verliefd Beeld Getty Images
verliefdBeeld Getty Images

I love you: deze vier sterrenbeelden hebben moeite met ‘ik hou van je’ zeggen

‘Ik hou van je’ zeggen is niet voor iedereen even easy. Veel partners tonen hun liefde liever door te knuffelen, lieve briefjes achter te laten of lekker te koken voor hun lover. Herkenbaar? Dan ben jij misschien een van deze vier sterrenbeelden.

En, klopt het?

Waterman

Je partner de liefde verklaren vind je eigenlijk overdreven. Jouw lover wéét toch dat je van hem/haar/hen houdt. Een Waterman toont liefde het liefst met doordachte acties. Een weekendje weg als verrassing of het lievelingseten klaar hebben staan na een lange werkdag. Ook heel lief en helemaal prima, als je maar af en toe tegen je lief zegt: I love you.

Boogschutter

Gevoelens uiten vind je spannend, want in het verleden ben je vaak gekwetst door de liefde. Daarom is een Boogschutter een stuk voorzichtiger geworden met ‘ik hou van je’ zeggen. Je grootste angst? Dat iemand niet hetzelfde terugzegt. Begrijpelijk, maar dat komt vast wel goed. Probeer het gewoon eens uit of show je liefde gewoon op een andere manier.

Schorpioen

De mysterieuze Schorpioen is ook mysterieus wat betreft het uiten van gevoelens. Hierdoor kom je soms wat kil over. Dat is jammer, want een Schorpioen heeft juist ontzettend veel liefde te geven. Zodra je hart gewonnen is, ben je helemaal om. Aanrakingen, zwoele blikken, flirten en zelfs ‘ik hou van je zeggen’ komen dan recht uit het hart.

Maagd

Doordat je soms nogal wantrouwend bent, zeg je niet snel die vier woordjes tegen iemand van wie je houdt. Ook al gaat een Maagd er helemaal voor als ie verliefd is, ‘I love you’ zeggen blijft een lastige. Dat voelt onnatuurlijk voor je. Een Maagd organiseert daarom liever een romantisch uitje of koopt een lief cadeautjes voor diens lover.

Bron: Margriet

Fleur HartmanGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden