zorgzaamste sterrenbeelden Beeld Getty Images
zorgzaamste sterrenbeeldenBeeld Getty Images

Happy to help: dit zijn de 3 zorgzaamste sterrenbeelden

Ben jij iemand die graag anderen verzorgt? En sta je altijd voor mensen klaar als ze in nood zitten? Of ben jij altijd de schouder voor iemand om op te huilen? Déze drie zorgzame sterrenbeelden staan altijd klaar voor vrienden en familie.

Maagd

De Maagd is een van de zorgzaamste sterrenbeelden. Dit sterrenbeeld heeft een groot inlevingsvermogen en veel empathie. Je bent de steun en toeverlaat van al je vriendinnen en familie. Ook heb je een liefdevol karakter. Cijfer jezelf alleen niet helemaal weg. Maagden willen graag veel liefde geven, maar anderen moeten er ook voor jou kunnen zijn. Het is geven en nemen, ook jij mag liefde en aandacht verwachten van anderen.

Stier

Het sterrenbeeld Stier is erg zorgzaam en een echte trouwe vriend. Je bent heel empathisch, waardoor jij je goed in andere kunt verplaatsen en ze kan helpen met problemen en negatieve gevoelens. De Stier staat altijd klaar voor iedereen in diens omgeving. Jou 's nachts wakker bellen? Daar doe jij niet moeilijk over. Vergeet ook niet om jezelf ook kwetsbaar op te stellen naar anderen. Zo krijgen anderen ook een hechtere band met jou.

Kreeft

De Kreeft is zorgzaam in hart en nieren, voornamelijk voor mensen die dichtbij ze staan. Jouw deur staat altijd open voor mensen die hun ei kwijt moeten en hun hart willen luchten. Je spendeert dan ook graag veel tijd met vrienden en familie, alleen thuiszitten is niet jouw ding. Ook hebben Kreeften vaak een goed moederinstinct. Wees je er wel bewust van dat je niet overbezorgd wordt. Soms heb je de neiging om te beschermend te zijn en dat kan door mensen als vervelend worden ervaren.

Bron: Margriet

Merel DuitGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden