DELFT, 22-04-2022, Brede School Poptahof Koning Willem Alexander, Koningin Maxima geven het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen op Brede School Poptahof in Delft. De tiende editie van de Koningsspelen staat in het teken van het thema ?oel je fit!'. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst King Willem Alexander, Queen Maxima give the go-ahead for the national opening of the King's Games at Poptahof Community School in Delft. The tenth edition of the King's Games is all about the theme 'Feel fit!'. Beeld Brunopress/Patrick van Emst
DELFT, 22-04-2022, Brede School Poptahof Koning Willem Alexander, Koningin Maxima geven het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen op Brede School Poptahof in Delft. De tiende editie van de Koningsspelen staat in het teken van het thema ?oel je fit!'. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst King Willem Alexander, Queen Maxima give the go-ahead for the national opening of the King's Games at Poptahof Community School in Delft. The tenth edition of the King's Games is all about the theme 'Feel fit!'.Beeld Brunopress/Patrick van Emst

Hoe goed passen Willem-Alexander en Máxima bij elkaar op basis van hun sterrenbeeld?

Vandaag is het Koningsdag en vieren we de verjaardag van koning Willem-Alexander (55). Ter ere van de b-day van de koning checken wij hoe goed Willem-Alexander en koningin Máxima bij elkaar passen. Dat doen we op basis van hun sterrenbeelden.

Stier en Stier

Willem-Alexander is geboren op 27 april 1967. Dat maakt hem een Stier. Máxima is volgende maand jarig. Ze is geboren op 17 mei 1971 geboren en blaast dus binnenkort 51 kaarsjes uit. Ook Máxima is dus een Stier als sterrenbeeld.

Stieren zijn sterk en koppig. Daarnaast zijn ze ook erg rustig, liefdevol en romantisch. Maar helaas lijken Wim-Lex en Máx niet de perfecte match voor elkaar. De perfecte partners voor een Stier zijn namelijk de Maagd of de Kreeft. Stieren waarderen de kwaliteiten van Maagden heel erg. Ook met Kreeften hebben ze veel overeenkomsten.

Temptation Island

Of het koningspaar Temptation Island zou overleven? Die ultieme relatietest lijkt geen probleem te zijn. Stieren zijn namelijk erg loyaal. Hier en daar komt wat jaloezie om de hoek kijken, maar het ziet er naar uit dat Willem-Alexander en Máxima zonder kleerscheuren het eiland zouden verlaten. Stel je voor!

Lees ook Koningsdag: cash niet nodig, betaal met een tikkie op de vrijmarkt

Twintigjarig droomkoppel

Gelukkig hebben onze koning en koningin niet naar hun sterrenbeelden gekeken alvorens ze begonnen te daten. Met hun twintigjarige huwelijksjubileum vertelde royaltyreporter Annemarie de Kunder aan RTL Boulevard over het droomkoppel. “Het is net een doodnormaal getrouwd stel. Wat ook vrij logisch is, want het ís ook een normaal getrouwd stel. Als je het mij vraagt is een van de factoren waarom ze het al zo lang met elkaar uithouden, hun gevoel voor humor.”

“Wat mij verbaast, is dat er in die twintig jaar nog nooit iets naar buiten is gekomen waaruit blijkt dat hun huwelijk niet snor zit”, vertelde De Kunder. Andere koningshuizen kunnen er soms wel wat van, maar over Willem-Alexander en Máxima horen we inderdaad weinig negatiefs. De Kunder denkt te weten waarom: “Misschien heeft dat te maken met het feit dat zij zakelijk en privé heel goed weten te scheiden. Het zijn geliefden, maar ze werken ook samen. Hun rol als koning en koningin zien ze echt als iets zakelijks en ze willen ook zo overkomen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: BrunoPress

Fleur HartmanBrunopress/Patrick van Emst

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden