Slordig  Beeld GettyImages
SlordigBeeld GettyImages

Hey sloddervos! Deze vier sterrenbeelden zijn het slordigst

De een vindt het leuk om schoon te maken, de ander heeft er een hekel aan. Maar je hebt er echt een aantal serieuze rommelkonten tussen zitten bij wie het woordje ‘huishouden’ niet in hun vocabulaire staat.

Are you one of the messy heads?

1. Tweelingen

Tweelingen zijn over het algemeen avontuurlijke types. Ze hebben niet veel geduld en verveling ligt dan ook altijd op de loer. Dit sterrenbeeld begint vaak aan het een en gaat twee minuten later beginnen aan het ander. Dat zorgt ervoor dat Tweelingen niet écht de diepte in gaan. Daar hebben ze de tijd, interesse en rust niet voor. Huisgenoten kunnen er soms gek van worden. Als ze helemaal klaar zijn met een situatie, zoeken ze een easy way out. Het maar blijven draaien van die radartjes in het hoofd zorgt voor onafgemaakte projecten en een en al chaos. Never a dull moment dus.

2. Ram

Ook de Ram is zo'n impulsief typje dat zelden iets afmaakt waaraan het begonnen is. Slim en een beetje berekenend zijn ze wel, dus voor je het weet sta jij de afwas te doen terwijl de Ram dit had beloofd. Het huishouden heeft bij dit sterrenbeeld gewoon geen prio, want er zijn heel veel andere en leukere dingen om te doen.

Het leven is er namelijk om van te genieten. Soms kan de Ram out of the blue overweldigd raken door alle rommel in huis en begint hij of zij aan een agressieve en intensieve schoonmaaksessie. Helaas blijft het voor de huisgenoten van een Ram altijd een verrassing wanneer deze schoonmaaksessie plaatsvindt.

3. Boogschutter

Een Boogschutter is een positief ingesteld mens, geniet van alle kleine en grote dingen in het leven en kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden. Dat opruimen onder de noemer bijzaak valt, dat is wel belangrijk om te vermelden. Want waarom zou je in vredesnaam de boel tiptop opruimen als er zometeen een feestje is en het toch weer een bende wordt?

Daarbij hebben Boogschutters ook nog eens een enorme hekel aan verplichtingen. Bereid je voor: met dit sterrenbeeld haal je een rommelmaker in huis, wél een gezellige gelukkig.

Altijd een rotzooi thuis?

Dat kan komen door je sterrenbeeld

4. Vissen

Vissen zijn vaak echte dromers: ze zijn er wel maar ook weer niet. Relaxen en ontspannen staat op nummer één en ze maken zich niet druk als de halve garderobe van vorige week nog op de grond ligt of de badkamers overloopt met gebruikte make-upwatjes en tandpastatubes zonder dop. Een beetje chaos in het huishouden is geen enkel probleem voor de Vissen en de kans is groot dat ze van jou hetzelfde verwachten.

Ga je er met een gestrekt been in omdat je er helemaal klaar mee bent? Dan zal dit sterrenbeeld daar vol onbegrip op reageren en zich terugtrekken. Een duik onder water nemen zeg maar, totdat de puinhopen weg zijn of jouw boze bui weer over is.

Bron: vtwonen

Renée KoopmanGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden