problemen Beeld Getty Images
problemenBeeld Getty Images

I've got 99 problems: deze sterrenbeelden moeten echt met hun problemen aan de slag

Januari is altijd een moeilijke maand. De leuke feestdagen zijn voorbij, de dagen zijn somber en regenachtig en het wil maar niet lukken met je to-dolijst. Je bent waarschijnlijk belangrijke klusjes aan het uitstellen. Maar deze drie sterrenbeelden moeten écht iets aan hun problemen gaan doen.

De tijd van uitstellen is voorbij, het moet nú gebeuren.

Steenbok

Heb je problemen op werk en moeite om aan je doelen te werken? Dan is dit hét moment om hiermee aan de slag te gaan. Je zult deze periode veel stappen kunnen zetten. Maar probeer niet door te slaan en ook je rust te pakken tussendoor.

Ram

Je werk is in deze periode niet bepaald makkelijk, waardoor je veel twijfelt aan jezelf. Ook zijn er bepaalde angsten uit het verleden die je achtervolgen. Probeer niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar je problemen aan te pakken en op te lossen.

Stier

Alle ballen in de lucht houden: dat is een behoorlijke opgave voor de stier. Maar in deze periode wordt het voor jou duidelijker wat prioriteit heeft en kun je beter orde scheppen in de chaos. Neem wel de tijd om alles goed op een rijtje te krijgen.

Bron: Libelle

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden