Tauro Beeld Getty Images
TauroBeeld Getty Images

It’s Taurus season baby: dít moet je weten over het sterrenbeeld Stier

Jouw seizoen is begonnen, Stier. Je kent jezelf als geen ander, maar toch is het soms even fijn om je kenmerken en eigenschappen op een rijtje te zien. We’ve sorted it out for you!

Enjoy the spotlight.

Love language

Ben je een stier, dan ben je een expert in het geven- en ontvangen van liefde. Je houdt ervan om je partner op alle mogelijke manieren te beminnen en verlangt dat ook terug. ‘Te veel samen zijn’ komt in jouw vocabulaire niet voor, want je bent het liefste áltijd samen. Ook hou je van afwisseling: zowel tussen de lakens als daarbuiten.

Date match: Kreeft, Maagd, Steenbok en Vissen.

Magic kissy kiss

Als je met een Stier zoent, dan voel jij je gehoord en gezien. Zodra de lippen elkaar aanraken, is er sprake van contact. De kus is zacht en teder, omdat de Stier ook gevoelig is. En dat zorgt voor een speciaal gevoel.

Loyale Stier

Als Stier heb je snel een oogje op iemand, maar ben je niet zo kieskeurig als een Ram. Je bent trouw en toont 100% inzet in een nieuwe relatie. Hierdoor duren jouw relaties altijd langer. Maar, het is niet altijd makkelijk om een Stier aan de haak te slaan: ze worden namelijk graag in de watten gelegd. Hierdoor hebben ze niet meer dan drie serieuze relaties in hun leven.

Unieke Looks

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen; Stieren die wel out of the box gaan als het gaat om kleding. Maar de meeste Stieren houden het liever een beetje low key. Je houdt van details en combineert bijvoorbeeld opvallende accessoires zoals een statement ketting of tasje met rustige neutrale kledingstukken. Hierdoor creëer je toch een unieke look. Kleuren als bordeauxrood, bruin en beige staan een Stier erg goed.

Young mommy

Stieren zijn heel erg kalm en in balans. Ze willen vaak ook al jong kinderen. Maar alleen als ze de juiste partner hebben gevonden. Naast een geweldige partner for life willen Stieren ook de beste ouder voor hun kinderen naast zich hebben staan. Stieren zullen uiterst goed voorbereid zijn op het worden van ouders en weten elk opvoedingsadvies dat er is uit hun hoofd.

Empatische vriend

Het sterrenbeeld Stier is erg zorgzaam en een echte trouwe vriend. Je bent heel empathisch, waardoor jij je goed in andere kunt verplaatsen en ze kan helpen met problemen en negatieve gevoelens. De Stier staat altijd klaar voor iedereen in diens omgeving. Jou ‘s nachts wakker bellen? Daar doe jij niet moeilijk over. Vergeet ook niet om jezelf ook kwetsbaar op te stellen naar anderen. Zo krijgen anderen ook een hechtere band met jou.

Oh hell no, stop the change

Stieren zijn best koppig. Ze houden ook van structuur, dus een echte afknapper in bed is iemand die continu allerlei nieuwe standjes wilt uitproberen. Een Stier vindt het allemaal al lastig genoeg. Ze willen het liefst bekende dingen doen in bed.

Sexy time

Twee woorden: langzaam en sensueel. De spanning van het ontdekken van elkaars lichaam is wat een Stier helemaal wild maakt. Het draait bij hem of haar vooral om aanraking. Niets brengt een Stier dus meer in de stemming dan een sensuele massage (met lekker veel olie en lotion, natuurlijk!).

Toxic trait

De term go with the flow past totaal niet bij de Stier. Dit sterrenbeeld wordt vaak koppig genoemd en dat is niet heel gek want zodra de Stier in zijn comfortzone zit, blijft-ie lekker zitten. Dit sterrenbeeld wil namelijk dat alles hetzelfde blijft en zal zich niet gauw aanpassen als de situatie daarom vraagt. Flexibel zijn? Hó maar.

Astro MediaGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden