Wist je nog? Déze sterrenbeelden hebben een goed geheugen Beeld Getty Images
Wist je nog? Déze sterrenbeelden hebben een goed geheugenBeeld Getty Images

Impressive: déze 5 sterrenbeelden hebben een goed geheugen

Ben je altijd degene die oude herinneringen naar boven haalt? Of kun je het kenteken van die rode auto nog zo opnoemen? Dan zou het goed kunnen dat je één van deze sterrenbeelden hieronder bent.

You smarty pants!

Stier

Jij kan dingen onthouden als de beste en iedereen weet dat ook van je. Daar kun je mooi gebruik van maken. Verhalen uitleggen is jouw sterkste kant, want je legt het tot in details uit. Zoveel details dat het lijkt voor degenen die luisteren alsof ze er ook bij waren.

Kreeft

Voor de Kreeft is het zelfs overweldigend hoeveel ze kunnen onthouden. Dit sterrenbeeld is niet alleen emotioneel, maar heeft ook een ijzersterk geheugen. Van belangrijke dingen tot de meest nutteloze dingen, ze weten het allemaal.

Tweelingen

Tweelingen hebben een fotografisch geheugen. Als je een auto voorbij hebt zien rijden weet je nog wel dat de kleur geel was, maar Tweelingen weten zelfs het hele kentekenplaat uit hun hoofd. Hun geheugen zal ze nooit in de steek laten en ze weten alles nog wat ze hebben gezien.

Leeuw

Voor het sterrenbeeld Leeuw is het een beetje fiftyfifty, want ze kunnen grote dingen eigenlijk helemaal niet onthouden. Ze weten alleen dingen goed te herinneren, als ze dat willen. En ze zijn sterk in het onthouden van kleine details.

Hoe snel ben jij in love?

Dit zegt je sterrenbeeld over verliefdheid

Vissen

Als jouw vriendinnen herinneringen willen ophalen, dan gaan ze gegarandeerd naar jou toe. Je weet alle gezellige avondjes nog op te halen. Wie er het meest dronken was en wie er als laatste wegging. Ook weet de Vissen iedereens verjaardag, dus ze zullen nooit hun vrienden of familie teleurstellen omdat ze het waren vergeten. Zo willen we allemaal wel het geheugen van het sterrenbeeld Vissen.

Bron: Vriendin

Anne MeijerGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden