Daghoroscoop Boogschutter Beeld Flair
Daghoroscoop BoogschutterBeeld Flair

PREMIUM

Jaarhoroscoop 2023 Boogschutter: Zoek je een nieuwe baan? Richt je dan op het vinden van jouw passie ✨

Ben jij ook zo benieuwd wat de sterrenin 2023 voor jou in petto hebben? Onze astrologen weten het. Lees hier wat er in jouw jaarhoroscoop staat. ✨

Ga op onderzoek uit

Het jaar 2023 is een jaar om op onderzoek uit te gaan. Het ontdekken van nieuwe dingen en het ontmoeten van nieuwe mensen zal je goed doen. Het belooft echt een onvoorstelbaar jaar te worden, waarin je onvergetelijke herinneringen zal maken. Niet alleen staat het geluk aan jouw zijde, maar je zal ook goede prestaties neerzetten die zijn voortgekomen uit jouw wilskracht en doorzettingsvermogen. Kortom, het is een jaar om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Januari en februari

Januari is een periode om te reflecteren op het verleden en de toekomst te plannen. Neem de tijd om na te denken over wat je wil bereiken en accepteer het feit dat je hier vrijwel de hele maand en het begin van februari voor nodig hebt. Hals over kop actie ondernemen is zonde van je tijd, want als je iets doet moet je het goed doen en daar hoort een doordacht plan bij. Bedenk wat je wil bereiken dit jaar en wat je einddoel is. Je bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk, maar het zal een stuk makkelijker gaan nu het geluk aan jouw zijde staat.

Maart

In maart is het tijd voor actie en je voelt de energie door je aderen stromen. Boogschutters die single zijn kunnen zelfs hulp uit onverwachte hoek krijgen. Deze helpende hand kan heel veel meer zijn en misschien is het wel diegene waar je al die tijd naar hebt verlangd. Als je een keer wat minder energie hebt, zal het je goed doen om aan yoga of meditatie te doen. Probeer even aan niets te denken, zodat je jezelf weer helemaal kunt opladen. Als je behoefte hebt om er even tussenuit te knijpen, wacht hier dan mee totdat de lente is aangebroken.

Je bent de afgelopen periode veel met jezelf bezig, wat helemaal niet erg is. Toch heeft dit ertoe geleid dat je de mensen om je heen een beetje hebt verwaarloosd. Dit overkomt de beste en je kunt dit op een eenvoudige manier rechttrekken door wat extra aandacht te besteden aan jouw familie en/of vrienden. Nodig iemand uit om gezellig bij je te komen eten of ga eens samen naar de bioscoop voor een ouderwets avondje uit. Het maakt niet zozeer uit wat het is, het is de gedachte die telt. Probeer wat vaker af te spreken en maak eventueel al een nieuwe afspraak. Zo weet je zeker dat je er tijd voor maakt, ook als je weer een drukke periode tegemoet gaat.

April en mei

April is wel een wat rustigere maand, maar halverwege mei zal de werkdruk weer toenemen. Dit geldt met name voor Boogschutters die een eigen onderneming hebben of een hobby die veel tijd in beslag neemt. Zolang je ervan geniet, is het helemaal niet erg dat je er veel tijd aan spendeert.

Juni

Juni is een mooie periode om degene van wie je het meeste houdt eens goed te verrassen, denk aan je partner, zus, oma of een goede vriend. Je zal de ander het meeste plezier doen met een zelfgemaakt cadeau. Dit kan van alles zijn en alleen jij zal weten wat dit moet zijn. Je zal op geen betere manier kunnen laten merken wat diegene voor je betekent. Verwacht hiervoor niets terug, al is de kans groot dat ook jij van de zomer een verrassing aangeboden krijgt waaraan je veel plezier zal beleven.

Juli en augustus

Juli en augustus zijn de maanden om tot rust te komen en erop uit te trekken. Als je financiën het toelaten, ga dan op vakantie naar een onbekende buitenlandse bestemming. Het zal je leven erg verrijken om een andere cultuur te ervaren en nieuwe mensen te ontmoeten. Probeer dingen te ondernemen die normaal gesproken voor de locals bedoeld zijn en dompel je onder, in zowel de cultuur als de natuur van het land.

Heb je het niet zo breed, ook dan valt er genoeg te beleven en te ontdekken. Misschien kun je wel een tent op de kop tikken bij de kringloop of van iemand lenen. Een nachtje slapen onder de sterren, het maken van een kampvuur en back to basic is bijna even bijzonder als een verre reis. Als je jonge kinderen hebt, zal deze laatste optie sowieso een betere keuze zijn. Het is goed om je kinderen te laten zien hoe ze kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

September

De omschakeling naar september kost je doorgaans meer moeite, maar je bent eraan toe om weer aan de slag te gaan en het normale leven op te pakken. Het kan zomaar gebeuren dat er iets in huis kapot gaat, dat een hoop geld zal kosten om het te laten repareren. Probeer eens of je dit zelf kunt repareren, want je kunt meer dan je denkt.

Boogschutters die iets onder de leden hebben, dienen aankomende periode extra goed voor zichzelf te zorgen. Ga ook zeker naar de dokter als je je niet lekker voelt. Je doet er verstandig aan om voorzichtig te zijn en je kunt beter een keertje te vaak dan te weinig naar de huisarts gaan.

De periode van oktober tot half december verloopt vrij rustig, waarin je de tijd hebt om de dingen te ondernemen die belangrijk voor jou zijn. Nu het laatste kwartaal van het jaar alweer is aangebroken, heb je de behoefte om een tandje bij te zetten. Je wil koste wat kost een aantal dingen afronden, voordat de feestdagen beginnen.

Liefde

Met name Boogschutters met een gezin zullen voldoende tijd hebben om samen door te brengen en mooie herinneringen te maken. Vergeet alleen niet dat er ook nog tijd moet zijn voor jullie tweeën, zonder kinderen.

Het plannen van een maandelijkse date night is een goed begin om de passie weer te laten opbloeien. Een weekje samen op reis gaan kan ook wonderen doen voor de romantiek en dit geldt trouwens voor alle Boogschutters met een relatie. Het maakt niet zoveel uit waar jullie heen gaan, als het maar betekent dat jullie de tijd hebben om samen te zijn. Neem wat lekkere dingen van huis mee, als je budget het niet toelaat om vaak uit eten te gaan. Het gaat er tenslotte om dat jullie samen zijn en dit hoeft echt geen fortuin te kosten.

Single boogschutters zullen het gevoel hebben dat ze voor eeuwig alleen blijven, maar juist als je alle hoop hebt opgegeven op het gebied van de liefde zal je aangenaam worden verrast. De kans is groot dat het iemand is die je nog nooit eerder hebt gezien, maar toch je hart sneller doet kloppen. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en stap op diegene af voordat het te laat is. Timing is ontzettend belangrijk en hoe sneller je actie onderneemt des te beter.

Als je een prille relatie hebt en je voelt dat het goed zit, schroom dan niet om de ander te vertellen hoe je je voelt. Hoewel de kans aanwezig is dat jouw liefde niet wederzijds is, kun je er maar beter tijdig achter komen. Gelukkig is de kans dit jaar groot dat jullie hetzelfde voor elkaar voelen.

Altijd een rotzooi in huis?

Dat kan komen door je sterrenbeeld

Werk

Als je op zoek bent naar een baan of een nieuwe uitdaging, is het essentieel dat je je richt op het vinden van jouw passie. Concentreer je later pas op het financiële gedeelte, want het is belangrijker dat je iets doet waar je voldoening uit haalt. Dit hoeft overigens niet iets te zijn waar je al goed in bent of ervaring in hebt, want oefening baart kunst.

Verlaat overigens nog niet je oude baan als je die hebt, maar wacht tot de juiste uitdaging zich aanbiedt. Het kan zomaar zijn dat je hulp kunt inschakelen van een familielid, als je ergens tegen aanloopt op het gebied van je carrière. Maak gebruik van het feit dat iemand in je familie je kan helpen. Op een later moment dit jaar zul je diegene kunnen bedanken in de vorm van een zakelijke tegenprestatie. Oftewel, een win-win situatie.

Financiën

De kans is groot dat dit jaar op financieel gebied beter zal verlopen dan vorig jaar. Dit betekent niet dat je de loterij wint, maar wel dat je minder moeite zal hebben om aan al je financiële verplichtingen te voldoen. Als je van plan bent om te investeren, doe dit dan na een grondig onderzoek en wacht tot de zomer is afgelopen. Op deze manier durf je ook wat meer geld uit te geven, zodat je hier hopelijk later de vruchten van plukt. Doe dit alleen als je geld over hebt, want zoals bij iedere investering is het ook mogelijk dat je deze in het geheel verliest.

Halverwege het jaar zal er een moment komen dat je in de verleiding komt om een luxueuze aankoop te doen of te gaan gokken. Doe dit niet en je zal tegen het einde van het jaar beloond worden.

Gezondheid

De kans op gezondheidsproblemen is groter in het eerste kwartaal van het jaar. Het is verstandig om juist in die periode te kiezen voor gezonde voeding.

Als je van plan bent om wat af te vallen, is half februari een goed moment om te starten. Doe het echter rustig aan en loop niet te hard van stapel. Denk aan het verkleinen van je porties tijdens de maaltijden, het vervangen van ongezonde snacks door een gezonde optie en door regelmatig te bewegen.

Je zal merken dat je ook steeds meer gaat genieten van gezonde producten, denk aan vers fruit, zelfgemaakte smoothies en ongebrande nootjes. Voor je het weet voelt het niet eens meer aan als diëten, maar hiervoor zul je wel in het begin een flinke dosis wilskracht moeten tonen. Eens in de zoveel tijd mag je natuurlijk zondigen, want het leven is tenslotte om van te genieten. Alleen zo zul je deze gezonde levensstijl kunnen volhouden.

Astro MediaFlair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden