budget is en hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt. De eerste huizen die je tegenkomt zullen ideaal lijken, maar blijken dat bij nader inzien niet te zijn. Neem de tijd als het gaat om het zoeken van een nieuwe stek, zelfs als dit betekent dat het pas voor volgend jaar zal zijn.

November

Nu de echte winter aanbreekt, heb je behoefte aan warmte en met name op het gebied van romantiek. Het zal je goed doen om zelf het initiatief te tonen. Vraag iemand mee voor een romantisch weekendje weg, ook als het iemand is die je eigenlijk nog niet zo goed kent. Laat je leiden door je gevoel en geniet van elkaars gezelschap.

Het is even niet van belang wat de toekomst in het vooruitzicht heeft en dit zal vanzelf duidelijk worden. Maagden met een partner kunnen dit uitstapje gebruiken om een vraag te stellen waar je al langer mee zit. Misschien wil je je partner wel ten huwelijk vragen of heb je een andere vraag waarop je het antwoord wil weten. De kans op een “ja” is nu het grootst, dus wie niet waagt die niet wint.

December

December staat tevens in het teken van de liefde, maar dan voor familie en/of vrienden. Laat het huishouden voor wat het is, neem wat extra vrije tijd van je werk en ga eens op bezoek bij mensen die veel voor je betekenen.

Als er mensen zijn in je omgeving die het moeilijk hebben, kan het leuk zijn om een attentie mee te nemen. Denk aan een zelfgebakken taart, een mand met lekkere dingen of een waardebon die ze zelf kunnen besteden. Als het je is gelukt om wat geld te sparen het afgelopen jaar, is het tevens een mooi moment om jezelf in de watten te leggen. Koop datgene maar voor jezelf, waar je normaal gesproken nooit zoveel geld aan zou uitgeven.

Liefde

November is een prachtige maand op liefdesgebied en romantiek, maar het hele jaar door zal gevuld zijn met geluksmomentjes, behalve in maart waarin het wat anders kan zijn. Je hebt het maar getroffen, helemaal als je al iemand hebt gevonden om intiem mee te zijn. Single Maagden zullen een voorwaarde moeten laten varen om de liefde te vinden. Dit is waarschijnlijk een eis die je jezelf hebt gesteld die te maken heeft met het uiterlijk van jouw toekomstige partner. Laat echter de rebel in jezelf los, want een andere aanpak zal positieve gevolgen voor je liefdesleven hebben. Hoewel dit natuurlijk extra spannend is, zou het zomaar kunnen leiden tot het vinden van je levenspartner.

Als je op date bent met iemand waarmee het wel klikt, maar je geen fysieke aantrekkingskracht voelt, geef diegene dan toch een tweede kans. Soms heb je even tijd nodig om te ontdekken wat iemand aantrekkelijk maakt en niet alle liefde is op het eerste gezicht. Stap eens af op iemand waar je normaal gesproken niet op zou vallen.

Als je een vaste relatie hebt, is het belangrijk om niet te vergeten aan je partner te vragen hoe het gaat. Zeker op momenten dat je zelf heel goed in je vel zit, kan dit nog wel eens aan je aandacht ontsnappen. Laat de ander zien dat je er bent, juist op een moment dat het minder goed gaat. Een luisterend oor bieden is iets waar jouw partner soms even behoefte aan heeft, zonder dat jij meteen goedbedoeld advies geeft. Als je zelf ergens mee zit, is het belangrijk om open en eerlijk te zijn.

Werk

Met name in mei en juni kun je onverwacht tegen kleine problemen aanlopen, maar gelukkig is het niets om je zorgen over te maken. Als je bereid bent om er wat tijd aan te besteden, zul je deze problemen in een razend tempo verhelpen. Doe je dit echter niet, dan kunnen ze uitgroeien tot grotere problemen met grotere nadelige gevolgen.

Diegenen die al voor een langere tijd op zoek zijn naar een baan, zullen dit jaar eindelijk worden beloond. Hoewel het misschien niet je droombaan lijkt, zal het later blijken dat dit wel degelijk het geval is. Misschien is het werk op zich toch niet zo belangrijk als je had gedacht, zolang je maar leuke mensen hebt om mee samen te werken.

Ben je nog maar net begonnen met solliciteren, schroom dan niet om te reageren op banen met een hoog salaris. Hoewel je misschien niet aan alle vereisten voldoet, is het de moeite waard om een gokje te wagen. De kans is aanwezig dat de klik er tijdens het sollicitatiegesprek is en je alsnog wordt gekozen, ondanks dat je op papier niet voldoet aan de omschrijving.

Financiën

Vergelijk jezelf niet met anderen die meer te besteden hebben. Dit zal alleen maar leiden tot onvrede, waardoor je je uiteindelijk niet beter zal voelen. Hoewel sommigen meer te besteden hebben, heb jij weer andere dingen waar zij naar verlangen.

De wereld is nu eenmaal niet eerlijk verdeeld en hier zal ook geen verandering in komen op de korte termijn. Je zal in het begin van het jaar de verleiding van een grote aankoop moeten weerstaan. Stel deze aankoop uit tot na de zomer, zodat je zeker weet dat je het je kunt veroorloven. Het laatste dat je wil is in de problemen komen voor iets dat je niet eens echt nodig hebt.

Gezondheid

Geniet van de momenten dat je jezelf zowel fysiek als mentaal goed voelt. Pluk de dag en ga eens spontaan op bezoek bij iemand die belangrijk voor je is. Als je je fysiek niet lekker voelt doe je er verstandig aan om langs de huisarts te gaan. Vergeet echter ook niet dat stress een grote impact heeft op je fysieke gezondheid, dus des te meer reden om lief voor jezelf te zijn.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden